Günlük Kariyer Burç Yorumları 31 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Ocak Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size para için keskin bir burundan daha fazlasını bıraktı. Kariyer sektörünüzdeki Uranüs ile Merkür arasındaki dostluk yönü zirve yaptığında Ay buradaydı, şu anda ayrılmakta olan bir şey. Her ikisi de doğrudan hareket halindeyken, bu size her iki cephede de geleceğe güvenle bakma şansı verirken, size yalnızca paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir ve profesyonel yön duygusu değil, aynı zamanda ikisi uyumlu halde de bırakır.

Ay, gelir sektörünüzü terk etmiş olabilir ve burada Uranüs ile Merkür arasında dün zirveye çıkan kariyer sektörünüzdeki dostane bir açı ayrılıyor olabilir, ancak bu, her iki cephede de güvenle ilerlemeniz için gereken her şeye sahip olmanızı sağlar. Merkür’ün önümüzdeki hafta kariyer sektörünüzü terk etmesi ve yaklaşık 15 yıl sonra Pluto’nun burada son iki ayında olması nedeniyle, artık hiçbir şeyi geride tutan hiçbir şey yok.


Boğa Burcu

31 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın, Mars’ın doğrudan dönüşünden bu yana gelir sektörünüze ilk ziyareti, Ay’ın bugün yalnızca kozmosun savaşçı gezegeni ile hizalandığını görmekle kalmaz, aynı zamanda kariyer cephesinde Güneş ve cüce için dostane bir açı oluşturur. Ceres gezegeni iş cephesinde. Güneş ve Mars arasında dostane bir açı henüz ayrılmaya başlarken, Ay para için burnunuzu keskinleştirirken, gelir, iş ve kariyer konularında okumalarınızı zenginleştiriyor.

Dün kariyer sektörünüzdeki Mars ile Güneş arasındaki dostluk açısı zirveye ulaşırken gelir sektörünüze döndükten sonra, Ay gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getirmeye devam ediyor. Aynı zamanda Ay, Mars ile hizalanırken, çalışma sektörünüzde Güneş ve cüce gezegen Ceres ile dostane bir açı oluşturur ve size ilgili tüm oyuncular hakkında sezgisel bir okuma sağlar.


İkizler Burcu

31 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünden ayrılması sayesinde, bu Merkür’ün finans sektörünüzdeki son dolu haftasına güvenle geçmesini sağlıyor. Para için akıllı kafasına sezgi ve mantık, hayal gücü ve zekanın bir karışımına daha iyi erişim sağlayan, hem Ay hem de Uranüs’ün Merkür’e olan dost yönüdür.

Venüs kariyer sektörünüzdeki ilk tam haftasına girerken, ne zaman, nerede ve nasıldan çok ‘ne’ye odaklanıyor, o rüya gibi Neptün’ün de odaklandığı bir şey. Ayın başlarında gelir sektörünüzdeki bir Dolunaydan Ay tam daire çizdiğinde, gelir, iş ve kariyer cephelerinde işler daha aktif hale gelebilir, ancak bu hala iki gün uzaklıktadır.


Yengeç Burcu

31 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dolunay olarak çarpışmalarına günler kala, Güneş ve Ay bugün uyum içinde ve bununla birlikte finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü vaktinden önce beslemek için bir şans. Bu, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümündeki Ay ile finans sektörünüzdeki Güneş arasındaki dostane açı sayesindedir, ancak Mars’la hizalanma da bunu bir eylem çağrısına dönüştürüyor.

Ay hafta sonu kariyer sektörünüzden ayrılırken, bu durum profesyonel içgüdüleriniz ve en başından körüklenen hayal gücünüz ile yeni çalışma haftasına geçmenizi sağladı. Bu, Ay’ın bu yılki ilk ziyaretiydi ve Jüpiter’in profesyonel büyüme ve genişleme arayışına yeşil ışık yakılmasından bu yana ilk ziyaretiydi, ancak hızınızı korumanız hâlâ önemli olduğundan, her şey içgüdülerinize güvenmekle ilgili.


