Günlük Kariyer Burç Yorumları 23 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Ocak Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dört gün önce kariyer sektörünüzdeki Merkür’ün doğrudan dönüşünden sonra, yıla geri hareketle başlayan dört gezegenden, henüz ileri dönmeyen tek gezegen, gelir sektörünüzdeki Uranüs’tür. En azından Uranüs nihayet bugün doğrudan dönene kadar durum böyle, bu sadece gelir potansiyeline yeşil ışık yakmakla kalmayacak, yılın kendisine de yeşil ışık yakacak bir şey.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün harekete geçirmesiyle baş başa bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Güneş ayrılmadan hemen önce ve Merkür’ün doğrudan hareket halindeki ilk tam gününde geri dönmüş olmanız, bu yeni profesyonel yılda bir dönüm noktasında duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağladı ve Uranüs’ün gelir sektörünüzdeki doğrudan dönüşü bugün aynı zamanda gelir potansiyeli de sağlıyor. yeşil ışık.


Boğa Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Sadece dünkü kariyer sektörünüzdeki Yeni Ay’ın değil, aynı zamanda gelir sektörünüzdeki Mars’la dostane yönünün hemen ardından, Ay, tam burada hizalanmaları zirveye ulaşırken, Venüs ve Satürn ile bir hizalanma ile bunu sonlandırır. Dünkü Yeni Ay’ın yarattığı ivme, profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmenin yanı sıra, Venüs’ün bu yeni profesyonel yılı kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu ek bir destek veriyor.

Ay, dünkü Yeni Ay’dan sonra sadece kariyer sektörünüzde değil, aynı zamanda Venüs ve Satürn’le aynı hizaya geldiklerinde, tam hizalanmaları zirve yaptığında işler daha da güçleniyor. Ay’ın bu yılki ilk ziyareti, dünkü Yeni Ay’ın ivme kazanmasıyla, tam da Venüs ve Satürn’ün bir şeyleri gerçekleştirme isteği ve araçlarıyla bir araya gelmesiyle, en önemli ziyaretlerden biri olduğunu kanıtlıyor.


İkizler Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, dün yılın ilk ziyaretini tamamlayarak finans sektörünüzden ayrıldığında, bu sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlenmesiyle baş başa bırakmaktan fazlasını yaptı. Ay, yalnızca Güneş ayrılmadan hemen önce değil, Merkür’ün doğrudan hareket halindeki ilk tam günü sırasında da geri dönerek, tıpkı para meselelerine yeşil ışık yakıldığı gibi sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul bırakmıştı.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, herhangi bir ayda antenlerinizi açık tutmak için önemli bir noktadır, ancak hiçbir şeyi fazla düşünmeden. Dahası, bu sadece Ay’ın yılın ilk ziyareti değil, aynı zamanda Venüs’ün dört gün sonra dönüşüne hazırlanma şansı ve bunun bu yeni profesyonel yıla vereceği yeşil ışık olacak.


Yengeç Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, dünkü Yeni Ay’dan sonra hala finans sektörünüzde değil, aynı zamanda Venüs ve Satürn ile hizalanıyor ve tam burada hizalanmaları zirve yapıyor. Finansal içgüdülerinizi keskinleştirmenin yanı sıra, Venüs’ün arzuları ve beklentileri, Satürn’ün ne gerekiyorsa onu gerektiği sürece yapma kararlılığıyla birleştiğinden, bu sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul ediyor.

Ay’ın iş sektörünüze bu yılki ilk ziyaretini tamamlamasından üç gün sonra ve kariyer sektörünüze dönmesinden sadece üç gün önce, bir duraklama şansı var ve siz son birkaç bilgiyle birçok bilgiyi açmaya devam ederken. günler. Hâlâ iş ve kariyer cepheleriyle ilgili bilgileri açmakla kalmıyor, aynı zamanda dün kariyer sektörünüzde zirveye ulaşan Juno ve Jüpiter arasındaki uyumun sizde bıraktığı kararlılığı da sürdürüyorsunuz.


