Günlük Yemek Burç Yorumları 22 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Ocak Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün dikkatli olun çünkü kazalar olacak. En zararsız durum bile size acı ve ıstırap verebilir. Büyük bir dilim sarımsak ve pesto pizzanın üzerindeki peynir o kadar sıcak olabilir ki, sizde üçüncü derece yanıklara neden olur ve günlerce damağınızdan sarkan deri şeritleri olur.


Boğa Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Nakit akışınız kuruyor olabilir ve şimdi zar zor su basıyorsunuz. EBay’de satmadan önce o kemeri sıkmanın zamanı gelmiş olabilir. Öğle ve akşam yemeği alışkanlıklarınızı azaltarak başlayabilirsiniz. Yağlı kaşıkta açık yüzlü rosto biftek sandviçini lezzetli bir pazarlık olarak bulacaksınız.


İkizler Burcu

22 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Can sıkıcı ayrıntılar bugün başlamanıza engel olabilir. Bu yüzden işe başlamadan önce strateji çizmeniz gerekebilir. Önünüzde yemek varken bu her zaman daha iyidir, bu nedenle gününüzü bir Batı omleti ve kızarmış patates ile planlayın. Birkaç fincan kahve de düşünce sürecine yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlarla ne kadar iyi iletişim kurduğunuz, gününüzün nasıl geçeceğini belirleyecektir. Bu yüzden bir restorana gidip garsona şefin size sürpriz yapmasını söylemeyin. Dokunaçların sarktığı pıhtılaşmış bir şeyle sonuçlanabilirsin. Onun yerine yemek sipariş etmeliydin.


Aslan Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün mali açıdan her zamankinden daha muhafazakar olmak işe yarayacak. Bu, yağmurlu bir gün için geride çok şey bırakacak. Bu şekilde kendinize kalın bir porterhouse bifteği alabilir ve ızgarada birkaç rus patatesle tokatlayabilirsiniz. Tabii yağmur yağmadığı sürece. O zaman seninle et lokantasına gidiyoruz!


Başak Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bölmenizde büyüyen Çin paket paket yığınını atmak, orada keyif aldığınız muhteşem öğle yemeklerinden bazılarını hatırlatabilir. İyi zamanlar! Bugün ballı cevizli karides ve tatlı ve ekşi çorba sipariş edin ve yeni bir koleksiyona sahip olun.


Terazi Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yağ ve kalori içeriği yüksek bir şey yediğinizde, kafanızın içindeki o dırdırcı ses sizi rahatsız eder. Bazen bu tür bir ölçülülüğe ihtiyaç duyarsın, ama bugün değil. Bu yüzden, patates kızartması ile bir Reuben sipariş ederek içine bir ağızlık koyun. Bu sesi kendi çiğnemenizin sesi üzerinden duyamayabilirsiniz.


Akrep Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazen hayattaki büyük farkları yaratan küçük şeylerdir. Küçük yaban mersini düşünün. Besinlerle dolu, yiyebileceğiniz en iyi yiyeceklerden biridir. Ayrıca dolaşımı iyileştiren arter temizleyici liflerle doludurlar. Sizin için bu, Bay Mutlu’yu gerçekten çok mutlu edebilir.


Yay Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün zam istemek boşuna bir ders olacak. Bununla birlikte, başka bir ders verebilir: tutumluluk. Kendi öğle yemeğinizi yapmak, harcamalarınızı azaltacaktır. Ancak çok fazla ızgara tavuklu sandviçten sonra değişiklik isteyebilirsiniz. Ton balığı konservelerini ve konserve açacağını bu yüzden icat ettiler.


Oğlak Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir cerrah gibi iş problemlerinin tam kalbine ineceksiniz. Ama işten sonra o neşteri kaldır ve yerine büyük bir kaşık koy. Doyurucu bir New England istiridye çorbası kasesini kazmak için akşam yemeğinde ihtiyacınız olacak. O küçük çatallardan birini de isteyin. İstiridye kumarhanesinde başka nasıl yiyeceksin?


Kova Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sizi rahatsız etmeye gelmeden hemen önce ayrıntıları örtün. Bu sayede günü sorunsuz bir şekilde geçirebilirsiniz. Ama işten sonra, önünüzde bir tabak deniz tarağı olmadıkça ufacık şeyleri düşünmeyin bile. Küçük şeylerden büyük mutluluklar doğar.


Balık Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İki yüzlü insanlar, bugün gerçekten kiminle uğraştığınızı merak etmenize neden olacak. Yakında iyi şeylerin her zaman ikişer ikişer gelmediğini anlayacaksın. Tabii Little Italy’de bir pizzacıda değilseniz ve iki dilim vejeteryan pizza birini yenerse de üç dilim daha da iyi olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.