Günlük Yemek Burç Yorumları 14 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Ocak Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sıkı çalışmanızın ödüllerini ilk elden göreceksiniz. Bu çirkin kilolar nereye gitti? Tüm o abur cuburla birlikte pencereden dışarı. Kendinizi çökmekte olan bir şeyle ödüllendirin. Sizin için bu, yeşil salatanıza biraz fazladan bin ada sosu anlamına gelebilir, o yüzden devam edin!


Boğa Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Enerjiniz bugün yoğun olacak, belki de insanların kaldıramayacağı kadar fazla. Salınım yapmaya başlayabileceğiniz için kafeini azaltın. Bitkisel nane çayı ideal bir ikame olacaktır veya etrafınızdakilerin iyiliği için sade eski su için.


İkizler Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün doğrudan konunun özüne inin. Ayak uydurma ya da etrafta dans etme. Aperatifleri atlayın ve doğrudan ana yemeğe geçin. Bu yüzden çok fazla ekmek ve çorba doldurmayın. Büyük bir sörf ve çim kombinasyonu için ayırabileceğiniz tüm odaya ihtiyacınız olacak!


Yengeç Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar, deneyene kadar bazı fikirlerinizin düpedüz tuhaf olduğunu düşünecekler. Ton balığı mikseri olarak mayonez yerine Grey Poupon isterler. Kim bu kadar çılgınca bir şey duymuş? Ama bu yeni tat hissini bir kez deneyimlediklerinde size dahi diyecekler!


Aslan Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kalabalığı takip etmeyin. Herkesin yaptığı şeyi yapmak, seni bir tür lemming yapacaktır. Bunun yerine kendi davulcunuzla dans edin. Koyunların geri kalanının fast food lokantalarına akın etmesine izin verin. Böylece vejetaryen restoranında tofu burgerinizin tadını huzur içinde çıkarabilirsiniz.


Başak Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Temalı restoranlar … ilginç olabilir. Ama aslında batılı bir barı andıran bir lokantada eğlenebilirsiniz. Annie Oakley adlı bir garson size bizon etinden yapılmış bir Buffalo Bill Burger getirdiğinde çok sevineceksiniz. Normal kıymaya göre yağ oranı daha düşük ve protein oranı daha yüksektir.


Terazi Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızla ilgili sorunlar sabır, diplomasi ve iyi yemekle çözülebilir. Herkes öğle yemeğinde tartışırsa barış yeniden sağlanabilir. Bazen tek gereken, uyumu geri getirmek için bir yığın nachos, birkaç enchilada ve bir sürü chimichangadır.


Akrep Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar bugün sizin için sinir bozucu olmaktan başka bir şey olmayabilir. Bu nedenle, özellikle yemek yerken, mümkünse kendinizi saklamaya çalışın. Besleyici bir ızgara somon salatasını, etrafının bir grup salakla çevrili olması kadar hiçbir şey mahvedemez.


Yay Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sıradan ve sıkıcı olanın ezici ağırlığını hissedeceksiniz. Bitki benzeri bir duruma düşmemek tüm enerjinizi alacaktır. Baharatlı chipotle serpiştirilmiş ızgara tavuklu sandviçin tadını çıkarın. Her şey bugün olduğu kadar heyecan verici olabilir.


Oğlak Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yaptığınız her şeyde titiz ve titiz olacaksınız. Sonuç olarak, iş projelerinde mükemmelliğe yaklaşacaksınız. Sonrasında daha da özenli olmanız gerekecek. Izgara alabalık yemeğinin tadını çıkardığınızdan emin olabilirsiniz, ancak tüm bu küçük kemikleri seçmek gerçek bir güçlük olabilir.


Kova Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar bugün sizin küçük tuhaflıklarınıza hayret edebilir. Sürekli olarak kendi ritminize göre dans ederken, şaşırtmaktan asla vazgeçmiyorsunuz. Bu nedenle, derin yağda kızartılmış fıstık ezmesi ve muzlu sandviçin tadını çıkarırken onlara ikinci bir bildirimde bulunmayın. Hey, Elvis için işe yaradıysa, senin için de işe yarar.


Balık Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ilham perinizin sesini duyacaksınız, o yüzden mutfağa girin ve şaheserinizi yaratın. Jacques Pepin olmayabilirsin ama yetenek eksikliğini kalbinden telafi ediyorsun. Üreteceğiniz ton balıklı güveç başkalarına pek benzemeyebilir ama sizin için Mona Lisa olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.