Günlük Kariyer Burç Yorumları 29 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Ocak Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Uranüs’ün burada doğrudan hareket halindeki ilk hafta sonu sırasında Ay’ın gelir sektörünüzde olması bile bir avantajdır, ancak bu, para için burnunuzu keskinleştirmekten daha fazlasını yapabilir ve bir tetikleyici görevi görebilir. Uranüs, kariyer sektörünüzde Merkür’le dostça bir açı oluşturduğundan Ay sadece burada değil, aynı zamanda Merkür’ün doğrudan dönüşünden sadece 10 gün sonra gelir ve kariyer potansiyeli arasındaki sürekli desteği güçlendirerek burada.

Zihni harekete geçirebilen kardeş gezegenler Merkür ve Uranüs sadece altı hafta içinde üçüncü kez dostça bir açıyla bir araya geldiler ama bu kez büyük bir farkla. Merkür’ün doğrudan dönüşünden on gün sonra ve kariyer sektörünüzdeki son iki haftasına girerken, Uranüs ilk hafta sonunu gelir sektörünüzde doğrudan hareket halinde geçiriyor ve her ikisi de nihayet işleri ilerletmeye hazır.


Boğa Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Mars’ın doğrudan dönüşünden bu yana gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri dönmeden önce bile yeni bir coşku duygusu var. Paranın gezegeni Venüs’ün kariyer sektörünüzden ayrılarak Mars’a olan desteğini ve gelir potansiyelini sonlandırmasından sadece iki gün sonra, Güneş onun yerine geçer. Bu, Güneş ve Mars arasında, Ay burnunuzu para için keskinleştirmek ve yarın bir tetikleyici olarak hareket etmek için döndüğünde zirveye ulaşacak olan dostane bir açının başlangıcıdır.

Venüs’ün kariyer sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, Güneş, bugün gelir sektörünüzdeki Mars’la dostane bir açıya girerken eskimiş izlerini takip ediyor. Bu, Venüs’ün son haftalarda oluşturduğu yönün aynısı ve şu anda kariyer sektörünüzde son altı haftasında olan Satürn’ün geçen yıl iki kez oluşturduğu görünüm. Ceres’in iş sektörünüzdeki son hafta sonu doğrudan hareket halindeyken, bu durum gelir, iş ve kariyer cephelerindeki desteği sıkılaştırıyor.


İkizler Burcu

29 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüze doğrudan dönüşünden on gün sonra ve tam da bugün buradaki son iki haftasına girerken, Merkür haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde hem Ay’a hem de Uranüs’e dostça bir açı yapıyor. Bu, sezgisel bir yaklaşımla para için akıllı kafasını dengelerken finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı oluyor. Bu, finansal seçimler, kararlar ve planlar yapma zamanında sezgi ve mantık, hayal gücü ve zeka karışımına erişmenizi sağlar.

Güneş’in kariyer sektörünüze ayrılışından hemen önce dönmesi nedeniyle, Venüs’ün buradaki ilk hafta sonu, ne zaman, nerede ve nasıl yerine ‘neye’ odaklanmak için bir şans. Bu, Venüs’ün rüyalar ve fanteziler gezegeni Neptün ile üç yıl sonra ilk kez burada yalnız kalması ve sadece profesyonel hayallerinize, arzularınıza ve beklentilerinize odaklanma şansı ile tekrar gerçekleşmesinden yıllar geçecek. .


Yengeç Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs finans sektörünüzden ayrıldıktan iki gün sonra, Güneş onun yerine geçer ve özellikle de haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde Mars’ın dostça bir yönü söz konusu olduğunda. Bu, yarın zirveye ulaşacak, tıpkı Mars’ın yön değiştirmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti için geri döneceği gibi, ancak bu şimdiden finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü ve savaşma ruhunuzu beslemeye yardımcı oluyor.

Haritanızın maceralı bir bölümündeki ilk haftasonunda Venüs daha çok savaşçı ruhu kucaklamaya odaklanmışken, bu onun kariyer sektörünüzden yalnızca üç hafta uzakta olduğu anlamına gelir ve dün Ay ayrıldıktan sonra ufuk ötesi radarınız buna karşı zaten tetiktedir . İndirdiğiniz bir bilgiyi paketinden çıkardığınızda, işler profesyonelce ilerlerken henüz hiçbir şey görmediğiniz hissine kapılacaksınız.


