Günlük Yemek Burç Yorumları 16 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Ocak Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnternet milyonlarca ücretsiz tarif sunarken neden pahalı yemek kitapları satın alasınız? Bir fare tıklamasıyla BLT kadar basit bir şeyi geliştirmeyi veya coq au vin kadar karmaşık bir şeyi nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz. Görmek? Bu akşam öğle ve akşam yemeği var.


Boğa Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi pek rahat hissetmeyeceksiniz ve karakterinize aykırı davranışlarda bulunabilirsiniz. Sizi neyin motive ettiği hakkında hiçbir fikriniz olmayacak; sersemlemiş gibi olacaksın. Kendinize geldiğinizde, büyük bir sıcak şekerlemeli dondurma kaptığınızı görebilirsiniz. İşin garibi, bununla bir problemin olmayacak.


İkizler Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün övünen iddiaların peşinden koşmanız gerektiğinden, ya susma ya da susma zamanı. Ancak siz, becerilerinizle onları büyüleyerek bu duruma yükseleceksiniz. Dünyanın en iyi pişmiş zitisini yapma iddianızdan şüphe ettikleri için pişman olacaklar. Sakın onlara sosun şişeden çıktığını söyleme.


Yengeç Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün Cuma ve içgüdüleriniz size bugün çılgına dönmenizi söyleyecek. Bu, özellikle kasabaya aç karnına giderseniz, bir yığın sorunla sonuçlanabilir. Bu gece içmeden önce bir hoagie veya burito gibi önemli bir şey yiyin. Bu geceki davranışını yarın gerçekten hatırlayabilirsin.


Aslan Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu hafta sonu kendi şehrinizde bulunabilecek mutfak çeşitliliğini takdir edin. Tercihiniz İtalyan, Alman, Yunan veya Çin olsun, hepsine sahip olabilirsiniz. Ama aşina olmayabileceğiniz bir şey için gidin. Baharatlı Kore güveci gaejang-guk’a bakın. Sadece içinde ne olduğunu sorma.


Başak Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, Paula Deen’i ağlatacak tereyağlı, sevimsiz bir Tavuk Divanı hazırlamak kadar güzel olabilir. Veya doktorunuzun size kolesterol seviyenizin tavan yaptığını ve tereyağlı, peynirli yiyeceklerden vazgeçmeniz gerektiğini söylemesi kadar kötü olabilir.


Terazi Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün entelektüel tetikte yavaş olacaksınız. Bulanık bir beyin, tutarlı düşünceler oluşturmanızı engelliyor olabilir. Kahve pek yardımcı olmayabilir; ihtiyacın olan şey enerji gıdası. Bir bardak yaban mersinli yoğurt, bir muz ve biraz badem sizi kısa sürede beşinci sınıftaki bir öğrenciden daha zeki yapabilir.


Akrep Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yaptıklarınızın sonuçlarını düşünün. Bu, sizi istediğiniz kadar spontane olmaktan alıkoyabilir ki bu iyi bir şey olacaktır. Bu yüzden pervasızca terkedilmiş sevimsiz nachos dağına dalmadan önce iki kez düşünün. Sonunda o daracık kot pantolonu giydikten sonra kendine teşekkür edeceksin.


Yay Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızla olan çatışmalarınızın sonucu bugün size bağlı olacak. Onlara astınız gibi davranın ve isyan edecekler. Onlara seçtikleri öğle yemeğini ısmarlayın ve her şey yoluna girecek. Suşi veya deniz ürünleri gibi pahalı şeyler istememeleri için dua edin. Bu nezaketinizi biraz fazla uzatabilir.


Oğlak Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Temel olarak, ekstraları atlarsanız, burritolar aslında sağlıklı olabilir. Yağ ve kalori sayımlarını artıran ekşi krema, yeniden kızartılmış fasulye ve peynirdir. Temellerine kadar soyun ve bir buğday tortilla isteyin ve sonunda belinize zarar vermeyecek nefis bir şey alacaksınız.


Kova Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün zihinsel olarak yanacaksınız ve şapkanızdan tavşan çıkaracaksınız. Patron, konseptlerinizden memnun kalacak ve yakanıza altın bir yıldız yapıştıracaktır. Şansınızı öğle yemeğinde ızgara somon salatası ile kutlayın. Balıktaki Omega-3’ler, daha da iyi fikirler bulmanızı sağlayabilir.


Kova Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün zihinsel olarak yanacaksınız ve şapkanızdan tavşan çıkaracaksınız. Patron, konseptlerinizden memnun kalacak ve yakanıza altın bir yıldız yapıştıracaktır. Şansınızı öğle yemeğinde ızgara somon salatası ile kutlayın. Balıktaki Omega-3’ler, daha da iyi fikirler bulmanızı sağlayabilir.


Balık Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar isteklerinizi içgüdüsel olarak bildikleri için bugün çok spesifik olmanıza gerek yok. Sana öğle yemeği ısmarlamayı teklif edecekler, ama orada beklenmedik bir şekilde kesinlik kazanacaksın. İşte o zaman, özellikle hardal istemenize rağmen, rosto dana hoagie’nizde mayonez bulduğunuzda balistik olacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.