Aslan Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle bu, Ay’ın bu yılki ilk ziyareti olmayacağından, paranın gezegeni Venüs’ten önceki son ziyareti olacağından ve o burada tek başınayken hayallerin ve fantezilerin gezegeni Neptün’le nadir bir bağlantı kurma şansı yakalayacağından.

Merkür’ün iş sektörünüzdeki doğrudan dönüşünün iş ve iş konularına yeşil ışık yakmasından dört gün sonra, Güneş ayrılmadan sadece bir gün önce, Uranüs bugün kariyer sektörünüzde doğrudan dönüyor. Ay, iş sektörünüzü daha dün terk etti ve bu yeni profesyonel yıl nihayet yeşil ışık yakarken size hem iş hem de kariyer konularında sezgisel bir okuma bıraktı.


Başak Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ün buradaki son günleri sırasında Ay’ın iş sektörünüzde olması, bu günü gelir ve iş meseleleri için iyi bir gün yapacaktı. Bununla birlikte, gelir ve kariyer cephelerinde gezegenlerle bağlantı kurduğunu gören dünkü Yeni Ay’ın hemen ardından ve Venüs’ün Satürn’le hizalanması zirve yaptığında, bu, kumda güçlü yeni bir çizgiye yardımcı oluyor.

Ay, dünkü Yeni Ay’dan sonra hala iş sektörünüzde değil, ileri momentum hala artıyor, aynı zamanda Venüs ve Satürn arasındaki hizalanma burada zirveye ulaşırken. Bu, size Venüs ve Satürn’ün otuz yıldaki son hizalanması hakkında daha iyi bir okuma sağlayacak, ne kadar sürerse sürsün ne gerekiyorsa yapma iradesini ve araçlarını bir araya getiren nadir bir üçlü hizalamadır.


Terazi Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün finansal sektörünüzdeki Uranüs’ün doğrudan dönüşü, finansal durumunuza ve para meselelerinize yeşil ışık yakmaktan daha fazlasını yapacak. Geçen yılın ikinci yarısını geri harekette geçiren Uranüs’ün doğrudan dönüşü, çizim tahtasında beş aydan kazanılan deneyimle geleceğe bakmak için bir şans. Bununla birlikte, yıla geri hareketle başlayan dört gezegenden sonuncusu ileri yöne hareket ettiğinden, bu, yılın kendisine yeşil ışık yakıyor.

Ay’ın yarın yılın iş sektörünüze ilk ziyareti için dönüşüne giden yolda, bugünün eğlenceli ve yaratıcı etkileri, iş şapkanızı üzerinizden atmanıza ve bazı şeyleri çok erken düşünmekten kaçınmanıza yardımcı oluyor. Profesyonel tanrılar bile, sadece dört gün içinde iş cephesinde yeni gelişmeler için sıraya girmenize yardımcı olacak bir ziyaret öncesinde zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanızı istiyor.


Akrep Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dünün Yeni Ay’ı daha çok ev ve aile meselelerine ivme kazandırmak için tasarlanmışken ve bu bugün de devam ediyor, finans sektörünüzdeki Mars’a olan dostane yönü şimdiden işleri finansal olarak canlandırmaya yardımcı oldu. Mars’ın finans sektörünüzde doğrudan dönmesinden bu yana 10 gün geçti ve o zamandan beri Ay henüz ilk ziyaretini yapmadığından, bu bir sonraki en iyi şey oldu.

İş sektörünüzde dün zirveye ulaşan Jüpiter ve Juno arasındaki hizalanma ayrılmaya başladığından, önemli olan ne zaman, nerede ve nasıldan ziyade bunun sizde bıraktığı güvene ve kararlılığa bağlı kalmaktır. Bu, Ay’ın üç gün içinde dönüşünün size daha iyi bir okuma sunacağı ve o zamana kadar son birkaç günün güçlendirici etkisini özümseme şansı verecek bir şey.


