Günlük Yemek Burç Yorumları 15 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Ocak Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tartışmaları halletmek için iddiaya girmeden önce ne hakkında konuştuğunuzu bilin. Tüm gerçeklerinizi doğru bir şekilde bilmemek, özellikle öğle yemeği bahsin bir parçasıysa, utanç verici ve pahalı olabilir. Karides salatası, yengeçli sandviç ve pahalı Chardonnay havasında olmadıklarını umalım.


Boğa Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlk buluşmada derin duyguların erken ifade edilmesi aslında bir sapma olabilir. Gerekirse bunu pahalı bir restoran yerine bir pizzacıda yapın. Randevunuz gerçekten kalkıp gidebilir, böylece bifteğinizi, randevunuzun ıstakozunu ve bir sürü kargayı yiyebilirsiniz.


İkizler Burcu

15 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün birçok profesyonel bağlantı kurabilecek bir konumda olacaksınız. Bunlardan bazıları kişisel (okuma: romantik) ilgi alanlarınızı da ateşleyebilir. Böyle bir kişiyi öğle yemeğine davet edin, ancak motivasyonunuzu netleştirmeyin. İstiridye tabağı, roka salatası ve şampanya bunu sizin için yapacak.


Yengeç Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Devam eden iş projeleri, bugün uğraşmanız için çok fazla can sıkıcı ayrıntı içerebilir. Yine de, işler başarılı bir şekilde meyve verene kadar zorlanacaksınız. İşten sonra basitleştirin ve çok karmaşık bir şeye girmeyin. Bir kase tavuk şehriye çorbası ve bir hindili sandviç bu tarife çok iyi uymalıdır.


Aslan Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş yükünüz sizi bunalttığı için sosyalleşmeyi hafta sonu için bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Çok yakın gelecekte çok fazla mesai olabilir (okuyun: bu gece), bu nedenle akşam yemeği için acil durum planları yapın. Tatlı ve ekşi domuz eti, bir kartondan yenilen aynı şey olmayabilir, ancak şimdiye kadar buna alışmış olmalısınız.


Başak Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ince dişli bir tarakla iş projelerini gözden geçirin. Size pahalıya mal olabilecek gizli hataları tespit edeceksiniz. Projeleri olası bir felaketten kurtarmak sizi bitkin ve aç bırakabilir. Sevimsiz, baharatlı bir Meksika güveci açlık felaketini önleyebilir.


Terazi Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Batman’in kötü düşmanı İki Yüz gibi, bugün her şey hakkında kararsız olabilirsiniz. Bu, özellikle bir tapas restoranında geçerli olacaktır. Lezzetlerine bayılacaksınız ama porsiyonların küçüklüğünden nefret edeceksiniz. Kalmak mı yoksa gitmek mi istediğinizi belirlemek için yazı tura atın, ancak sonunda paella sizi koltuğunuzda tutacak.


Akrep Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün küçük yazıları okumak gözlerinizi yormaya değecek. Şok edici olabilecek bilgiler keşfedeceksiniz. O yoğurtta ne kadar şeker olduğu veya köpüklü maden suyunun yüksek sodyum içeriği hakkında hiçbir fikriniz olmayabilir. Bugünlerde hiçbir şeye güvenemezsin.


Yay Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Can sıkıntısının ezici kırgınlığı bugün bel bölgenizi kasıp kavuracak. Sağlıklı seçimlerle değil, akılsızca atıştırarak zamanı dolduracaksınız. Ancak, çok fazla kek ve kurabiyenin çevreyi tetikleyen etkileri, sonunda spor salonuna geri dönmeye karar verdiğinizde olumlu bir etkiye sahip olabilir.


Oğlak Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Uçarı insanların eksantrik arkadaşlığından gerçekten keyif alacaksınız. Bu gece onların çılgın akışına devam edin ve yeni mutfak duyumları yaşayabilirsiniz. Kendinizi, gevşek bir şekilde ‘ahtapot topları’ anlamına gelen Japon takoyaki’den gerçekten keyif alırken bulacaksınız. Ve sahip olduklarını bile bilmiyordun.


Kova Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Isı, bir zamanlar cızırtılı bir ilişkiden çıkmış olabilir. Pekala, aşk böyle bir şey ya da onun makul bir kopyası. Yaralarınızı besleyici bir yemekle tedavi edin. Karidesler, istiridyeler ve istiridyeler size enerji için protein verecektir, ancak aynı zamanda büyük bir bardak bira sipariş edin. Ağlamak için buna ihtiyacın olacak.


Balık Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Zengin bir kahvaltı eksikliği, bugün netliğinizin hızla dağılmasına neden olacaktır. Öğle yemeğinde her zaman yetişebilirsin. Eritilmiş İsviçreli bir ton balığı öğütücü bulutları aralayabilir ve her şeyi net bir şekilde görmenizi sağlayabilir. Yine de bunu birkaç birayla yıkayın ve tüm süreci boşa çıkarabilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.