Aslan Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüzden hâlâ üç hafta uzakta olması ve güneş ışığını mali durumunuza ve para meselelerine çevirmekten daha çok gözlerinizi açıp kumdan çıkmayla ilgili olması nedeniyle, Venüs’ün buradaki ilk hafta sonu farklı bir deneyime sahip. odak. Önümüzdeki üç haftayı Neptün’le tek başına geçiren para ve hayal gezegenleri, ne zaman, nerede ve nasıldan çok ‘ne’ye odaklanacak.

Ay, Uranüs’ün buradaki doğrudan hareketteki ilk hafta sonu boyunca yalnızca kariyer sektörünüzde değil, aynı zamanda kendi doğrudan dönüşünden 10 gün sonra bugün iş sektörünüzdeki son iki haftasına giren Merkür’le dostane bir açıya geçerken ikisi de aynı hizaya geliyor. . Profesyonel içgüdüleriniz keskin, ancak öğrenilecek çok fazla bilgi olduğu için, bu, içgüdülerinize güvenmenizi ve daha sonra hepsini açabileceğinize güvenmenizi önemli hale getirir.


Başak Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve paketten çıkarılacak bilgilerin indirilmesiyle baş başa bırakmaktan fazlasını yaptı. Bu, Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme arayışına yeşil ışık yakıldığından beri Ay’ın ilk ziyaretiydi, ancak Venüs’e sadece üç hafta uzaklıktayken, ufuk ötesi radarınız şimdiden para ve şans gezegenlerinin bir araya geldiği andan itibaren bir beklenti duygusu alıyor. .

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda ve özellikle hafta sonu, bu genellikle herhangi bir ayın profesyonel tanrılarının zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanızı istediği noktadır. Bununla birlikte, Ay, Mars’ın doğrudan dönüşünden bu yana ilk ziyareti için geri dönmeden önce bile, iş sektörünüzdeki Güneş’in dostça bir yönü, her şeyi o kadar şeffaf hale getiriyor ki, fazla düşünmenize gerek kalmıyor.


Terazi Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın sadece burada değil, burada doğrudan hareket halindeki ilk haftasonunda Uranüs ile aynı hizada olması, hem finansal içgüdülerinizi keskinleştiriyor hem de size gidişatın döndüğüne dair daha iyi bir fikir veriyor. Uranüs hala durma noktasındayken ve para meseleleri ilerlemeye hazır değilken, olaylara bakış açınızı etkileyebilecek gezegenle artık geçmişten çok geleceğe bakarak yeni olasılıkların açılmasını bekleyebilirsiniz.

İş sektörünüzdeki ilk haftasonunda, Venüs daha çok buna odaklanıyor; bu, yeni çalışma haftasına geçmeden önce anda kalma ve kalbinizi dinleme şansı. Güneş’in ayrılmadan hemen öncesine kadar dönmemesi ve Merkür’ün ayrılana kadar ne zaman, nerede ve nasıl konularına odaklanmaması nedeniyle, bu size ‘ne’ye daha fazla odaklanmanız için zaman verir.


Akrep Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Mars’ın doğrudan dönüşünden bu yana finans sektörünüze ilk ziyareti için yarına kadar dönmeyecek ve bu, herhangi bir ayda işlerin daha şeffaf hale gelmesi için beklemeye ihtiyaç duyulan bir nokta olsa da, finansal tutkuları ve mücadeleci ruhu zaten nişanlılar Bu, mali gücünüzü geri almak için büyüyen bir çağrının nereye yönlendirileceğine ışık tutan şeffaflığıyla Güneş’in dostane yönü sayesindedir.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okuma ve aynı zamanda paketten çıkarmak için bir bilgi indirme olanağı sağladı. Bu aynı zamanda ufuk ötesi radarınıza da ince ayar yaptı ve Venüs burada, Ay dört hafta içinde tam bir daire çizdiğinde, bu size en iyisinin hala gelmekte olduğu hissini veriyor.


