Günlük Kariyer Burç Yorumları 22 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Ocak Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, burada doğrudan hareket halindeki Merkür’ün ilk hafta sonu sırasında kariyer sektörünüzü terk etmekle kalmıyor, aynı zamanda Uranüs’ün gelir sektörünüzdeki geri hareketinde son tam gününe ulaştığı sırada. Uranüs’ün yarın doğrudan dönüş yapmasıyla, sadece bu yeni mali yıla ve gelir potansiyeline özellikle yeşil ışık yakmakla kalmayıp, aynı zamanda yılın kendisine de Ay, profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlıyor.

Merkür kariyer sektörünüzde ilk hafta sonunu doğrudan hareketle geçirirken ve Güneş ayrıldıktan iki gün sonra, Ay yılın ilk ziyaretini tamamlıyor. Uranüs, yarın direğe dönmeden önce gelir sektörünüzde geri hareketindeki son tam gününde ve dünkü dostane görünümünden sonra, hem bu profesyonel hem de mali yıl yeşil ışık yakarken, Ay sizi mesleki içgüdüleriniz ve körüklenen hayal gücünüz ile baş başa bırakıyor.


Boğa Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs, kariyer sektörünüzde son haftasonuna ve bu profesyonel yılı kazançlı bir yöne yönlendirme misyonuna nasıl ulaştıysa, sadece Satürn’le hizalanmakla kalmaz, aynı zamanda Ay ilk Yeni olarak dönerken. 2023’ün Ayı. Gelir potansiyelinizin profesyonel olarak yaratmaya ayarlandığı dalgayı sürmesini daha da kolaylaştıran, gelir sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden 10 gün sonra Ay’ın Mars’a dost yönüdür.

Ay’ın yılın kariyer sektörünüze ilk ziyareti için Güneş’in ilk ve Venüs’ün son haftasonunda geri dönmesi bile bir avantajdır. Daha da fazlası, Ay yalnızca 2023’ün ilk Yeni Ayı olarak değil, aynı zamanda Venüs ve Satürn’ün hizaya girerek bir şeylerin gerçekleşmesi için iradeyi ve araçları bir araya getirmesi gibi.


İkizler Burcu

22 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür ilk hafta sonunu doğrudan hareketle geçirirken ve iki gün önce Güneş gittikten sonra o ve Pluto yeniden bir araya gelirken, Ay da yılın ilk ziyaretini tamamlayarak ayrılır. Dört hafta içinde Ay tam bir daire çizdiğinde Merkür gitmiş ve o zamana kadar 14 yıllık bir ziyaretin son haftalarında Plüton ile Ay, sizi finansal içgüdülerinizle ve bu yeni mali yıla güvenle ilerlemeniz için gereken her şeyle baş başa bırakır. .

Bağlılığın kraliçesi asteroit Juno’nun Jüpiter’den ayrılmasının üzerinden yaklaşık sekiz ay ve dört haftadan biraz fazla bir süre geçtikten sadece 10 gün önceydi. Bu, rüyalar ve fanteziler gezegeni Neptün’ü tek başına bıraktı, ancak uzun sürmedi, bu geçen hafta sonu üç yıl daha yalnız uçarak, ne zaman, nerede olduğundan çok neyin mümkün olduğuna odaklanırken en çılgın hayallerinizi ve fantezilerinizi şımartma şansı. ve nasıl.


Yengeç Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün, finans cephesinde o kadar önemli bir gün ki, son üç yılın sizi götürdüğü yolculuk açısından, şimdiye kadar her şeyin geldiği ve bundan sonra da geleceği nokta budur. Ay, yalnızca Güneş’in ilk hafta sonu ve Venüs’ün son hafta sonu sırasında Yeni Ay olarak geri dönmekle kalmaz, aynı zamanda Satürn de burada son haftalarına girerken, ne istediğinize ve bunu nasıl gerçekleştireceğinize dair bir fikir vermek için Satürn’le aynı hizaya geldiği sırada.

Asteroit Juno’nun kariyer sektörünüze dönmesinden sadece 10 gün sonra, bağlılığın kraliçesi Jüpiter ile hizalanma zirveye ulaşırken, 2023’ün ilk Yeni Ay’ı da yeni bir başlangıç ​​için bir şans sunuyor. Jüpiter’in on yıldan fazla bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme için yaptığı en büyük hamleye başlamak için geri dönmesinden bir ay sonra, bu hesabı yapma konusunda ciddi olmanın zamanı geldi.


