Günlük Kariyer Burç Yorumları 25 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Ocak Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Uranüs’ün gelir sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden sadece dört gün önce, Merkür’ün kariyer sektörünüzde öne dönmesi, hem aynı anda hem de mükemmel zamanlamayla yeşil ışık yaktı. Jüpiter’in gelir sektörünüze on yıldan fazla bir süredir ilk ziyaretine dört aydan kısa bir süre kala, ancak Plüton’un kariyer sektörünüze yaklaşık 15 yıllık ziyaretinin son iki ayında olmasıyla, bu, her iki cephede de işleri ilerletmek için bir şans.

Güneş’in beş gün önce kariyer sektörünüzden ayrılması, güneş ışığını kariyer durumunuz ve meselelerinizden uzaklaştırmış olabilir, ancak Merkür’ün doğrudan hareket halindeki ilk tam haftasında olmasıyla birlikte, işler şimdi yerine oturmaya başlıyor. Uranüs’ün ilk günlerinde gelir sektörünüzde doğrudan hareket halinde olması ve hafta sonu Merkür’ün üçüncü bir dost yönüne doğru ilerlemesi ile bu, o zaman neyi yapmadığınızı şimdi bilerek bu işi baştan yapmak için bir şanstır.


Boğa Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması sayesinde profesyonel içgüdüleriniz keskin ve Venüs buradaki son iki gününe girerken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Bununla birlikte, Venüs’ün bu yeni profesyonel yılı kazançlı bir yöne yönlendirme ve paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir edinme misyonunun son günlerini veren, Ay’ın gelir sektörünüzdeki Mars’a karşı dostane yönüydü.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması ve hafta sonu yarattığı Yeni Ay sayesinde, hem Venüs’ün son iki gününe hem de Satürn’ün burada son altı haftasına profesyonel içgüdüleriniz keskin ve arkanızda bir arka rüzgarla ilerliyorsunuz. Venüs ve Satürn arasındaki hizalanma ayrılmaya devam ederken, aynı zamanda ne istediğinizi ve bunu nasıl gerçekleştireceğinizi daha iyi anlıyor.


İkizler Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen hafta sonlarında finans sektörünüzden ayrıldığında Güneş’in size bıraktığı netlik ve şeffaflığın yanı sıra, Merkür’ün tekrar doğrudan harekete geçmesi, Plüton’un son iki ayına çok daha güvenle geçmenizi sağlar. Yaklaşık 15 yıl sonra, değişim ve devrim gezegeni Pluto ayrılmaya hazırlanıyor ve Merkür ve para için akıllı kafası artık eğitildi ve bu son iki ayı değerlendirmeye odaklandı.

Ay’ın çalışma haftasının kalbindeki kariyer sektörünüzde olması bile bir avantajdır, ancak bu başlı başına önemli bir ziyarettir ve bunun nedeni yalnızca yılın ilk ziyareti olarak bunun check-in yapmak için bir şans olması değildir. Venüs ile Bu yeni profesyonel yılı harekete geçirmeye sadece iki gün kaldı ve Satürn’ün oyunun kurallarını değiştiren dönüşüne sadece altı hafta kaldı, bu ilk önce yeni bir başlangıç ​​noktası oluşturmak için bir şans.


Yengeç Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün mali sektörünüzden ayrılması ve bunun hafta sonu yarattığı Yeni Ay’ın ivmesi sayesinde, finansal içgüdüleriniz keskin ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissederek Venüs’ün son iki gününe ve Satürn’ün son altı haftasına ilerliyorsunuz. Venüs ve Satürn’ün hizalanmasından sonra, yeni bir kararlılık duygusu da var.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, herhangi bir ayda antenlerinizi açık tutmak için önemli bir noktadır, ancak zihniniz ve seçenekleriniz açıktır. Daha da fazlası, bu sadece Ay’ın bu yılki ilk ziyareti olmayacak, aynı zamanda Jüpiter’in profesyonel büyüme ve genişleme arayışına yeşil ışık yakıldığından beri ilk ziyareti olacak. Önümüzdeki birkaç gün belirleyici olabilir.


Aslan Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüze ilk ziyareti, kontrol etmek, yönünüzü bulmak ve daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmak için her zaman önemli bir şans olacaktı. Paranın gezegeni Venüs sadece iki gün uzakta ve Satürn otuz yıldır ilk ziyareti için altı hafta içinde geri dönüyorken, bu aynı zamanda bir sonraki bölüm başlamadan önce hala yarım kalmış işleri halletmek için bir şans.

Merkür ve Uranüs artık doğrudan hareket halindeyken, sadece altı hafta içinde üçüncü kez bir araya gelmelerine sadece birkaç gün kaldı. Merkür iş sektörünüzde doğrudan hareket halindeyken ilk tam haftasında ve Uranüs iki gün önce kariyer sektörünüzde direğe dönüyorken, her ikisi de işleri yalnızca ileriye taşımaya değil, baştan yapmaya da hazır.


Başak Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bu size para meseleleri söz konusu olduğunda zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutma şansı verirken, son birkaç gün içinde gelir, iş ve kariyer cephelerinden bir bilgi indirme paketini açma şansından en iyi şekilde yararlanma şansı verir.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması ve hafta sonu Yeni Ay’ın ivmesi sayesinde, burada Venüs’ün son iki gününe ve Satürn’ün son altı haftasına burada güvenle ilerleyebilirsiniz. Daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul hissetmenin yanı sıra, Yeni Ay’dan gelen rüzgarın işleri harekete geçirmesiyle birlikte, ne istediğinize ve bunu nasıl gerçekleştireceğinize dair daha iyi bir his.


