Günlük Yemek Burç Yorumları 13 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Ocak Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yavaş hareket eden insanlara sabrınız olmayacak. Onlar sizi yavaşlattıkça bağırıp çağıracaksınız. Bu tür dışa dönük saldırganlık, stresin tezahürleri olabilir. Bugün yavaşlamayı ve gülleri koklamayı öğrenin. Bu ve bir hindili sandviç ve bir tas tavuk çorbası seni sakinleştirebilir.


Boğa Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sadık bir iş arkadaşısın ve herkes seni takımda görmekten hoşlanıyor. Yine de cömertliğiniz yalnızca işle ilgili konulara uzanıyor. Öğle yemeğini onlarla paylaşmak tam bir saçmalık. Herkese yetecek kadar tavada kızartılmış sarımsaklı karidesiniz olması ondan vazgeçeceğiniz anlamına gelmez.


İkizler Burcu

13 Ocak 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Stresli bir gün sizi gıda güvenliği için koşturabilir. Çikolata, kurabiye ve muffin yemenin size her şeyin yoluna gireceğini söyleyen bir yanı var. Tabii ki, bundan birkaç hafta sonra ve fena halde genişleyen beliniz hiç de iyi olmayacak.


Yengeç Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Vegan arkadaşlarınızı yatıştırmaya çalışırken bir akşam yemeği partisi için plan yapmak her zaman zordur. Bol miktarda sebze ve tahıl aldırmazsınız, ama protein nerede? Birmanya usulü baharatlı tavada kızartmada tavuk göğsü yerine kalın tofu kullanın. Et yiyen arkadaşlarınız aradaki farkı anlamayacak.


Aslan Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çok fazla yemek, içmek ve eğlenmekten sakının. Bugün Salı, Tanrı aşkına; haftasonuna kadar bekleyemez misin? Belki hayır, ama kendinizi şımartmanız gerekiyorsa sağlıklı seçimler yapın. O pizzaya az yağlı peynir alın ve sucuğu barbekü tavuğu ile değiştirin. Ve bira yerine su iç.


Başak Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün size jet gecikmesi yaşatmayacak yabancı bir deneyim yaşamak isteyebilirsiniz. Ancak oraya uçmadan Yunanistan’ın tadını çıkarabilirsiniz. Kuzu eti, beyaz peynir, zeytin ve kekik ağırlıklı Yunan mutfağı her zaman eğlencelidir. Pide ile souvlaki bir katildir!


Terazi Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Stresli bir günün ardından sizi sakinleştirecek bir şeye ihtiyacınız olabilir. Annemin seni her zaman çok iyi hissettiren lezzetli ikramlarından birini hazırlamayı düşün. Bu yüzden biraz sucuk kızartın ve üstüne biraz kaşar eritin. Hepsini beyaz ekmeğe atın ve geçmişinizden gelen kalorili ağır bir patlama olsun.


Akrep Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün güçlü bir düşmanla mücadele etmek için iradeye ihtiyacınız olacak. Oyununuz varmış gibi hissedeceksiniz, ancak gücünüz en çok ihtiyaç duyduğunuz anda azalacak. Ancak rakibiniz sizden daha güçlü olacak ve daha ne olduğunu anlamadan kendinizi bir çizburger ve soğan halkası yerken bulacaksınız.


Yay Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Engellere rağmen bugün anlamınızı anlayacaksınız. Otantik bir Kanton restoranında menüyü deşifre ederken bu çok işinize yarayacaktır. Garson içgüdüsel olarak ne istediğinizi anlayacak ve size nilüfer yaprağı üzerinde buğulanmış kurbağa bacağından oluşan lezzetli bir yemek getirecek. En azından öyle olmasını umacaksın.


Oğlak Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu yoğun günün ortasında birkaç dakika rahatlamaya çalışın. Patron, zamanında dinlenmenizi takdir etmeyebilir, bu yüzden gizli olmanız gerekebilir. İş arkadaşlarınız başlangıçta sizi malzeme dolabında organik papatya çayını yudumlarken bulunca irkilebilir, ancak size katılmak isteyebilirler.


Kova Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Can sıkıntısı bugün bir faktör olabilir, ancak boş alanları yiyecekle doldurmayın. Yapacak yapıcı bir şey bulmak, zihninizi yemek yemekten uzak tutabilir. Aylak eller şeytanın aletidir, ancak bir eline duble patty çizburger, diğer eline bir torba patates cipsi koyması daha da kötüdür.


Balık Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eski sevgililerin güzel sözleri, acını dindirmek için kullandığın çöpe attığın cin şişesi kadar boş gelebilir artık. O sahte aşk mektuplarını ateşe ver ve büyük, şişman bir porterhouse ve rus patatesi kızart. En azından onlardan iyi bir şey çıkacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.