Günlük Yemek Burç Yorumları 21 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Ocak Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ayrıntılar bugün sizi bir kağıt çığ gibi gömecek, etkili bir şekilde sinirinizi bozacak ve canınızı sıkacak. Bugün daha sonra, daha ince noktalardan canlandırıcı bir şekilde kurtulurken sinirlerinizi yatıştıracak bir şey arayın. Spagetti. Köfteler. Marinara sosu. Bundan daha az süslü olamaz.


Boğa Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnatçı tarafınız bugün öne çıkacak. Bu da sizin çalışmanızı ve uğraşmanızı zorlaştıracaktır. Bu yüzden insanlar sizden çekinirse şaşırmayın. Yalnızlık sizi düzeltmeye zorlayabilir. Ama öğle yemeğinde büyük bir ton balığı yemeyin. Balık nefesi size yeni arkadaşlar kazandırmaz.


İkizler Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlarınızla elektronik olarak yazışmak hızlı olabilir, ancak çok kişisel değildir. Arkadaşlarınızı herkesin yetişebileceği gürültülü bir Meksika yemeğine davet ederek bugün trendi yakalayın. Margaritalar herkesi yumuşatır ve nachos ve enchiladas hepinizi nefis bir şekilde şişman ve mutlu eder.


Yengeç Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Mutfağınızda zihinsel ve ruhsal rahatlama varken kimin bir terapiste ihtiyacı var? Etrafta kök salın ve ezilen ruhunuzu rahatlatacak bir yemek hazırlayın. Peynirli bir pesto lazanya işinizi görür ve size saati 90 dolara mal olmaz.


Aslan Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Uykusuz kalanlar, gece stratejilerinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Uyku hapları geçici bir rahatlama olabilir ama bağımlılık yapabilirler. Bunun yerine doğal yollarla Morpheus’un kollarına kayın. Kirazlar ve vişne suyu, reçetesiz uyku yardımcılarının çoğunda bulunan yüksek düzeyde melatonin içerir.


Başak Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İşler size birdenbire mantıklı gelebilir ve bazı yollarınızın yanlış olduğunu görebilirsiniz. Bu aydınlanmanın ne zaman gerçekleştiğinden emin değilsiniz, belki de ağzınıza domuz kabuğu doldururken kendinizi bir an gördüğünüzde. Bunun yerine ızgara tavuklu sandviç yerken kendinizi izleyin. Çok daha iyi görünecek.


Terazi Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Endişenin bugün tüm varoluş yapınız üzerinde sıkıntılı etkileri olabilir. Çok fazla veya yetersiz yemenize neden olabilir. Kendinizi düzenli sağlıklı öğünlerle güçlendirmek çok önemlidir. Her üç ila dört saatte bir yeşil salata, kümes hayvanları ve balık gibi besleyici yiyecekler yemek fark yaratacaktır.


Akrep Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tüm gerçeklere sahip olmasanız bile bir Washington siyasetçisi gibi tartışıyorsunuz. Bu tür bir aşırı güven, bugün utanç verici bir düşüş yaşamanıza neden olabilir. İşte o zaman birisi size Rocky Mountain İstiridyelerinin gerçekten istiridye olmadığını ve herhangi bir dağdan gelmediğini kanıtlayacaktır.


Yay Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınız, çekişmeleri ve keskin nişancılıkları ile bugün sizi duvardan yukarı sürecek. Başınızı aşağıda tutun ve dramlarından uzak durun. Öğle yemeğini tek başınıza yemek zorunda kalabilirsiniz, ancak bitmek bilmeyen sızlanmalarını dinlemek zorunda kalmazsanız alfabe çorbanızın ve hindi kulübünüzün tadını daha da fazla çıkarabileceksiniz.


Oğlak Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugünü bir buharlı silindir gibi sürecek ve bu süreçte çok şey yapacaksınız. Gün sonunda çok yorulacaksınız, o yüzden bırakın yemekleri başkası yapsın. İtalyan restoranındaki garson tam olarak ne istediğinizi bilecek ve siz daha oturmadan bir tabak meze sizi bekliyor olacak.


Kova Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Siz ve iş arkadaşlarınızın farklı gündemleri var gibi göründüğü için çatışmalar çıkabilir. Bir şey yapılacaksa tüm taraflar yarı yolda buluşmak zorunda kalabilir. Herkesin eğlenmesi için kurabiyeler pişirerek bir zeytin dalı uzatın. Tabii ki, çikolata parçacıklarını kimin alacağı konusunda anlaşmazlıklar çıkabilir ama bu senin problemin olmayacak.


Balık Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazen tüm gerçekleri pencereden atmanız ve meteliksiz kalmanız gerekir. Bazen soğan halkalı büyük bir acılı çizburgerin tadını çıkarmanız gerekir. Ve bazen yağ ve kalori sayımlarını düşünmenize gerek kalmaz ve sadece keyfini çıkarın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.