Günlük Kariyer Burç Yorumları 27 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Ocak Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Ay yıla burada başladı, ancak o zamandan bu yana köprünün altından çok sular geçti, buna dört gün önce Uranüs’ün buraya doğrudan dönüşü ve geçen hafta Merkür’ün kariyer sektörünüzdeki doğrudan dönüşü dahil.

Ay’ın yılın ilk ziyaretini tamamlaması ve önceki gün yönüne dönen Merkür’ün hız ve ivme kazanmasıyla birlikte, Güneş’in yedi gün önce kariyer sektörünüzden ayrılmasından bu yana köprünün altından çok sular geçti. Plüton artık son iki ayındayken, Merkür bir sonraki adımlarınıza odaklanmanıza yardımcı olurken, değişim ve devrim gezegeni daha uzun vadeli değişimlere bakıyor.


Boğa Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın doğrudan gelir sektörünüze dönmesinin üzerinden 14 gün geçti ve seksen yıldaki en uzun ziyaretinin sona ermesine iki ay daha kala, savaşçı gezegen ateşlendi ve gitmeye hazır. Son haftalarda kariyer sektörünüzde para gezegeni Venüs’e sahip olmak güveninizi artırmanıza yardımcı oluyor, ancak bugün ayrılırken bile Güneş’ten gelen destek onun yerini almak için hızlanıyor.

Bugün Venüs kariyer evinizden ayrılırken motivasyonunuzun düşme tehlikesi, buradaki Güneş ile iş sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres arasında bugün zirveye ulaşan dostane bir yönü ortadan kaldıracaktır. Güneş sadece yedi gündür burada ama bu süre zarfında profesyonel tanrılar, ne kadar kaynağınız olduğunu ortaya çıkardılar, Venüs sizi gerçeğe dönüştürme şansınızın yüksek olduğuna dair profesyonel arzular ve beklentilerle baş başa bırakabildi.


İkizler Burcu

27 Ocak 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hâlâ finans sektörünüzde bulunan iki gezegen hem doğrudan hareket halindeyken hem de bu yeni mali yıla güvenle girmek için gereken tüm kaynaklara sahipken, farklı zaman dilimlerine sahipler. Buradaki son iki haftasında, Mercury, siz acil seçimler veya adımlar atarken kafanızı oyunda tutmanız için gereken parayı size veriyor. Son iki ayında, Pluto yapmak isteyebileceğiniz daha uzun vadeli değişikliklere bakıyor.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması sayesinde, yılın bu ilk ziyareti sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklediği ve bugün Venüs geri dönerken duygusal ve sezgisel olarak meşgul hissetmenize neden oldu. Venüs, profesyonel güveninizi artırmak, fırsatları çekmek ve işleri kazançlı bir yöne yönlendirmek için 24 günlük bir göreve başlamak üzere geri dönerken, bu aynı zamanda çok daha büyük bir şeye doğru bir basamak taşıdır.


Yengeç Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs bugün finans sektörünüzü terk ederken, dört gün önce Güneş’i, Satürn’ü ve Yeni Ay’dan gelen momentumu geride bırakıyor. Ayrıca, güneş sisteminin dört bir yanından gezegenlerden oluşan bir yardımcı destek ekibini geride bırakarak, para gezegeninin sizde bıraktığı finansal arzuları gerçekten gerçeğe dönüştürebileceğinize inanmanız için size güven veriyor. Venüs ayrıca, olayların her zaman bir gecede gerçekleşmediğini bilen, ancak ısrarla olabileceklerini bilen gezegenleri de geride bırakır.

Cüce gezegen Eris’in doğrudan kariyer sektörünüze dönmesinden ve bağlılığın kraliçesi Juno’nun geri dönmesinden bu yana iki hafta geçti, bu yeni profesyonel yıla ve Jüpiter’in profesyonel büyüme ve genişleme arayışına yeşil ışık yaktı. Ancak, ancak şimdi Ay burada ve profesyonel içgüdüleriniz harekete geçtiğinde, bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikre sahipsiniz.


Aslan Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması sayesinde, finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüz ateşleniyor ve bugün para gezegeni Venüs geri döndüğünde duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Güneş, Venüs gelecek ay ayrılıncaya kadar geri dönmeyeceğinden, neredeyse tüm zamanını Neptün’le burada tek başına geçirecek ve onları dönüştürebilecek büyük desteğin önünde finansal arzularınızı ve hayallerinizi inşa etme şansı yakalayacak. gerçeklik.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bunu önümüzdeki ay daha da önemli kılan şey, Ay’ın işteki Merkür ile kariyer cephesindeki Uranüs arasında dostça bir açı olarak geri dönecek olması, sadece altı hafta içinde üçüncü, ancak her ikisi de doğrudan hareket halindeyken ilki zirveye ulaşacak. bu profesyonel yılı ileriye taşımaya hazır.


Başak Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Eris’in finans sektörünüze doğrudan dönmesi iki hafta önceydi, ardından bağlılık kraliçesi asteroid Juno 24 saat sonra geri döndü. Bu, bu yeni mali yıla ve Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme arayışına yeşil ışık yaktı, ancak dün Ay geri dönene ve finansal içgüdüleriniz devreye girene kadar, artık bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikre sahipsiniz.

Güneş sadece yedi gündür iş sektörünüzde ama şimdiden köprünün altından büyük miktarda su geçti, buna Yeni Ay ve Venüs’ün Satürn’le hizalanması da dahil. Bugün Venüs ayrılırken işler gelişmeye devam ediyor, Güneş’in gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’e dost yönü zirveye ulaşırken, kariyer cephesinde Mars’la bir başkası gelişiyor. Bu, Venüs’ün sizi gerçeğe dönüştürme şansınızın yüksek olduğu türden arzu ve beklentilerle bırakmasına izin verir.


