Günlük Yemek Burç Yorumları 2 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 2 Ocak Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bloody Mary bu gece tercih edeceğiniz içecek olacak. Ekstra vuruş yapmak için dört çay kaşığı wasabi atın. İnsanlar gerçek şeyi içip içmediğinizi merak edecekler. Hayır, onlara onun sadece bir Bloody Mary olduğunu söyleyeceksin. Yoksa öyle mi?


Boğa Burcu

2 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gece bedensiz ruhlarla canlanırken, Tuhaf bir dünyadaymışsınız gibi olacak. Evde bir miktar Mild Duds, Three Musketeer ve Crackle Bar bulundursanız iyi olur. Aksi takdirde, adımınızın önündeki o aç zombi çetesi düşündüğünüzden daha korkutucu olabilir.


İkizler Burcu

2 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Vay canına, şu ‘Kara Gölcük Yaratığı’ hâlâ tüyler ürpertici, değil mi? Yine de yaşlandıkça korkunun açlığa yenik düştüğünü fark edersiniz ve şimdi bu filmi canınız Alaska kral yengeç bacakları yemeden izleyemezsiniz. Gerçekten de denizin altından geldi!


Yengeç Burcu

2 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

O şeker torbasına bakarken sadece kendini düşünebilirsin. Bir veya iki tanesini tadacaksınız ve bir bakıyorsunuz çanta boş. Çabuk bir şeyler düşünsen iyi olur. Diğerleri bir aperatif için meyveyi beğenmeyebilir.


Aslan Burcu

2 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam bir yemek düzenleyerek herkesin ruhunu alacaksınız. Patatesli bir rosto kulağa korkutucu gelmeyebilir, ancak onu biraz bakla ve güzel bir Chianti ile servis ederek düpedüz korkunç hale getireceksiniz. Ham ham!


Başak Burcu

2 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hâlâ yapacak ayak işleriniz olduğu için bugün erkenden işten çıkmak isteyeceksiniz. Yemek zamanı ama dışarı çıkmadan önce yiyecek bir şeyler alın. Ayrıca üzerinize yeteri kadar barbekü sosu, ketçap ve hardal dökerseniz çamaşırları da listeye eklemeniz gerekebilir.


Terazi Burcu

2 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başkalarından harika yanıtlar alıyorsunuz. Bekle, hiçbir şey söylemedin ya da yapmadın mı? Dedikoduların sizi üzmesine izin vermeyin ve ani depresyonunuzu yatıştırmak için şeker yemeyin. Bunun yerine elma ve fındıkla yapıştırın. Beliniz için daha iyi olacaktır.


Akrep Burcu

2 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Squash’ı sevebilirsin. Ama tüm bu iğrenç tohumlarla ne yapıyorsun? Yağlı kağıt üzerinde 350 derecede 25 dakika pişirin. Soğumaya bırakın ve üzerine tuz ve tarçın veya en sevdiğiniz bitki veya baharatlardan herhangi birini serpin. Sağlıklı bir tedavi için yaparlar.


Yay Burcu

2 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece beklenmeyeni bekleyin. Yiyecekler bile yeni görünümler alacak. Bir köfte beyin gibi görünecek, sandviçler kanla doldurulacak ve bu doldurulmuş zeytinler gerçek gözbebekleri gibi görünecek. Hmmm, belki yarına kadar yemek yemeden gidebilirsin.


Oğlak Burcu

2 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Partilere pozitif karma getireceksin. Belki de bu senin ışıltın yüzündendir. Bu nedenle, iyi davranışınızda olmanız gerekecek. Çok fazla punç içtikten sonra etrafa turta atmaya başlasan iyi olmaz.


Kova Burcu

2 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sahip olacağınız cennet görüntüsü, yalnızca bir melek gibi giyinmiş biri olacaktır. Hiçbir şey ve hiç kimse göründüğü gibi değildir. Ama çok yağlı, yağlı, şekerle dolu bir snack bara bir kez baktığınızda, öldüğünüze ve cehenneme gittiğinize yemin edeceksiniz.


Balık Burcu

2 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gecenin ruhuna girmek isteyeceksiniz, bu yüzden sizi aya uluyan bir akşam yemeği yiyin. Enchiladas ve baharatlı sıcak biberden oluşan ateşli bir Tex-Mex yemeği bunu yapabilirdi. Likantropi belirtileri gösterdiğinizi düşünüyorsanız paniğe kapılmayın. Sadece göğsünüzdeki kılların uzamasına neden olan baharatlı yiyecekler.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.