Aslan Burcu

31 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs, finans sektörünüzdeki ilk tam haftasına yerleşirken, geri döndüğünde para gezegenini normalde karşılayan ayaklarınızı yere basmanız için baskı, aciliyet veya çağrıların hiçbirini bulamıyor. Venüs, finansal güveninizi artırmak ve beklentilerinizi güncellemek için geri döndü, ancak normalde Güneş’in finansal temizliği ile birlikte. Bunun yerine Venüs, rüya gibi Neptün ile tek başına burada ve fazla düşünmeye gerek yok.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, yeni çalışma haftasına her zaman bir avantaj sağlayacak ve profesyonel içgüdülerinizin en başından keskin olmasını sağlayacaktı. Yine de bu, buradaki Uranüs ile iş cephesindeki Merkür arasındaki dostane bir özellik olarak geliyor, sadece ayırmakla kalmıyor, aynı zamanda her ikisi de işleri ilerletmeye hazır. Merkür’ün önümüzdeki hafta iş sektörünüzden ayrılmasıyla, bu size doğru zamanda doğru içgörü sağlar.


Başak Burcu

31 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Savaşçı gezegenin kariyer sektörünüzde doğrudan dönmesinden bu yana ilk kez Ay’ın Mars’la hizalanması yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapmak olsa da, bunun gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu etkileri vardır. Para gezegeni Venüs’ün son haftalarda kurduğu bağları güçlendirmeye yardımcı olan, Ay’ın gelir ve iş cephelerindeki gezegenlere karşı dostane yönüdür.

Dün Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşü, iş sektörünüzde buradaki Mars ile Güneş arasındaki dostluk açısının zirveye ulaşmasıyla profesyonel içgüdülerinizin devreye girdiğini görse de, bu bir avantaj olmaya devam ediyor. Gelir sektörünüzdeki Mars’la uyum ve Güneş’le ve aynı zamanda cüce gezegen Ceres’le dostane bir açı, size gelir, iş ve kariyer cephelerinde oyundaki tüm farklı etkiler hakkında bir okuma veriyor.


Terazi Burcu

31 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün mali sektörünüzden ayrılması, size yalnızca mali içgüdülerinizden, körüklenen hayal gücünüzden ve açmak için indireceğiniz bir bilgiden daha fazlasını bıraktı. Uranüs’ün doğrudan dönüşünden bu yana bu ilk ziyaret, tam da Merkür’ün dostça bir yönü ayrılırken geldi, bu size para için akıllı bir kafa, taze bir bakış açısı ve geleceğe güvenle bakma şansı bırakan bir şey.

Ay, profesyonel içgüdüleriniz söz konusu olduğunda, o önemli sakin/durgun bölgeye ulaştı. Ay, kariyer sektörünüzden sadece iki gün uzaktayken, antenlerinizi açmanın zamanı geldi, ancak bazı şeyleri fazla düşünmek için çok erken. Aynı zamanda, Ay’a hala iki gün uzaklıkta olduğu için, bu size Venüs’ün iş sektörünüzdeki ilk haftasına ve kalbinizin size ne söylediğine daha fazla odaklanmanız için zaman verir.


Akrep Burcu

31 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden bu yana ilk kez Mars’la hizaya girerken, bu, finansal içgüdülerinizi, hayal gücünüzü, tutkularınızı ve mücadeleci ruhunuzu bir araya getirmekten daha fazlasını yapıyor. Ay ve Mars, Ağustos’taki dönüşünden bu yana her dört haftada bir hizaya girdi, ancak o yalnızca işleri ilerletmek için özgür değil, aynı zamanda finansal gücünüzü geri aldığınızı görmeye aç olduğundan beri ilk kez.

Ay hafta sonu iş sektörünüzden ayrılırken, yeni çalışma haftasına girerken bu her zaman bir avantaj olacaktı. Bu size sadece iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okuma bırakmadı, Jüpiter’in dönüşünden altı hafta sonra ve artık frene basmadan, bunun doğal olarak dikkatinizi nereye çektiğine dair bir his bıraktı. Çoğunlukla, bu kendi başına bir yaşam sürecek bir şeydir.


