Günlük Sağlık Burç Yorumları 28 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Ocak Cumartesi gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İşlerin duygusal yönüyle ilgili olarak gezegensel enerjiler tarafından büyük ölçüde destekleniyorsunuz, ancak son birkaç ayda kendinizi biraz fazladan kilo alırken de bulmuş olabilirsiniz. Vücudunuzdaki bu değişikliğin sebebinin ne olabileceğini keşfetmek için aynaya değil, kalbinize ve zihninize bakın. Görünüşün hakkında endişelenmene gerek yok çünkü güzellik dürüstlüktür ve kendine karşı dürüstsen yargıda bulunmana gerek yok.


Boğa Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Neden egzersiz yapamadığınız veya neden tam olarak besleyici olmayan bazı yiyeceklerle kendinizi şımarttığınız konusunda bahaneler buluyorsunuz. Kendinizi bahanelerle yormayın! Her şeyi olduğu gibi görmeye çalışın – sağlıklı yaşamdan sapmalar dahil – ve sonuç olarak daha güçlü olacaksınız. Hepimiz ara sıra “sağlıklı yoldan” ara veririz. Bir şeyleri oldukları gibi görmek zorlaştığında, meditasyon veya yoga yoluyla kendinizi merkeze almaya çalışın.


İkizler Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gök cisimlerinin bugünkü konumu ile ev hayatınızda muhtemelen duygusal bir şeyler yaşıyorsunuz. Belki taşınmak zorunda kaldınız veya bitmek bilmeyen bir tadilat projesi yürütüyorsunuz veya bir çocuğunuz oldu ve o zamandan beri ev hayatınız eskisi gibi olmadı. Kendinize bu geçişi atlatmak için gerekli bakış açısını vermek için, biraz eğlenmek için kendinizi evden çıkarın! Kendinizi “sıkışmış” hissettiğinizde yapılacak en iyi şey egzersizdir.


Yengeç Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Çok tembel olabilmenize rağmen, egzersizin size verdiği hareketli duyguyu seviyorsunuz! Burada yargılama yok, sadece şu anda yaptığınızdan biraz daha fazla egzersiz yaparak çok fazla neşe ve enerji kazanacağınızın farkında olmaya çalışın! Sert bir şey yapmayın; sadece zaten yaptığınız şeyi artırın. Hiçbir şey yapmıyorsanız, araba kullanmak yerine yürümeyi deneyin veya asansör yerine merdivenleri kullanın. Acele etmeyin ama hareketinizi artırın.


Aslan Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün gezegenler size elinizdeki herhangi bir görevi tamamlama dürtüsü veriyor. Göksel atmosfer sizi vücudunuza ve özellikle hijyene dikkat etmeye sevk eder. Evinizi düzenli olarak temizlerseniz, çamaşırlarınızı haftada en az bir kez yıkarsanız, bulaşıkları yemeklerden hemen sonra yıkarsanız çok daha mutlu olursunuz. Bu, ev hayatınıza olan takdirinizi artıracaktır. Eviniz sığınağınız olduğunda, geçici bir yuva olsa bile, daha dengeli bir bireysiniz.


Başak Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Üzerinize yük olabilecek türden yoğun seçimlerle içe dönük hissedebilirsiniz. Düşüncelerinize arkadaşlarınızı da dahil etmeyi unutmayın. Endişelerinizi güvendiğiniz insanlarla konuşun. Başkalarının yapmanızı söylediği şeyleri yapmak zorunda kalmayacaksınız, ancak yalnız olmadığınızı bilmek daha iyi hissedeceksiniz! Kendinizi fiziksel olarak sürekli zorlayarak bu zihinsel ve duygusal konulara bakış açınızı koruyun. Koşmak, dizleriniz kaldırabiliyorsa gücünüzü artırmanın harika bir yoludur.


Terazi Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

En iyi bahsiniz, bu hafta ev hayatınıza odaklanmaktır. İç ve dış tatmin arasındaki dengeyi bulmak için diyetinizi kontrol altında tuttuğunuzdan emin olun. Bu, yemeklerinizi planlamak, elinizdeki en iyi ürünler için alışveriş yapmak (henüz kendiniz yetiştirmediyseniz) ve evde yemek yapmak anlamına gelir. Yemek yapmak, iyi yapıldığında bir meditasyondur ve siz en iyisini hak ediyorsunuz! Hazırladığınız yemeklerin tadını tek başınıza ya da mümkünse arkadaşlarınızla çıkarabilirsiniz.


Akrep Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Mevcut astral konfigürasyonla, hayatta diğer insanların istediklerinden, yaptıklarından ve söylediklerinden daha fazlası olduğunu hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde ne hissediyorsan, fark etmen ve takip etmen gereken en önemli şey. Görünüş değiştiğinde bu farkındalığı nasıl sürdüreceksiniz? Kendine not al? Gelecek ayınızı örnek sağlık alışkanlıklarından biri haline getirmeye ne dersiniz? Kendine kararları verdiğini kanıtla!


Yay Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Eğlendirmeyi seviyorsunuz ama insanların partiye gelmeyeceklerine dair mantıksız bir korku ya da buna benzer bir şeyden muzdaripsiniz! Bu reddedilme korkusu hepimizin sahip olduğu bir şeydir ve etkilerini bazı basit egzersizlerle (kelimenin tam anlamıyla!) azaltabilirsiniz. Bir egzersiz rutinine bağlı kalmayı deneyin ve vazgeçmek istediğinizde kendinize, sizin için iyi olanı yapmayı “reddetmenize” izin vermeyeceğinizi söyleyin! Bunu tekrar tekrar yapmak, yalnızlık korkunuzu azaltacaktır.


Oğlak Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Diğer herkesin yaptığıyla aynı fikirde olma eğiliminiz bazen size grup için iyi olanın sizin için de iyi olduğu izlenimini verebilir – ve bu doğru değil. Her birimizin sağlık için bireysel bir tarifi var ve onu keşfetmek ve dini olarak takip etmek her birimize kalmış. Bu hafta evde hazırlamak için birkaç öğün planlayın. Mümkünse başkalarını size katılmaya davet etmek isteyebilirsiniz, ancak içten içe bunu sizin için yaptığınızı bilin.


Kova Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Mevcut astral konfigürasyonla, bir şeylerin yolda olduğunu şimdiden hissedebilirsiniz! Optimal sağlıkta kalmaya odaklanın. Paket yemekten çok evde yemeye çalışın. Sağlıklı kalmanın daha iyi bir yolu – restoranlardan alınan yiyeceklerle muhtemelen evde yemek hazırlarken yemeyeceğiniz daha fazla sos ve şeyler (ekmek) yiyorsunuz. Ve kendi yemeğinizi hazırladığınızda, sindirim sisteminizin yediğiniz maddelere nasıl tepki verdiğini daha iyi anlarsınız.


Balık Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün göksel atmosferle birlikte, hayatınızın diğer alanlarında işlerin yürümesi için duygusal yaşamınızı dengelemekle karşı karşıyasınız. Yapmanız gereken ilk şey rahatlamak. Derin nefes alın ve amaçlı nefes almanın doğasında var olan iyileştirici enerjiyi hissetmenize izin verin. Ardından, genel esenlik duygunuzu potansiyel olarak neyin tehdit ettiğini görmek için bakın. Sadece duygularınızı fark etmek için zaman ayırmak, genellikle dengenin üzerinize yerleşmesine izin verir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.