Günlük Yemek Burç Yorumları 23 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Ocak Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sizi kışkırtmak için elinden geleni yapan insanlarla dolu olacak. Sana gelebilir ama gösterme. İntikamınızı daha sonra, öğle yemeğinde yiyeceğiniz öğle yemeğinden arta kalan rosto ve patates püresinin yoğun aromasıyla ofis dolduğunda alın. Ve tahmin et ne oldu? Paylaşmayacaksın!


Boğa Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Romantik ilişkiler bugün sizi duygusal bir hız trenine bindirebilir. Ancak bunun işinizi tamamlamanıza engel olmasına izin vermeyin. Bu gece evde biraz rahatlatıcı yiyecekle kendine acıma içinde yuvarlanabilirsin. Ancak tek başına köfte ve püre yemek aynı teselli edici etkiye sahip olmayacaktır.


İkizler Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tüm paranız faturalara harcanmış gibi görünüyor. Başınızı suyun üstünde tutmak iyi olsa da, bazen savurganlık yapmanız gerekir. Bu yüzden kendinizi yengeç ve kabuklu deniz ürünleri ağırlıklı bir deniz ürünleri yemeğine götürün. Sadece kredi kartınıza tokat atın. Bunun için her zaman daha sonra ödeme yapabilirsiniz.


Yengeç Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Her şey yolunda gittiği için bugün çok güzel bir gün olacak. O zammı alabilir, bir randevuya ya da haftasonuna denk gelebilir ya da piyangoyu kazanabilirsin. Ancak en iyisi, şarküterideki bir balık kasesinden kartvizitinizi çıkardığınızda gelecek ve bedava bir rosto biftek ve bir paket cips kazanacaksınız!


Aslan Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Cömertliğinizi göstermek her zaman yemekte çek kapmak şeklinde olmak zorunda değildir, bilirsiniz! Plastiği esnetmek yerine, özenle hazırlanmış mutfak kreasyonlarınızı en sevdiğiniz arkadaşlarınıza gösterin. Övgüleri ruhu besleyecektir.


Başak Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu hafta sonu boş zamanınızı bir aşevinde gönüllü olarak başkalarına yardım ederek kullanın. Bu, başkalarına geri verme ve çorbanın çorba gibi kremsi bir çeşit mi yoksa tavuk eriştesi gibi ince ve et suyu mu olduğunu kendiniz görme fırsatı verebilir.


Terazi Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işte bunalacaksınız ama cenin pozisyonuna kıvrılmaktan kaçının. Hafta sonu sadece birkaç saat uzaklıkta ve bir yerde adınızın yazılı olduğu bir indirimli içki saati taburesi mutlaka vardır. Bu nedenle, iş çıkışı bira ve Buffalo kanatları için arkadaşlarınızla bir araya gelin, bu sırayla olması gerekmez.


Akrep Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir arkadaşınıza iyilik yapacaksınız, ancak hemen bir tazminat bekleyeceksiniz. Ah, ilgilendiğin şey para değil. Aradığın lüks bir Chinatown restoranında akşam yemeği. Pekin mantısı mı yoksa yumuşak yağda kızartılmış balık mı yiyeceğinizi bilemeyeceksiniz, bu yüzden ikisini de deneyin – ve köpekbalığı yüzgeci çorbası!


Yay Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir iş öncesi yoga seansı, kendinizi ruhani ve yumuşak hissetmenizi sağlayacak. O halde bunu sabahın dinginliğine uygun bir kahvaltı ile takip edin. Çırpılmış yumurta akı, marmelatlı buğday tostu ve yoğurt enerjinizi toplayacak ve en azından öğle yemeğine kadar ruhunuzu besleyecek!


Oğlak Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dikkatli olmazsanız, hafta sonu aşırı yeme ve içme zamanı olabilir. Bu nedenle, önümüzdeki birkaç gün için planlar yaparken sağlığınızı aklınızda bulundurun. Meyveler, kuruyemişler ve patlıcan karışımı gibi sağlıklı atıştırmalıklar sizi enerjik tutacak ve muhtemelen vücudunuzu bombardımana tutacağınız diğer saçmalıkların etkilerini dengeleyecektir.


Kova Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başkalarıyla uğraşırken sesinizin tonuna dikkat edin. Kulağa alaycı ve küçümseyici bir şekilde gelmek, özellikle halka açık durumlarda insanları aşağılayıcı olabilir. Bu yüzden öğle yemeğinde çenenizi kapalı tutmanız en iyisi olabilir. Gerçekten sıcak bir lazanya levhasıyla suratınıza vurulmak gerçekten berbat olurdu.


Balık Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Özel biriyle ilişkiniz yükselişte. Bu romantik bir hafta sonu için iyiye işaret, bu yüzden bu gece evinizin mahremiyetinde mum ışığında bir akşam yemeği planlayın. Doğru müzik ve ambiyansla, randevunuz alfabe çorbası ve Amerikan peynirli sandviç servis ettiğinizi fark etmeyebilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.