Günlük Yemek Burç Yorumları 17 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Ocak Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Son zamanlardaki romantik aksilikler bugün moralinizin bozuk olmasına neden olabilir. Duygusal bir çıkışa ihtiyacın olacak, bu yüzden iyi bir ağlama iyi olabilir. Ama sevimsiz bir tavuk ve mantar güveci kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Sanılanın aksine tereyağı ve peynir bazen dostunuz olabilir.


Boğa Burcu

17 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi halıdaki bir böcek kadar rahat hissedeceksiniz. Hafta sonu olduğu ve nispeten stressiz olacağınız için olabilir mi? Yoksa bu memnuniyet sadece evde vakit geçirmekten mi geliyor? Ama büyük olasılıkla brunch için yaptığın Eggs Benedict’ten ve onu yıkadığın altı mimozadan.


İkizler Burcu

17 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hafta sonu her zaman tutumlu olmak için en kötü zamandır. Ama işte, o yüzden bugün yediklerinizi ucuza alarak kemeri sıkın. Akşam yemeğinde hepsi yengeç Newberg yerken yan salata sipariş ettiğinizde bu utanç verici olabilir. Onlara üzgün köpek yavrusu bakışlarını verin ve belki, sadece belki, paylaşırlar.


Yengeç Burcu

17 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün Kral Kabuklu olacaksın, öfkeyle herkese pençelerini şaklatacaksın. Bugün tek başınıza uçun ve diğerlerini iğrenç şirketinizin hoşnutsuzluğundan kurtarın. Öğle yemeği için büyük bir kase New England deniz tarağı çorbası endişenizi yatıştırabilir. Ama istiridye krakerleri yoksa kanın tekrar kaynamaya başlayabilir.


Aslan Burcu

17 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gururunuz bugün romantik bir ayrılıkla incinecek. Biri sana bunu yapmaya nasıl cüret eder! Eve gidene kadar cesur bir yüz takın ve ardından su işlerinin utanmadan akmasına izin verin. Etrafta bunu görecek ya da yüzünü makarna, peynir ve ucuz kırmızı şarapla doldurduğuna tanık olacak kimse olmayacak.


Başak Burcu

17 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün zor bir dönemden geçmenize yardımcı olacak. Küçük bir akşam yemeği partisine ev sahipliği yaparak sevginizi ve minnettarlığınızı gösterin. Bu sadece arkadaşlarınız için en iyisidir, bu yüzden pişmiş pisi balığı dolmanızda sahte yengeç yerine gerçek yengeç eti kullanın. Ucuza alırsan arkadaşların fark edecek.


Terazi Burcu

17 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün ürkütücü bir düzenlilikle duygusal yönden uçacaklar. İşlerin kaosa dönüşmesini önlemek için seviyeli bir kafa tutmanız gerekecek. Onları büyük kase mercimek çorbası içmeye davet edin. Sağlıklı iyiliğin bir yığın yardımının tadını çıkardıktan sonra kötü bir ruh halinde kalmak zor olacak.


Akrep Burcu

17 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Topluluğunuzda çok sayıda mükemmel yabancı restorana sahip olmak, bir favori seçmeyi zorlaştırıyor. Yenilikçi bir şey bulmak için hepsinden paket servis siparişi verin. Szechuan badem karidesleri, hurda, baklava ve bir yelkenli Alman pilsner ile fırında ziti sandığınız kadar alışılmışın dışında olmayacak.


Yay Burcu

17 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Haftanın yoğun temposunu bugün tamamen tembellikle değiştirin. Kesinlikle hiçbir şey yapmamaktan keyif alacaksınız ve canınız yemek yemek için dışarı çıkmak bile istemeyebilir. Umarız mutfağınız iyi stoklanmıştır. Değilse, akşam yemeğinde Cheerios ve İngiliz çöreği yemenin yanlış bir tarafı yok.


Oğlak Burcu

17 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün evde olmaktan sıkılabilirsin. Öyleyse büyük şehrin sokaklarında macera bulun. Özellikle akşam yemeği söz konusu olduğunda, eğlenmek için pek çok seçenek olacak. Elliler tarzı bir lokanta her zaman bir isyandır ve servis altlığınızdaki bulmacaları çözerken sosisli sandviçinizi, patates kızartmasını ve vişneli kolanızı yiyebilirsiniz.


Kova Burcu

17 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ertelediğiniz ev projeleri ile uğraşın. Sonunda onları geride bırakmak çok zaman kazandıracak. Öğleden sonrayı dışarıda geçirmek için arkadaşlarınızı arayın. Bir spor barda bira, Buffalo kanatları ve burgerler, özellikle de bir futbol maçı varsa, saatleri geçirmek için harika bir yoldur.


Balık Burcu

17 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Cömert dostluğunuz bugün dokunduğunuz kişiler tarafından derinden takdir edilecek. Bu yüzden akşam yemeği davetlerinin akınına uğrarsanız şaşırmayın. Ama nezaketlerinden yararlanma. Istakoz Newburg ve yengeç çorbası sipariş etmek, cömertliklerinin sınırlarını gerçekten zorlayabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.