Aslan Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Rüyalar gezegeni Neptün, son hafta sonunu üç yıl daha finans sektörünüzde tek başına geçirirken, sizi gül renkli gözlüklerinizi takmaya ve biraz hüsnükuruntuya dalmaya teşvik ediyor. Gelecek hafta bu zamanlar paranın gezegeni Venüs’ün burada olması ve ardından gezegenlerin ilerlemesiyle, ne zaman, nerede ve nasıldan bir mola verme ve bunun yerine ‘ne’ye odaklanma şansı var.

Tıpkı Merkür’ün iş sektörünüzde ilk hafta sonunu doğrudan hareketle geçirmesi ve Güneş’in ayrılmasından sadece iki gün sonra güneş ışığını iş ve iş meselelerinden uzaklaştırması gibi, Ay da yılın ilk ziyaretini tamamlıyor. Bu, iş sektörünüzdeki geri kalan gezegenler yeniden bir araya gelirken ve tıpkı Uranüs’ün kariyer sektörünüzdeki geriye dönük hareketindeki son tam gününde yarın bu doğrudan dönüşe ve bir dönüşün tamamlanmasına hazırlanırken, iş ve iş konularında sezgisel bir okuma sağlar. bu iki gün önce başladı.


Başak Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın burada sadece Güneş’in ilk ve Venüs’ün son hafta sonu iş sektörünüze dönmesi değil, aynı zamanda bir Yeni Ay sizi iş cephesinde yıl içinde önemli bir noktaya getirdiğinden, yeterince avantaj sağlar. Bununla birlikte, para gezegeni Venüs zaten paraya odaklanmış olsa da, Ay’ın gezegenlerin gelir ve kariyer cephelerindeki dostane yönü, onların da bunun yarattığı dalgayı sürmelerine olanak tanır.

Ay, ilk ziyareti ve yıl boyunca iş sektörünüze yaptığı en önemli ziyaretlerden biri için geri dönüyor. Güneş’in ilk ve Venüs’ün son haftasonunda buraya geri dönmek bile bir avantaj olacaktı. Bununla birlikte, Ay yalnızca 2023’ün ilk Yeni Ayı olarak değil, aynı zamanda Venüs ve Satürn arasındaki hizalanma iradeyi ve bir şeylerin gerçekleşmesini sağlayacak araçları bir araya getirirken geri dönüyor.


Terazi Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yıla geri hareketle başlayan dört gezegenden henüz yön değiştirmemiş olan tek gezegen Uranüs’tür ve yarın doğrudan dönüşüyle ​​yalnızca bu yeni mali yıla yeşil ışık yakmakla kalmaz, yılın kendisine de yeşil ışık yakar. Uranüs, geriye dönük hareketindeki son tam gününde sadece durmakla kalmıyor, aynı zamanda size devam etmeden önce omzunuzun üzerinden son bir kez geriye bakma şansı veriyor.

Bugünün Yeni Ay’ı, haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir bölümünde, tıpkı Güneş’in ilk hafta sonunu ve Venüs’ün son hafta sonunu burada geçirmesi gibi, mükemmel bir dikkat dağıtıcı. Bu, rüyaların ve fantezilerin gezegeni Neptün’ün son tam gününü iş sektörünüzde üç yıl daha tek başına geçirdiği için aşırı düşünmeye karşı koruma sağlayabilir. Bu, ne zaman, nerede ve nasıl üzerine fazla düşünmeden neyin mümkün olduğuna odaklanmayı kolaylaştıracaktır.


Akrep Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir potansiyelinin bugün zirveye ulaşan iş cephesindeki uyumdan faydalanması gibi, Venüs ile Satürn arasında bugün zirveye çıkan bir başka uyum da finansal çitin diğer tarafından faydalanıyor. Mars’ın finans sektörünüzde doğrudan dönmesinden sadece 10 gün sonra ve hafta başında Ay’la çarpışmasının ardından, 2023’ün ilk Yeni Ayı’nın dostane bir yönü, onun mali tutkularına ve savaşma ruhuna yeşil ışık yakıyor.

