Günlük Kariyer Burç Yorumları 30 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Ocak Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüze yaptığı aylık ziyaretini tamamlarken, burada Uranüs ile kariyer sektörünüzdeki Merkür arasındaki dostane açı zirveye ulaşır. Bu, sadece altı hafta içinde üçüncü kez bir araya gelmeleri ama bu sefer ikisi de doğrudan hareket halinde ve Ay’ın para için burnunuzu bilemesi ve tetikleyici görevi görmesi.

Şu anda iş sektörünüzdeki son iki haftasında olan Merkür için, gelir sektörünüzdeki Uranüs’ün bugün zirveye ulaşan dostça bir yönü tanıdık geliyor. Son altı hafta içinde üçüncü kez bir araya geliyorlar ama bu sefer ikisi de direkt hareket halinde ve Ay sadece gelir sektörünüzde son saatlerinde değil, aynı zamanda kariyer sektörünüzde Pluto’nun dostane bir yönü her şeyi getiriyor. her iki cephedeki kaynaklar bir arada.


Boğa Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Mars’ın doğrudan dönüşünden bu yana gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri dönüyor ve zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Mars iki haftayı aşkın bir süredir doğrudan hareket halinde ve kariyer sektörünüzde Güneş’e olan dost yönü zirveye ulaşırken Ay, para için burnunuzu keskinleştirebilir ve tam da hak ettiğiniz şey için bir savaşa devam etmeye hazır olduğunuz gibi bir tetikleyici görevi görebilir. .

Venüs’ün Yeni Yıl’da dönüşünden bu yana çok şey başaran bir ziyareti tamamlayarak kariyer sektörünüzden ayrılmasından üç gün sonra, Güneş de onun izinden gidiyor ve aynı açıları yapmaya başlıyor. Bugün, gelir sektörünüzde Mars’ın dostane bir yönü, Venüs’ün başlattığı şeyi tekrarlayarak, ancak bağı hem pekiştirecek hem de teyit edecek ve daha somut adımlar atma şansı sunacak şekilde doruğa çıkıyor.


İkizler Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda Ay, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde finans sektörünüzdeki Plüton’la dost bir açıda, Uranüs ve Merkür zirveleri arasında son saatlerini geçiriyor. Her ikisi de finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı oluyor, ancak Merkür’ün para için akıllı kafasını ve Uranüs’ün karenin dışında düşünme yeteneğini karışıma getirecek şekilde.

Venüs kariyer sektörünüze daha üç gün önce dönmüş olsa da, bugün burada son üç haftasına giriyor. Venüs bu yıl burada sadece 24 gün geçirecek olsa da, nicelik olarak eksikliğini o zamanın kalitesi karşılayacaktır. Venüs, zamanının son 24 saati dışında hepsini burada Neptün’le baş başa geçirerek, Güneş ve Satürn’ün pratikliklere odaklanmaları için dönmeden önce kendi başlarına ne kadar zamanın mümkün olduğu hissini beslemeye odaklanan gezegenlere verecek.


Yengeç Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki Güneş ile haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümündeki Mars arasındaki dostane açı nasıl zirve yapıyorsa, Ay da etkiyi ve mesajı güçlendirmek için geri döner. Bugünün sezgisel ve yaratıcı ay titreşimleri, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenize yardımcı olan şeylere, altıncı hissinizi daha da keskinleştirecek şekilde katkıda bulunuyor.

Ay’ın kariyer sektörünüzü terk etmesinden bu yana geçen iki gün içinde mesleki içgüdüleriniz hâlâ keskindir ancak en azından bilgi, içgörü ve mesajların indirildiği paketi açma sürecini başlatmak için zamanınız olacak. Bilinçaltınız o anda işleyebileceğinizden daha fazlasını indirebildiğinden, olayları ne kadar az düşünürseniz, doğru içgörü doğru zamanda o kadar fazla yüzeye çıkar.


