Günlük Yemek Burç Yorumları 20 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Ocak Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün spor yapmak rekabet ateşinizi körükleyebilir. İşten sonra toplayıcı basketbol veya salonda dokunmatik futbol maçı mükemmel olacaktır. Stres atacaksınız ve ayrıca suçluluk duymadan yemek yeme hakkını kazanacaksınız. Izgara T-bone ve fırınlanmış patatesten oluşan besleyici bir akşam yemeği ateşin yanmasını sağlayacaktır.


Boğa Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bakış açıları sizden farklı olan insanları dinlemek size yakışacaktır. Zihninizi açmak sizi yeni deneyimlere götürebilir. Sahte tavuğun tadı gerçek tavuğun tadına tam olarak benzemese bile, bir vegan diyetinin sağlığa faydalarını takdir etmeye başlayabilirsiniz.


İkizler Burcu

20 Ocak 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş fikirlerinizin eyleme geçtiğini görmek, bugün size üstün bir kişisel tatmin duygusu verecektir. Ama bunun egonuzu şişirmesine izin vermeyin. İş arkadaşlarınız, öğle yemeğinde sadece cimri salatalar varken biftek ve ıstakozu nasıl alabildiğinize sevindiğinizde bir fark göreceklerdir.


Yengeç Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün dışarı çıkma dürtülerinizi dizginlemeniz gerekebilir. Yemek yemek sizin için bir stres gidericidir ve ev yapımı kekler size her şeyin yoluna gireceği hissini verir. Direnmeye çalışabilirsiniz, ancak tüm bu çok renkli jimmy’lerin görüntüsü sizi hemen içine atacaktır.


Aslan Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kişiliğiniz, beş katlı bir düğün pastası kadar abartılı olabilir. Bazı insanlar bu kadar şekeri kaldıramaz. O yüzden bugün onu bir kapkek boyutuna indirin. Hâlâ nefisken, halletmen daha kolay olacak.


Başak Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Zorba insanlar bugün sabrınızı test edecek. Hepsini yok edecek sihirli bir değneğin yok, o yüzden onlardan uzaklaşmaya çalış. Kafeteryanın bir köşesinde tek başınıza otururken fark edilmemeye çalışacaksınız ama ev yapımı biberinizin keskin aroması onları size çekecek.


Terazi Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Büyük resme daha fazla ilgi gösterdiğiniz için bugün ayrıntılar sizin için önemli olmayacak. Bu, bu akşam yemekte bile geçerli olacak. Kızarmış tavuk hamurunda ne kadar ot ve baharat olduğu veya patates püresinde ne kadar tereyağı olduğu umurunuzda olmayacak. Tek umursadığın şey, güçlü bir açlığı tatmin etmek.


Akrep Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş yerindeki sorunlar, kariyer yolunuzu sorgulamanıza neden olabilir. Bu geçici bir hıçkırık olabilir, bu yüzden aceleci kararlar vermeyin. Bugün öğle yemeğinde seçimlerinizi düşünün. Ancak ton balıklı tartarınızı ve Dungeness yengeçli sandviçinizi şirket sekmesine yüklemeniz size gerçekte ne kadar şanslı olduğunuzu söyleyebilir.


Yay Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün en sevdiğiniz mutfakları tatmak için Hong Kong’a uçmak imkansız olabilir. Ancak gerçek McCoy’a hizmet eden otantik HK restoranları mutlaka vardır. Victoria Limanı’ndaki ışıltılı şehirde yemek yemek aynı olmayabilir ama kızarmış ördek ve köpekbalığı yüzgeci çorbası ‘zang!’


Oğlak Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir T-Rex’ten gelmiş gibi görünecek kadar büyük bir porterhouse bifteği parçalamak isteyeceksiniz. Ödeyebileceğiniz tek şeyin cimri bir hamburger olması çok kötü. Tadını daha iyi hale getirmek için o bebeği kedilerle kaplarken kariyer seçenekleri üzerinde kafa yorun. Hayatının geri kalanında hamburger yiyemezsin.


Kova Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu dinamik yeni diyete başlarken ani değişiklikler görüyor olabilirsiniz. Ancak başlangıçta hızlı kilo kaybı tipiktir. Yakında plato yapacaksın, bu yüzden hüsrana uğrama. Tüm bu tavuk göğsü salataları zaten karşılığını veriyor. Yazın ne kadar iyi göründüğünü görene kadar bekle.


Balık Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir buzdolabı hırsızının çıktığı haberiyle ofis çalkalanacak. Bu nedenle öğle yemeğinizi dikkatli bir şekilde izlemeniz gerekebilir. Masanızı buzdolabına yaklaştırın ve iş arkadaşlarınızın her birinin hareketlerini izleyin. Artık tavuğunuz Piccata ve Akdeniz kuskusu birincil hedef olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.