Yay Burcu

31 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Odak hala finansal çitin gelir tarafındayken ve özellikle dün hem Ay hem de Uranüs’ün Merkür’e dostça yaklaşmasından sonra, birkaç gün içinde para konularını kontrol etme şansı olacak. Ay, finans sektörünüzdeki bir Dolunaydan ayın başlarında iki gün içinde tam bir daire çizene kadar, Merkür’ün gelir sektörünüzdeki son tam haftası iyi bir başlangıç ​​yapıyor.

Ay dün iş sektörünüzü terk etmiş olabilir, ancak kendisini doğru zamanda doğru yerde bulduktan sonra bu kalıcı bir miras bırakacaktır. Size iş ve meslek meseleleri hakkında sezgisel bir okuma ve paketi açmanız için bir bilgi, içgörü ve mesaj indirme olanağı bırakmanın yanı sıra, bu size Uranüs ile Merkür arasındaki gelir cephesinde henüz zirveye ulaşan bir ortaklığın arkasındaki dinamiklere bir pencere açtı. Ay gitmeden önce.


Oğlak Burcu

31 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın Mars ile hizalanması, hafta başında iş sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden bu yana ilk kez yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapıyor, bu aynı zamanda gelir cephesinde de iyi bir haber. Gelir sektörünüzdeki Mars ve Güneş arasındaki dost açı ayrılıyorken, Ay bunu kilitli tutuyor. Bu, haftanın ilerleyen saatlerinde Dolunay olarak çarpışmadan önce Güneş ve Ay’ı uyumlu hale getiriyor.

Aynı zamanda, Mars’ın doğrudan buraya dönüşünden bu yana Ay, iş sektörünüze ilk ziyaretini yapıyor ve bugünkü hizalanmaları, durmuş olan her şeyi dürtebilir, bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok önemli bir zamanda geliyor. Ay, gelir sektörünüzde Mars ve Güneş arasındaki dostane bir açının zirveye ulaşmasıyla birlikte geri döndü, bu bugün tekrar eden bir şey. Ay’ın iş sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’e dost yönü, gelir, iş ve kariyer konularına ilişkin tam bir kavrayışı tamamlar.


Kova Burcu

31 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın, ayın başlarında iş sektörünüzdeki Dolunay’dan tam daire çizmesine sadece birkaç gün uzaklıktayken, bu, Venüs’e gelir sektörünüzdeki ilk tam haftasına yerleşmek için zaman veriyor. Ay hareket ederken, bu sadece iş cephesinde pek çok şeyi bir araya getirmekle kalmayacak, aynı zamanda Venüs bunun tetikleyebileceği herhangi bir gelir potansiyelini ele geçirmeye hazır olacak.

Ay’ın yalnızca iş sektörünüze dönmesine değil, aynı zamanda ayın başındaki Dolunay’dan tam bir dönüş yapmasına da iki gün uzaklıktayken, profesyonel tanrılar bile bugün hayatın eğlenceli, yaratıcı ve maceracı yönünden gelen dikkat dağıtıcı şeylerden memnun. . Bu, yeni çalışma haftasına başlamak için ideal bir yol olmayabilir, ancak bu, haftanın ilerleyen saatlerinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyin bir araya geleceğini bilerek zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanızı kolaylaştırır.


Balık Burcu

31 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’e dost yönü, tam da geri giden bir dönüşün önünde yavaşlamakla kalmayıp, aynı zamanda gelir sektörünüzde Jüpiter’in baskısı altına girmeye başladığı sırada gelir. Bu, gelen para ile giden para arasındaki herhangi bir denge sorununu sıkıştırırken, Ay’ın dostane bir yönü bunu motivasyona dönüştürmeye yardımcı oluyor, aynı zamanda finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlıyor.

Bugün iş/yaşam dengesi gerilimi yok, hatta iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi hatırlatacak bir şey yok. Bununla birlikte, işlerin hafta sonuna kadar şimdi olduğundan çok daha yoğun hale geleceğini bilerek, hem kendi şartlarınızda hem de şartlarınızda bir sıçrama yapma fırsatı var.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.