Terazi Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle de dört gün önce Uranüs’ün doğrudan buraya dönmesinden bu yana bu ilk giriş yapma şansın olacağı için. Bu arada bugün paranın gezegeni Venüs’ün iş sektörünüze dönüşü hem gelir hem de iş konularında güzel bir haber.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması sayesinde içgüdüleriniz keskin ve bugün Venüs geri dönerken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Güneş’e hala üç haftadan fazla bir süre varken, bu Venüs’e 24 gününün çoğunu burada, rüyalar gezegeni Neptün ile tek başına geçirme şansı verir. Bu, Venüs’ün iş güveninizi artırma, fırsatları çekme ve işleri kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu çok daha kolay hale getirecek.


Akrep Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın finans sektörünüzde doğrudan dönmesinden bu yana sadece iki hafta geçti, ancak Venüs’le dostça bir açıyla ve şimdi hafta sonu Güneş’le aynı açıya doğru hareket ederken, güvendeki artış, finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu körüklemeye yardımcı oluyor. Mars iki ay daha burada ve beş aylık deneyim ve kemerinizin altında bir gerileme aşaması ile finansal gücünüzü geri almaya hazırsınız.

Cüce gezegen Eris’in iş sektörünüzdeki doğrudan dönüşü ve bağlılığın kraliçesi Juno’nun ertesi gün dönüşü Jüpiter’in istihdam artışı ve genişleme arayışına yeşil ışık yaktığından iki hafta önceydi, ancak şimdi bunun neye benzediğine dair bir fikir edindiğinizi. Yıl boyunca Ay’ın çalışma sektörünüze ilk ziyareti, bir şeyleri hayata geçirmeye yardımcı oluyor.


Yay Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Sadece altı hafta içinde üçüncü kez, Merkür ve Uranüs, hafta sonu zirve yapacak olan dostane bir açıya giriyor. Geçen hafta gelir sektörünüzdeki Merkür’ün ve dört gün önce iş sektörünüzdeki Uranüs’ün doğrudan dönüşünden sonra bu seferki fark, her ikisinin de doğrultu harekette olmalarıdır. Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşü, gelir ve iş cephelerinde güvenle ilerlemek için gereken her şey için sıraya girme şansı olacak.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için bu, herhangi bir ayda önemli bir noktadır. Bu sefer daha da fazlası, Ay size dört gün önce Uranüs’ün doğrudan buraya dönüşünü daha iyi okumanızı sağlayacak şekilde ayarlanmışken. Ay da burada olacak ve Uranüs’ün gelir sektörünüzde Merkür’le üçüncü dost yönü olarak içgüdülerinizi keskinleştirecek.


Oğlak Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, para gezegeni Venüs, gelir sektörünüzü, buradaki Güneş ile kariyer sektörünüzdeki zirvelerdeki cüce gezegen Ceres arasında dostça bir açı bırakır. Hafta sonu iş sektörünüzde Güneş ve Mars arasında ikinci bir dost açı başlayacak, Venüs’ün bugün size bıraktığı arzular, beklentiler ve kazançlı yön duygusu emin ellerde.

Mars’ın iş sektörünüzde doğrudan dönmesinden ve seksen yıldaki en uzun gerileme aşamasını burada bitirmesinden bu yana 14 gün içinde, yalnızca hız kazanmakla kalmadı, aynı zamanda destek de kazandı. Bu desteğin çoğu Venüs’ten geldi, ancak bugün gelir sektörünüzden ayrılırken bile Güneş devreye giriyor. Güneş’in gelir sektörünüze dönüşünden bir hafta sonra, hafta sonu Yeni Ay’ın Ceres’e kariyer ve Mars’a yaptığı dostça görünüm iş cephesinde tekrarlanıyor.


Kova Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde, para için burnunuz keskin ve Venüs herhangi bir yılın en kazançlı olabilecek haftalarına başlamak için geri dönerken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Bu, çok daha büyük şeyler için bir basamak olacak olsa da, Neptün’ü kendi başına bulmak için geri dönmek, para ve hayaller gezegenlerinin bir araya gelerek nelerin mümkün olduğuna dair yeni bir fikir yaratması için bir şanstır.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde, para için burnunuz keskin ve duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz, çünkü Venüs bugün yılın en kazançlı haftalarından bazılarını yapmak için çalışacağı işe başlamak üzere geri dönüyor. Son birkaç gün içinde kariyer sektörünüzde Ay’ın Güney Düğümü’ne yaptığı dostça yönün aynısı, Venüs önümüzdeki hafta profesyonel yön duygusuyla çok önemli hale getirecek.


Balık Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İlk önce cüce gezegen Eris, kozmosun savaşçı prensesi doğrudan gelir sektörünüze döndüğünden iki hafta önceydi, ardından bağlılık kraliçesi asteroit Juno 24 saat sonra geri döndü. Bu, gelir potansiyeli sağladı ve Jüpiter’in gelir artışı ve genişleme arayışına yeşil ışık yaktı, ancak ancak şimdi, Ay gelir sektörünüze ilk ziyaretini yaptığında, bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikre sahipsiniz.

Ay’ın yılın kariyer sektörünüze ilk ziyaretinden bir hafta sonra ve iş cephesinde Dolunay’a hala 10 gün uzaklıktayken, artık paraya daha fazla odaklanma şansı var. Ay’ın gelir sektörünüzde olması para için burnunuzu keskinleştirebilir ve bir tetikleyici görevi görebilirken, Jüpiter’in gelir artışı ve genişleme arayışının yeşil ışık yakmasından iki hafta sonra, bu size bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikir veriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.