Günlük Kariyer Burç Yorumları 21 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Ocak Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Güneş ayrıldıktan sonra ve Merkür’ün burada doğrudan dönüşünden iki gün sonra Ay’ın kariyer sektörünüzde olması, yeniden bir araya gelmek için değerli bir şanstır. Bununla birlikte, Ay’ın Uranüs’ün gelir sektörünüzdeki geri hareketindeki son iki gününe girerken dostane yönü, hem önünüzdeki geri dönüşe hazırlanmanıza hem de kullanılmayan gelir potansiyeli hakkında mümkün olduğunca fazla fikir edinmenize yardımcı oluyor.

Dün Güneş ayrılmadan hemen önce Ay’ın kariyer sektörünüze dönmesi bir avantajdı, hatta burada kalan gezegenlerin yeniden bir araya geldiği bir günde daha da fazla. Ay’ın bu yılki ilk ziyareti, Merkür’ün doğrudan dönüşünün bu yeni profesyonel yıla yeşil ışık yakmasından sadece iki gün sonra gelir; Ay yalnızca profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmekle kalmaz, aynı zamanda bu birlikte size sezgi ve mantık, hayal gücü karışımına daha iyi erişim sağlar. ve zeka.


Boğa Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yılın tüm gezegensel aktivitesinin finansal çitin gelir tarafında olduğu bir zamanda ve hatta şu anda Güneş’in kariyer sektörünüze dönüşü Mars’a gelir sektörünüzde daha fazla destek veriyorken, Ay dün finans sektörünüzden ayrıldı. para meseleleri için paha biçilmez olmuştur. Bu size finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüz ile ne yaptığınızı ve sahip olduğunuz parayı nasıl yöneteceğinizi yönetme konusunda daha iyi bir şans bıraktı.

Güneş’in kariyer sektörünüzdeki ilk tam günü, anda kalmak ve güneş ışığının kariyer ve mesleki durumunuz, konular ve seçenekleriniz üzerinde olduğunu gözlemlemek için her zaman değerli bir fırsattır. Duraklama şansı, Ay’ın yarın sadece Yeni Ay olarak dönmesiyle kalmayıp, burada Venüs ve Satürn arasındaki hizalanmanın zirveye ulaşması nedeniyle daha önemli olamazdı.


İkizler Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüze bu yılki ilk ziyaretinin zamanlaması, finansal içgüdülerinizin ve hayal gücünüzün ateşlendiği ve Güneş’in ayrılmasından ve Merkür’ün yeni doğrudan evresine yerleşmesinden bir gün sonra duygusal ve sezgisel olarak meşgul olduğunuz anlamına gelir. Ay’ın keskin finansal içgüdüleri ve Merkür’ün akıllı para hırsı tam da geleceğe bakma şansı varken bir araya gelerek size sezgi ve mantık, hayal gücü ve yararlanabileceğiniz zekanın bir karışımını veriyor.

Profesyonel tanrıların bile sizden geri çekilmenizi istediği bir zamanda, Güneş ilk tam gününü haritanızın maceralı bir bölümünde geçiriyor, bu da profesyonel şapkanızı çıkarmanızı kolaylaştıran bir şey. Güneş, Venüs ve Satürn ile birleşirken, odak noktaları hayatın daha maceralı tarafına olabilir, ancak bunlar sizi devasa profesyonel aylara ve önünüzdeki yolculuğa götürecek gezegenlerdir.


Yengeç Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde Güneş’in ilk tam günü, yılın bu zamanında güneş ışığının her zaman mali durumunuza ve para meselelerinize kaydığını görecek bir şeydir. Güneş her zaman gözlerinizi açık tutmanızı ve kumdan uzak durmanızı isteyecek olsa da, yüzleşmenizi istediği gerçeklerden biri de Venüs ile Satürn arasında büyüyen ve size finansal arzuları dönüştürmeniz için araçlar veren bir bağdır. gerçeklik.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması sayesinde, kariyer cephesinde tüm kaynakların bir araya geldiği bir zamanda, iş ve iş meselelerini daha iyi okuyorsunuz. Son birkaç gün içinde Ay, kariyer sektörünüzdeki dört gezegenin hepsiyle dostane bir açı oluşturdu ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlarken hem iş hem de kariyer konularında daha iyi bir okuma yapmanızı sağlıyor.