Aslan Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs sadece üç gündür finans sektörünüzdeyken, bugün burada son üç haftasına giriyor. Bu, para gezegeninin finansal güveninizi artırması, finansal arzularınızı ve beklentilerinizi güncellemesi ve bu arzuları gerçeğe dönüştürmek için çalışması için fazlasıyla yeterli olsa da, zamanının neredeyse tamamını burada rüya gibi Neptün ile baş başa geçirecek olması bunu bir hale getiriyor. çok daha kolay.

Ay kendini doğru zamanda doğru yerde bulur. Ay, profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmenin yanı sıra, kariyer sektörünüzdeki son saatlerini, iş ve kariyer cephelerindeki gezegenlerle dostane bir açıda, tıpkı zirveler arasında dostça bir açıyla geçiriyor. Hem iş hem de kariyer konularına yeşil ışık yakan Merkür ve Uranüs arasında bugün zirveye çıkan dostane bir açıdır.


Başak Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzden iki gün önce ayrılması sayesinde, finansal içgüdüleriniz yalnızca keskin değil, aynı zamanda finansal çitin her iki tarafında da oyundaki dinamikleri daha iyi anlıyorsunuz. Bu, Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme arayışına yeşil ışık yakıldığından beri Ay’ın ilk ziyaretiydi, ancak gerçek potansiyelin ortaya çıkması paranın gezegeni Venüs üç hafta sonra geri dönene kadar olmayacak.

Ay, Mars’ın doğrudan buraya dönüşünden bu yana kariyer sektörünüze ilk ziyareti için geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda iş cephesinde Güneş’e olan dostça yönü zirveye ulaştığında. Ay, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamak için geri dönüyor çünkü Güneş, iş ve kariyer meseleleri arasındaki artan ivme ve ortaklık üzerine güneş ışığını parlatıyor.


Terazi Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Uranüs’ün finans sektörünüzde yön değiştirmesinden yedi gün sonra, Ay aylık ziyaretini tamamlıyor. Uranüs’ün doğrudan dönüşünden bu yana bu ilk ziyaret, her zaman finansal içgüdülerinizi keskinleştirecek ve gelgitin döndüğü konusunda size daha iyi bir fikir verecekti, ancak bu, Merkür zirvelerinin dostça bir yönü olarak geliyor. Bu sefer Ay, beklenmedik, şans eseri veya eureka anlarının potansiyeline katkıda bulunarak bunu yakalamak için burada.

Bugünün maceralı ay titreşimleri, hayatın eğlenceli, yaratıcı ve maceracı yönüne zaten güçlü bir şekilde odaklanılmasına katkıda bulunuyor. Bu, iş şapkanızı çıkarmanızı zorlaştırabilir, ancak bu Venüs’e çok yakışıyor, çünkü iş sektörünüzdeki son üç haftasına girerken, hayal gücünüze ilham vermeye daha çok odaklanıyor. Kariyer cephesinde Ay’ın Dolunay’dan tam bir daire çizmesine sadece birkaç gün uzaklıktayken, profesyonel tanrılar şimdiden bir bekle ve gör yaklaşımı çağrısında bulunuyor.


Akrep Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, dört hafta önce burada olduğundan bu yana büyük bir deniz değişikliği olduğunu bulmak için finans sektörünüze yıl boyunca ikinci ziyareti için geri dönüyor. Finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüz devreye girdikçe, Mars’ın doğrudan buraya dönmesinden bu yana yapılan bu ilk ziyaretle, sadece frenlerin serbest bırakıldığını değil, aynı zamanda savaşma ruhunuzun geri döndüğünü de hissederek, gelgitin döndüğünü hissetmek kolay olacak.

Ay’ın iş sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, yılın bu ilk ziyaretinden gelen bilgileri indirmeye devam edeceksiniz ve Jüpiter’in iş büyümesi ve genişleme arayışı yeşil ışık yaktığından beri. Venüs’ün şans ve genişleme gezegeniyle birleşip yüksek vitese geçmesine hâlâ üç gün varken, içgüdülerinizin size söylediği her şeyi keşfetmek için çok az aciliyet ve zaman var.