Terazi Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Uranüs’ün finans sektörünüzde yön değiştirmesinden bu yana sadece iki gün geçti ve hafta sonu Ay’ın geri dönmesiyle, o zamana kadar zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutabilirsiniz. Bununla birlikte, odağınızı geçmişten geleceğe kaydırarak, şans ve genişleme gezegeni Jüpiter ile on yıldan uzun bir süredir ilk ziyaretine dört aydan daha az bir süre kala yeni bir güven ve beklenti duygusu yaratabilirsiniz.

Ay’ın iş sektörünüzde, çalışma haftasının kalbinde olması bile bir avantajdır, ancak Venüs sadece iki gün uzaktayken daha da fazladır. Ay Neptün ile aynı hizaya geldiğinde, bu hayal gücünüze ilham verecek ve ayaklarınızı yerde tutmayı zorlaştıran türden hayallere yol açabilir, ancak yoldaki kaynakları bilmek, rüyayla bağlantı kurmak için değerli bir şanstır.


Akrep Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, 12 gün önce Mars’ın doğrudan buraya dönmesinden bu yana finans sektörünüze ilk ziyaretini henüz yapmadığından, savaşçı gezegenin haftalarca neredeyse hareketsiz kaldıktan sonra hareket etmesine izin vermek için zamanı içeren bir uyum aşamasındasınız. Bununla birlikte, son zamanlarda Ay’la ve hafta sonu zirveye çıkması nedeniyle Güneş’le bir diğeriyle dostane bir açıdan sonra, geleceğe güvenle bakmak için şimdiden bir şans var.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için bu, herhangi bir ayda önemli bir noktadır. Yılın bu ilk ziyareti aynı zamanda iş ve meslek meselelerinden bu yana ilk ziyaret ve Jüpiter’in iş geliştirme ve genişleme arayışı yeşil ışık yaktı ve sonraki birkaç gün hem sıralanan hem de kullanıma hazır olan kaynakları okumanızı sağlar. Tetik.


Yay Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün gelir sektörünüzde doğrudan hareket halinde olduğu ve birkaç hafta daha hem gelir hem de iş cephelerinde artan bir etkiye sahip olacağı ilk tam haftasındayken, geleceğe güvenle ama herhangi bir aciliyet olmadan bakmak için neden var. Özellikle de sadece iki gün önce Uranüs iş sektörünüzde direğe döndüğü için.

Uranüs birkaç gün boyunca hareketsiz kalacak ve iki gün önce iş sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden sonra herhangi bir ilerleme kaydetmesi birkaç hafta alacak olsa da, iş ve işle ilgili meselelerin şu anda genişleyen bir dalgayla süpürülmesi muhtemeldir. her şey ileri. Bu dalganın bir kısmı, gelir sektörünüzde doğrudan döndükten beş gün sonra biraz ivme kazanmaya başlayan Merkür’dür.


Oğlak Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yaklaşık üç yılın ardından, Satürn bugün gelir sektörünüzdeki son altı haftasına giriyor ve Ay’ın dün ayrılması, hafta sonu Yeni Ay ve Venüs ile hizalanması sayesinde, gücünüzü geri almak için gereken her şeye sahip. Paranın gezegeni Venüs’ün ayrılmasına sadece iki gün kala, güveninizi artırmak ve işleri kazançlı bir yöne yönlendirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor olacak.

Mars, iş sektörünüzde yalnızca 12 gündür doğrudan hareket halindeyken, o zamandan bu yana köprünün altından çok sular geçti ve gelir cephesinde büyüyen bir gezegen dizisinden gelen destek, işleri ileriye taşımaya yardımcı oluyor. Bu, Mars’ın hafta sonuna kadar gelir sektörünüzde Güneş’le dostça bir açı oluşturmasıyla, hala devam eden bir şey.


Kova Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüze olağan aylık ziyaretini yapıyor; bu, para için burnunuzu keskinleştirebilecek ve bir tetikleyici görevi görebilecek bir şey. Yılın bu ilk ziyareti, check-in yapmak için her zaman değerli bir fırsat olacaktı, ama özellikle paranın gezegeni Venüs sadece iki gün uzaktayken ve Satürn otuz yıl sonra ilk ziyaretine başlamak üzere altı hafta içinde geri dönüyorken. Şimdiye kadar olan her şey sadece bir alıştırma çalışmasıydı.

Ay, dün kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir görünümden sonra sadece hala gelir sektörünüzde değil, aynı zamanda rüya gibi Neptün ile bir hizalanma, her iki cephede de güveninizi artırmaya yardımcı oluyor. Bu aynı zamanda gelecek şeylerin bir tadıdır, Venüs iki gün içinde gelir sektörünüze döndüğünde ve Satürn altı hafta içinde aynı şeyi yapıyor.


Balık Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutarken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bu, Jüpiter’in dönmesinden bu yana Ay’ın ikinci ziyareti olacak, ancak frenlerin serbest bırakılmasından ve gelir artışı ve genişleme arayışına yeşil ışık yakılmasından bu yana ilk ziyareti olacak.

Ay’ın Balık burcunda olması içgüdülerinizi keskinleştirir, ayaklarınızın üzerinde düşünmeyi kolaylaştırırken, sezgisel olarak daha zekice, doğru zamanda doğru seçimleri yapacaksınız. Bugün bu aynı zamanda hayal gücünüze de ilham veriyor, karenin dışında ve daha yaratıcı düşünmenizi kolaylaştıran bir şey.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.