Hafta sonu, Jüpiter ile asteroit Juno arasındaki hizalanma, şans ve genişleme gezegeninin 2023’ü istihdam artışı ve genişleme yılı yapmak için geri dönmesinden sadece bir ay sonra zirveye ulaştı. Bağlılığın kraliçesi Juno, daha 10 gün önce geri dönmüş olsa da, size işleri birinci vitesten çıkarma ve bir şeyleri gerçekleştirmeye başlama kararlılığı veriyor. Şansınız yanınızda olabilir ama bu sizin de katkıda bulunmanız gereken bir şey.


Yay Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tıpkı Merkür’ün gelir sektörünüzde ilk hafta sonunu doğrudan hareketle geçirmesi ve Güneş’in ayrılmasından sadece iki gün sonra Ay’ın yılın ilk ziyaretini tamamlaması gibi. Sizi para için keskin bir burunla bırakmanın yanı sıra, gelir potansiyeli Uranüs’e dostane bir yön olarak yeşil ışık yaktığından, iş sektörünüzdeki geri hareketindeki son tam gününde, iş ve iş önemli olduğunda sizi hazır ve hazır hale getirdi. yarın yeşil ışık yak.

Yıla geri hareketle başlayan dört gezegenden sadece biri henüz yön değiştirmedi ve bu da değişmek üzere. Merkür’ün gelir sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden iki gün sonra, Uranüs iş sektörünüzdeki geriye dönük hareketindeki son tam gününde duruyor. Bu, yarın iş ve işle ilgili meseleler yeşil ışık yakmadan önce omzunuzun üzerinden son bir kez geriye bakarken bir duraklama şansı.


Oğlak Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüzde yalnızca Güneş’in ilk ve paranın gezegeni Venüs’ün son hafta sonu sırasında değil, aynı zamanda 2023’ün ilk Yeni Ayı olarak geri döner. Venüs ve Satürn zirveleri arasındaki hizalanma, ne istediğinizi ve bunu nasıl birlikte gerçekleştireceğinizi bilmeyi getiren bir şey.

Güneş’in ilk ve Venüs’ün buradaki son hafta sonu sırasında Ay’ın gelir sektörünüze dönmesi bile bir avantaj olacaktı. Bununla birlikte, Mars’ın iş sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden 10 gün sonra, Ay’ın döndükten hemen sonraki arkadaş canlısı görünümü, iş cephesinde erken hareket belirtileri verecek ve bugünün Yeni Ayının yaratacağı dalgada bir gezintiye çıkma şansı verecek. Bu, gelir, iş ve kariyer meselelerine gerçek bir ivme kazandıracak bir şeydir.


Kova Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde üç yıl daha tek başına geçirdiği son haftasonunda, Neptün her şeyi ne zaman, nerede ve nasıl yapmaktan çok neyin mümkün olduğu konusunda yapıyor. Hayallerin ve fantezilerin gezegeni olarak Neptün, bağlılığın kraliçesi Juno’nun 10 gün önce ayrılmasından sonra ender birkaç günden kendi başına en iyi şekilde yararlanırken, bunun sizde bıraktığı hayalleri gerçeğe dönüştürme kararlılığını hâlâ sürdürüyor. ile.

Doğum gününüze ve yeni güneş yılınıza sadece iki gün kala, bugünün Yeni Ayı yeni başlangıçlar için bir şans ve çok fazla ileriye dönük ivme getiriyor. Yıl başladığından bu yana köprünün altından çok sular geçti ve bu hem kişisel hem de gelir, iş ve kariyer cephelerini kapsıyor ve size kumda kendine güvenen yeni bir çizgi çizmeniz için gereken her şeyi veriyor.


Balık Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde 35 yıldır ilk kez zirve yapan Jüpiter ve Juno arasındaki hizalanma, 2023’ün ilk Yeni Ayı, kuma yeni bir çizgi çizme şansı getiriyor. Jüpiter güneş sistemindeki en büyük ve en güçlü gezegenken ve Juno sadece bir asteroitken, Yunan mitolojisinde evli bir çifttirler ve Jüpiter’in genişleme yeteneğini Juno’nun azim duygusuyla zahmetsizce harmanlarlar.

Hafta sonu, yeniden bir araya gelme ve Ay’ın geçen hafta iş sektörünüzden ve ardından iki gün önce kariyer sektörünüzden ayrılmasından sonra, bilgi, içgörü ve mesajların paketini açmaya başlama şansınız var. Bu, gelir sektörünüzün zirvelerinde Jüpiter ve Juno arasında bir hizalama olarak gelir, iş ve kariyer cephelerini içerir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.