Yay Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Sadece altı hafta içinde üçüncü kez gelirde Merkür ile iş cephesinde Uranüs arasında dostane bir açı zirveye ulaşıyor, ancak bazı fark edilebilir farklılıklar var. Bu sefer ikisi de doğrudan hareket halindeyken, Ay sadece iş sektörünüzde değil, aynı zamanda gelir sektörünüzdeki Pluto ile dostane bir açıda, tam da işleri ilerletmeye hazır oldukları gibi, gelir ve iş cephelerinde daha da fazla kaynağı bir araya getiriyor.

Ay, bugün kendisini doğru zamanda doğru yerde buluyor, iş sektörünüzdeki son saatleri, burada Uranüs ile Merkür arasında gelir cephesi zirvelerinde bir hizalama olarak içgüdülerinizin keskin olmasını sağlamaktan daha fazlasını yapıyor. Ay’ın gelir sektörünüzdeki Pluto’ya dost yönü aynı zamanda gelir ve iş cephelerinden daha fazla ipi bir araya getirmeye yardımcı olur.


Oğlak Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki Venüs ve Satürn arasındaki hizalanma zirveye ulaştıktan yedi gün sonra, iş sektörünüzdeki Güneş ile Mars arasındaki dost açı bugün zirveye ulaştı. Bu, Ay’ın iş sektörünüze dönüşünün bugün daha da geliştireceği, gelir ve iş cephelerinde gezegenler arasında uzun süredir devam eden ve büyüyen ortaklığa güneş ışığını çekiyor.

Ay, yalnızca Mars burada doğrudan döndüğünden beri iş sektörünüze ilk ziyareti için değil, aynı zamanda gelir sektörünüzdeki Güneş’e olan dostça yönü zirveye çıktığında geri dönüyor. Bu, Venüs’ün ayın başlarında yaptığı yönün aynısıdır; Ay, güneş ışığı üzerine düştüğünde içgüdülerinizin keskin olmasını sağlar ve gelir ile iş cephelerinde artan ivme arasındaki ortaklığı pekiştirir.


Kova Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs gelir sektörünüze daha üç gün önce döndü, ancak bugün buradaki son üç haftasına giriyor. Bu 24 günlük kısa bir ziyaret olsa da, Venüs zamanının son 24 saati dışında hepsini burada Neptün’le baş başa geçirecek, bu da gezegenlere para ve hayallerle dolu bol zaman tanıyarak hayal gücünüzü harekete geçirecek ve gezegenlerden önce nelerin mümkün olduğu hissini uyandıracak. ne zaman, nerede ve nasıl döneceğine odaklanabilen.

Venüs’ün üç gün önce gelir sektörünüze dönüşü ile Ay’ın yalnızca üç gün içinde iş sektörünüze dönmesi değil, aynı zamanda ayın başlarında bir Dolunaydan tam daire haline gelmesinin ortasında, her iki cephede de bir bekle ve gör çağrısı var. yaklaşmak. Venüs, önümüzdeki üç haftayı olabildiğince kazançlı hale getirmek için çalışıyor ve tam Ay iş sektörünüze dönerken zirveye çıkan kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir görünümle, beklemekten mutlu.


Balık Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki Jüpiter ile finans sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres arasında bir miktar gerginlik oluşsa da, bu sadece tek taraflı değil, bir oyuncunun bunu bir fırsat olarak görmesi. Jüpiter için, finansal cephede gezegenlerden gelen herhangi bir rekabet, tüm odağınızı finansal çitin gelir tarafında tutmak isteyerek geri adım atmasına neden olacak ve bu da motivasyonda bir artışa neden olacaktır. Yine de Ceres hiçbir zaman paraya ve daha çok finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi anlamaya odaklanmadı.

Ay’ın yıl boyunca iş sektörünüze ikinci ziyaretini yapmakla kalmayıp, aynı zamanda bir Dolunayın tüm gücüyle belinde olmasını beklerken, önümüzdeki beş gün boyunca soğukkanlı davranabilirsiniz. Bu, her yıl yaklaşık bu zamanlarda düşecek bir Dolunay olsa da, Jüpiter’in o sırada gelir sektörünüzde olmasının üzerinden 12 yıl geçti ve o, bunun yaratabileceği ivmeyi yakalamaya hazır ve hazır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.