Yay Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür gelir sektörünüzdeki son iki haftasına girerken, 10 gündür doğrudan hareket halinde ve işleri yoluna koymaya hazır. Buna yardımcı olmak, Uranüs’ün burada geriye dönük hareketindeki ilk hafta sonu sırasında sadece Ay’ın iş sektörünüzde olması değil, aynı zamanda her ikisi de Merkür ile dostane bir açı oluşturdukları için hizalanmış olmalarıdır. Bu, Merkür ve Uranüs’ün son altı hafta içinde üçüncü kez bir araya gelmesi, ancak bu sefer hem doğrudan hareket halinde hem de gelir ve iş konularını ileriye taşımaya hazır.

Ay, Uranüs’ün buradaki doğrudan hareketteki ilk hafta sonu sırasında yalnızca iş sektörünüzde değil, aynı zamanda bugün hizalanıyorlar; Bu, tam da Uranüs’ün Merkür’le dostane bir açıya girmesiyle gerçekleşir, tıpkı kendi doğrudan dönüşünden 10 gün sonra, bugün sizin gelir sektörünüzde son iki haftasına girmesi ve Ay’ın da aynısını yapması gibi. Gelir ve iş cephelerinde bu, geleceğe güvenle bakmak için bir şans.


Oğlak Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün gelir sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, Güneş onun yerini alıyor ve açtığı eskimiş yolu takip ediyor. Bugün bu, iş sektörünüzdeki Mars’ın dostça bir yönünü içeriyor, ancak zamanla Güneş’in, haftanın başlarında Venüs’ün Satürn’le hizalanmasını tekrarlayacağını görecek. Venüs size gelir ve iş cephelerinde yüksek beklentiler bıraktı, Güneş ve Mars bir araya gelerek bu beklentileri gerçeğe dönüştürmeye başladı.

Ay, yarın Mars’ın doğrudan dönüşünden bu yana iş sektörünüze ilk ziyareti için geri dönmeden önce bile, gelir sektörünüzde Güneş’le dostane bir açıya geçerken, bu muhtemelen yeni bir güven duygusu oluşturuyor. Son haftalarda Venüs’e olan aynı dostane yönün ve gelir sektörünüzde Satürn ile zaten kurulmuş bir ortaklığın hemen ardından, bu, kozmosun savaşçı gezegenine eldivenlerini çıkarması, çalışma tutkularınızı serbest bırakması, kavga etmesi için ihtiyaç duyduğu cesareti veriyor. ve rekabetçi ruh.


Kova Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, gelir sektörünüzden hâlâ üç hafta uzaktayken ve Merkür ve para için akıllı kafası, o ayrılana kadar geri dönmeyecekken, burada ilk hafta sonunu geçirdiği için Venüs, ne zaman, nerede ve ne olduğundan çok ‘ne’ye odaklanmakta özgür. nasıl. Venüs önümüzdeki üç haftayı Neptün’le baş başa geçirecek, paranın ve hayallerin gezegenleri mümkün olana odaklanmak için bir araya gelecek.

Ay, iki haftada bir, son 12 aydır iş/yaşam dengenizi kontrol eden ay düğümlerini geçer, ancak her seferinde çitin her iki tarafından. Bu kez, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğiniz perspektifinden, hafta sonu işleri perspektife koymak için mükemmel bir değişiklik. Bu aynı zamanda gelecek hafta gelir, iş ve kariyer cephelerinde bazı heyecan verici gelişmelerle pillerinizi yeniden doldurma şansı.


Balık Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir edinmenizi ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul olmanızı sağlamaktan fazlasını yaptı. Jüpiter’in gelir artışı ve genişleme arayışından bu yana yapılan bu ilk ziyaret yeşil ışık yaktı ve Venüs’ün dönüşünden önceki son ziyaret, size zaten orada olan potansiyel ve gelecek ay para ve şans gezegenleri buluştuğunda neyin oluşabileceği konusunda bir fikir verdi.

Ay, bugün size sezgi ve mantık, hayal gücü ve zekanın bir karışımına daha iyi erişim sağlarken, Uranüs ile hizalanması ve Merkür’ün dostane yönü, zihinsel odaklanmanızı ve sıradan düşünme yeteneğinizi artırabilecek iki gezegenin etkisini artırıyor. olağanüstü sonuçlar doğuracak olay. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, bazı yeni fikirlerin doğabileceği bir gün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.