Günlük Yemek Burç Yorumları 19 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Ocak Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dürtüsel kararlar bugün size musallat olabilir. Bir kase Teksas biberine fazladan jalapanos ve kırmızı pul biber atmamanız gerektiğini biliyordunuz ve günün geri kalanında çekeceğiniz mide ekşimesi, budalalığınızın uygun bir hatırlatıcısı olarak hizmet edecek.


Boğa Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kibirli ve iş arkadaşlarına kaba davranmak, haftaya başlamanın bir yolu değil, özellikle de başlangıçta pek sevilmiyorsanız. Onlara kahvaltıda ikram ederek bir zeytin dalı ikram edin. Onlarla olan ilişkinizin yumurtalarınız kadar karışık olduğunu fark edebilirsiniz, ancak işlerin kolayca üstesinden gelmesi çok fazla zaman almayacaktır.


İkizler Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başkalarının farklı görüşlerine ve ideolojilerine karşı hoşgörülü olun. Veganlar sizi rahatsız edebilir ama kendi yaşam tarzlarını yaşamaya hakları var. Şöyle düşünün: Etraflarındayken, tadını çıkarmanız için daha da fazla hamburger, tavuk Parmesan ve ızgara somon olacaklar.


Yengeç Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Son zamanlarda biraz para kazanmış olabilirsiniz, bu yüzden kendinizi şık bir şekilde beslemek için iyi bir gün olabilir. Bisque, Newburg ve ıstakozla doldurulmuş şirin pasta puflarında olduğu gibi bu geceyi tamamen ıstakozla ilgili yapın. Güzel bir kuruşa mal olabilir, ancak bugün için para önemli değil.


Aslan Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün insanların cömertliğinizden faydalanmasına izin vermeyin. Onları çok iyi tanımasanız bile, öğle yemeğinde her zaman eşlik edenler onlar olacak. Bir New York Porterhouse geldiğinde memnun görünecekler, ancak her şeyin sizin için olduğunu ve paylaşmadığınızı anladıklarında yüzler düşebilir.


Başak Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu yoğun Pazartesi günü çok fazla şey olacak. Masanızın altına saklanamayabilirsiniz, bu yüzden bir sonraki en iyi yeri seçin. Sakin bir İtalyan restoranı size ihtiyacınız olan molayı verebilir ve oradayken güzel bir meze ve prosciuttoya sarılmış Gorgonzola peynirinin tadını çıkarabilirsiniz.


Terazi Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün birçok ofis doğum günü ve veda partisinde iş arkadaşlarınızla kaynaşın ve kaynaşın. Bu, herkese bir bağ kurma şansı sunacak ve size, eşinizin artık asla satın almadığı pasta, kurabiye, soda ve kekleri yeme fırsatı verecektir. Neden acaba?


Akrep Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Patron bugün öfkeli bir boğa olacak. Yine de fikirlerinizi zorlamak istiyorsanız onu yatıştırmanız gerekebilir. Bu yüzden koşun ve biraz simit, yeşil soğan sosu ve uzun bir kapuçino alın. İş arkadaşlarınız size berbat diyecek – gururla kabul edeceğiniz bir lakap.


Yay Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün neşeli mizacınla ışık tutacaksın. Ancak sizi öğle yemeğine davet eden iş arkadaşlarınız, güneşli ruh haliniz aniden karardığında şok olacak. Pizzanızda hamsi sevmediğinizi söylemenize aldırış etmeyecekler ama onlara bir avuç aptal dediğinizde üzülecekler.


Oğlak Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kolay olmayacak, bu yüzden biraz ajita yaşamayı bekleyin. Midenizdeki ateşi yatıştırmak için Pepto-Bismol’den başka bir şeye ihtiyacınız olabilir. Bir fincan tavuk şehriye çorbası ve buğday üzerinde hindili sandviç, kırılgan karnınızı tehlikeye atmayacak güzel, yumuşak bir öğle yemeğidir.


Kova Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün düşüncesizce atıştırmak için dürtülerinizi kontrol edin. İşler stresli bir hal aldığında yemek yemek ani bir tepki olabilir, ancak seçimlerinizde akıllı olun. Enerji çubukları yapay şekerlerle doldurulabilir, bu yüzden elma, muz veya üzüm ile gerçek olanı tercih edin. Taklit şeker hücumuyla ilgilenmiyorsun.


Balık Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün vakit geçirmek için kendinizi hayal kurarken bulacaksınız. Bol çikolata soslu kocaman bir muzla kendinizi şımartarak bu hayalleri gerçeğe dönüştürün. Ama fantezilerinizle fazla ileri gitmeyin. Çıplak soyunmak ve tüm vücudunuza dondurma sürmek tutuklanmanıza neden olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.