Günlük Yemek Burç Yorumları 24 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Ocak Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün istediğiniz şeyleri elde etmek için cazibeden daha fazlası gerekebilir. Ayrıca çok lezzetli bir ikna gerektirebilir. Bu nedenle, arkadaşlarınızı size yengeç keki Benedict ve mimoza brunch’ı gibi daha da iyi bir şey almaya zorlamanın bir yolu olarak arkadaşlarınıza dağıtmak için kapkek veya kurabiye gibi ikramlar taşıyın.


Boğa Burcu

24 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Boş gününüzde tembel ve uyuşuk hissetmeniz sorun değil; biraz dinlenmeyi hak ediyorsun. Bu nedenle, bugün başkalarının sizi konfor alanınızdan çıkarmasına izin vermeyin. Sadece kanepede uzanıp kızarmış salam ve erimiş İsviçre sandviçi yemek istemeniz kimseyi ilgilendirmez. Bu senin günün; onunla istediğini yap


İkizler Burcu

24 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, siz ve eşiniz için uzun bir çalışma haftasının ardından yeniden bağlantı kurarak eğlenmek için iyi bir gün. Yemek yapmak, bağ kurmanın harika bir yoludur, bu yüzden birlikte görkemli bir yemek hazırlayın. Ama sarımsak soslu bok choy ile tavada kızartılmış tavuk gibi basitleştirin. Daha sonra sahip olacağınız eğlence için enerji ayırmanız gerekecek.


Yengeç Burcu

24 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlişki sorunları, başka türlü huzurlu bir günü gölgeleyecektir. Bir zeytin dalı uzatın ki hafta sonunun geri kalanını kurtarabilesiniz. Bir Yunan restoranında akşam yemeği işe yarayabilir. Dolma, kleftiko ve tabii ki bol zeytinle romantizm yeniden alevlenebilir.


Aslan Burcu

24 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yaklaşan bir tarihin bugün sizi endişelendirmesine izin vermeyin. Gergin olmak doğaldır, ancak sizi sakat bırakmasına izin vermeyin. Bir fincan kahve sinirlerinizi yatıştırabilir ama ikinci bir fincan için gitmeyin. Eklenen kafein, kalp atış hızınıza dakikada 16 atış ekler. Duvarlardan zıplamak, randevunuzu etkilemeyecek.


Başak Burcu

24 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eşinizle market alışverişi her zaman bağ kurmanın eğlenceli bir yoludur. Ayrıca romantik bir akşam yemeği için malzeme satın alma fırsatı da verir. Bu yüzden deniz ürünleri bölümüne gidin ve bol bol istiridye alın. İster güveçte ister deniz kabuğunda olsun, sıcak bir geceyi daha da sıcak hale getirebilirler.


Terazi Burcu

24 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün süpermarketteyken sizinle flört eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Bir şeyler hayal ettiğinizi düşünebilirsiniz, ancak ürün reyonunda o kişiyi gördüğünüzde ve sepetlerini havuç, salatalık ve kuşkonmazla doldururken, bir şeylerin peşinde olabilirsiniz.


Akrep Burcu

24 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir diyete ayak uydurmak için irade gücünüzün olmadığını hissedebilir ve pes etmek isteyebilirsiniz. Kendinize biraz tatlı bir şeyler ikram ederek bu ayartmayı azaltın. Birkaç mini Hershey Kiss’in zararı olmaz, tabii ki tek oturuşta tüm çantayı bitirmezsen. Bu sadece aptalca.


Yay Burcu

24 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün eğlenceli, bol kahkahalı ve harika zamanlarla dolu bir gün olacak. Bu akşam temalı bir restoranda akşam yemeği ile güzel zamanlar devam etsin. Elliler tarzı bir lokanta her zaman harikadır ve burgerler, patates kızartması ve çikolatalı milkshake’lerle günün her saati eğlenebilirsiniz. Umarım Fonz ziyarete gelir.


Oğlak Burcu

24 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yoğun bir iş haftası sizi bu hafta sosyal çevrenizden uzak tutmuş olabilir. O halde bugün brunch’ta arkadaşlarınızla bir araya gelin. Herkese yetişme şansı verecek ve size çörekler, ıspanaklı kiş ve çok sayıda mimoza yeme fırsatı verecek.


Kova Burcu

24 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kişisel problemler bugün sizi üzebilir; Cumartesiyi geçirmek için asla iyi bir yol değil. Bu yüzden sadece takılmak için bir kafede iyi bir arkadaşla buluşma ayarlayın. Daha iyi hissedeceksin, ama bunun arkadaşının yanında olmaktan mı yoksa kahvene atacağın lezzetli elmalı fındıklı ekmekten mi olduğunu bilemeyeceksin.


Balık Burcu

24 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sağlık ve anlamsızlık arasında bir denge kurun. Bu, şişmanlatıcı yiyeceklerle çıldırmak zorunda kalacağınız öğle yemeğinde zor olabilir. Bu yüzden geleneksel sığır eti yerine vejetaryen veya hindi burgeri yiyin. Bu şekilde, beraberinde gelen soğan halkası dağının tadını çıkarabilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.