Günlük Yemek Burç Yorumları 18 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Ocak Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ah, akrabalarla Pazar yemeği. İyi zamanlar! Menüde yenilebilir bir şey olduğundan emin olmak için bir şeyler yapmanız gerekebilir. Bir tencereye marinara sosu ve kalın, peynirli lazanya hazırlamak kolay olacak. Bu şekilde herkesi büyükannenin koyun etini seviyormuş gibi yapma onursuzluğundan kurtarmış olacaksın.


Boğa Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Akşamın akışını kontrol edebileceğiniz küçük bir akşam yemeği partisi düzenleyerek bugün duygularınızı arkadaşlarınıza iletin. Misafirleriniz tavuk piccata ve roka salatasına bayılacaklar. Ancak, özellikle de tüm kapıları kilitlediğinizi anladıklarında, sorunlarınız hakkında sızlanmanızı duymaktan o kadar hoşlanmayacaklar.


İkizler Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ailen bugün istediklerini elde edemezlerse karamsar olabilirler. Neyse ki daha önce bu yoldan geçtiniz. Bu yüzden hepsini güneşin altında tüm tatları ve sosları sunan bir dondurma salonuna götürün. Sevdiklerini orada bulamazlarsa, hiçbir yerde bulamayacaklar.


Yengeç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gün, genellikle ihmal edilen diyete bağlı kalarak yeni başlangıçların başlangıcı olsun. Bol miktarda sebze, meyve ve tavuk göğsü stoklayın çünkü onlara ihtiyacınız olacak. Özellikle yeni siz’in ortaya çıkışına tanık olduktan sonra, sağlıklı yiyeceklerin çok yönlülüğünü kısa sürede seveceksiniz.


Aslan Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün alışılmadık bir şekilde huysuz olacaksın. Bu duyarlılığın kaynağını bilemezsiniz ama işte orada. Kaygınızda tek başınıza yuvarlanmak en iyisi olabilir. Tıpkı çocukken yaptığınız gibi fıstık ezmesi ve reçelli sandviç ve büyük bir bardak çikolatalı süt ile kendinizi rahatlatın.


Başak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam aile yemeği yememek için her türlü bahaneyi düşüneceksin ama köpeğin arabanı yediğini söylemek biraz abartılı olacak. Evden çıkmadan önce ağzınıza sıcak ağda dökün. Gerçekten tadamıyorsanız, kız kardeşinizin Baked Alaska’sıyla uğraşmak daha kolay olacaktır.


Terazi Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınızı ve ailenizi kutlayın. Ve bunu yapmanın iyi yemek ve şaraptan daha iyi bir yolu var mı? Günün tadını çıkarmak için önceden hazırlanın. Büyük bir tencerede dana yahnisi ve ufalanan ekmek mükemmel olacaktır. Herkes içeri girebilir ve siz de mutfağa takılıp kalmadan sohbet sanatının tadını çıkarabilirsiniz.


Akrep Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Acıklı bir filmle yerleşin ve kendinizi güzel bir ağlama ile şımartın. Yaralı duygularınızı serbest bırakmanın mükemmel bir yolu olacak. Ancak karnınız acıkabileceğinden, bol miktarda patlamış mısır, Milk Duds ve Juicy Fruit bulundurduğunuzdan emin olun. ‘İngiliz Hasta’ artık olmayacak; sadece öyle görünecek.


Yay Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlişkilerin yoğunluğu içinde olmayabilirsin, bu yüzden bekarlar bayrağını bugün gururla dalgalandır. Rahat olun ve en sevdiğiniz restoranda bir kişilik masa isteyin. Parmesan tavuğunuzun ve makarnanızın tadını çıkaracaksınız, ancak tüm bu mutlu sevgi dolu çiftleri görmek sizi biraz yalnız hissettirebilir.


Oğlak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün o pantolonlar aniden eskisi kadar sıkı hissetmediğinde, kilo vermek için yeni keşfedilen bir özveri kazanacaksınız. Senin için zorbalık! Sonuçları görmek ve aylarca süren ızgara tavuklu sandviçlerin, salataların ve bolca meyve ve yoğurdun sonunda işe yaradığını bilmek harika.


Kova Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yakın zamanda yapılan bir fiziksel check-up, sağlık sorunlarından haberdar olmanızı sağlamış olabilir. Kolesterol öldürücü olabilir ama bu tehdidi azaltmanın sağlıklı yolları da var. Lif, kepekli tahıllar, baklagiller ve eski dostunuz sarımsak alımınızı artırın. Her biri kötü sayıları düşürmede ve iyiyi artırmada etkilidir.


Balık Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Rüyalarında bir Yunan Olimpiyat sporcusunun vücuduna sahipsin. Ancak aynaya bir bakış, sizi sert bir şekilde gerçeğe geri döndürür. Yağsız protein ve karbonhidrat bakımından yüksek, yağ, şeker ve sodyum bakımından düşük bir diyete başlayın. Buna sadık kalın ve hatta bir peştamalla halka çıkacak kadar kendinize güvenebilirsiniz … ya da değil!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.