Yay Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde, bugün Uranüs iş sektörünüzde ileri doğru dönerken para burnunuz keskin. Merkür’ün gelir sektörünüzde doğrudan dönmesinden dört gün sonra ve ikisi hala ekip olarak çalışırken, her ikisi de yeşil ışık yaktığından, Ay size gelir ve iş konularıyla ilgili bir okuma bıraktı.

Gelir sektörünüzdeki Merkür’ün doğrudan dönüşünün gelir potansiyelinize yeşil ışık yakmasından sadece dört gün sonra, Uranüs bugün iş sektörünüzde doğrudan dönüş yapıyor. Uranüs, yıla geri hareketle başlayıp doğrudan dönmeye başlayan dört gezegenin sonuncusudur ve sadece gelir ve iş potansiyeline yeşil ışık yakmakla kalmayıp, yılın kendisidir.


Oğlak Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, dünkü Yeni Ay’dan sonra hala gelir sektörünüzde değil, bugün Venüs ve Satürn ile hizalanıyor, tam da buradaki hizalanmaları zirveye ulaşırken. Ay size paranın nerede ve nerede olması gerektiği konusunda daha iyi bir fikir verirken, ne istediğinizi görme ve ne gerekiyorsa onu gerektiği kadar uzun süre yapma kararlılığına sahip olma söz konusu olduğunda zaten güçlendirici bir gün olacak olan bu zamanda. dünkü Yeni Ay’dan gelen momentumu kanalize edin.

Ay, dünkü Yeni Ay’dan sonra hala gelir sektörünüzde olmakla kalmayıp, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde enerji veren şeylerle, bugün burada hem Venüs hem de Satürn ile hizalanıyor. Mars’ın iş sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden on gün sonra ve Venüs’ün gelir sektörünüzden ayrılmasına sadece dört gün kala, bu, her ikisinin de 2023’ün ilk Yeni Ayının yarattığı ileri ivme dalgasını sürmesine izin verir.


Kova Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, herhangi bir şeyi fazla düşünmeden antenlerinizi açık tutmanız için önemli bir noktadır. Özellikle bu, Ay’ın bu yılki ilk ziyareti olmayacağı ve Venüs’ten sadece birkaç gün önce olacağı için, para gezegeni yılın en kazançlı haftalarından bazılarını başlatacak.

Ay, yıl boyunca hem iş hem de kariyer sektörlerinize ilk ziyaretini çoktan yapmışken, şimdi son parçaları doldurmak için beklediğiniz tek şey, yarın yıl için gelir sektörünüze ilk ziyaretinin geri dönüşü. Venüs’ün herhangi bir yılın en kazançlı haftalarının başlamasına sadece dört gün uzaklıkta olmasıyla birlikte, önümüzdeki birkaç gün gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi bir perspektife oturtacak.


Balık Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, dünkü Yeni Ay’dan ve finans sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile dostane görünümünden sonra, haritanızın hala nostaljik ve düşünceli ama aynı zamanda sezgisel ve yaratıcı bir parçasında. Ay, bugün paranın gezegeni olan Venüs ile aynı hizaya geldiğinden, bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek için bunun halihazırda yapmış olduğu şeye katkıda bulunacaktır.

Ay’ın yıl boyunca kariyer sektörünüze ilk ziyaretini tamamlamasından üç gün sonra, yalnızca bir bilgi indirme paketini açmıyorsunuz, Ay’ın üç gün içinde gelir sektörünüze dönüşü daha da fazla fikir sağlayacaktır. Ay şimdi, her şeyi birbirine bağlamak için paranın nereye koyulduğunu daha iyi anlayarak, yıl boyunca iki profesyonel evinize ilk ziyaretini yaptı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.