Aslan Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finansal çitin gelir tarafında hiçbir gezegensel faaliyet olmadığından, ancak gelir ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz iyi tanımlanmış olduğundan ve Ay’ın geçen hafta gelir sektörünüzü ziyaret etmesi sayesinde para için keskin bir buruna ihtiyacınız yok. Ay sadece iş sektörünüzde değil, iş ve kariyer cephelerinde farklı konuları bir araya getirirken, gelir potansiyelinizi canlı tutacak profesyonel ivmedir.

Ay’ın iş sektörünüze ilk ziyareti için dün Güneş’in ayrılmasından sadece birkaç saat önce dönmesi bir avantajsa, o zaman bugün daha da fazla. Ay burada, geri kalan gezegenler yeniden bir araya gelirken sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul ediyor, Uranüs’ün ise kariyer sektörünüzde geriye dönük hareketindeki son iki gününe girerken dostane bir yönü, size hala açık olan kapıları okumanızı sağlıyor. Geçmiş profesyonelce.


Başak Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde Jüpiter ve Juno arasındaki uyum yarına kadar zirveye ulaşmayacak olsa da, bu şimdiden finansal büyüme ve genişleme için her zaman büyük bir yıl olacak olan yılı kucaklama kararlılığını yaratıyor. Bu, tam da Güneş’in iş sektörünüzdeki ilk tam gününün güneş ışığını gelir, iş ve kariyer cephelerinde gezegenler arasında süregelen bir ortaklığın yarattığı ivme üzerine parlattığı sırada gelir.

Güneş ilk tam gününü iş sektörünüzde geçirirken ve artık çalışma durumunuz, işle ilgili konular ve seçenekleriniz üzerindeki güneş ışığıyla birlikte, duraklama ve yapabileceğiniz yerde anda kalma şansı var. Ay’ın yarın Yeni Ay olarak geri dönmesiyle tam da Venüs ve Satürn’ün aynı hizaya gelmesiyle birlikte, şimdiye kadarki her şeyin geldiği ve bundan sonraki her şeyin başlayacağı noktaya ulaştınız.


Terazi Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzdeki Uranüs’le dostane görünümü aylık bir olay olsa da, onun doğrudan dönüşüne iki gün kala bu, çizim tahtasındaki bu son günleri en iyi şekilde değerlendirmeniz için size güven veriyor. Uranüs ileri gittiğinde, sadece para meselelerine yeşil ışık yakmakla kalmayacak, aynı zamanda güneş sistemindeki tek gezegen olarak yıl boyunca hala geri hareket halinde olacak.

Venüs’ün önümüzdeki hafta iş sektörünüze dönmesi, Güneş ve Merkür’ün gelecek ay ve Satürn’ün otuz yıldaki ilk ziyaretine iki aydan daha az bir süre kalmasıyla, işler sadece iş cephesinde çok daha yoğun hale gelmekle kalmayacak, aynı zamanda kalacak bu şekilde O zamana kadar, Neptün’le baş başa geçireceğiniz zamanın en iyi şekilde değerlendirilmesi için bir şans var ve rüyalar gezegeni tüm dikkatinizi çekme şansının tadını çıkarıyor.


Akrep Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde, iş cephesinde yıldızlar hizalanırken para burnunuz keskin. Bununla birlikte, yeni bir kararlılık duygusu devreye girerken Ay size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir bırakmadı, aynı zamanda son birkaç gün içinde iş sektörünüzdeki dört gezegenin hepsine karşı dostça bir görünüm size bir şans bıraktı. iş cephesinde birlikte çalışmak zorunda olduğunuz kaynakları daha iyi anlayın.

Jüpiter ve Juno arasında yarın iş sektörünüzde zirve yapmayacak bir hizalanmayı önemli kılan şey, yalnızca kozmik eşler olmaları veya bunun şans ve genişleme gezegenini ve bağlılığın kraliçesini bir araya getirmesi değil, aynı zamanda zamanlamasıdır. On yıldan fazla bir süre içinde iş büyüme ve genişleme açısından en büyük yılınız olma potansiyeline sahip olan üç hafta, bu size tüm engelleri aşmak için güven veriyor.


Yay Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Güneş gelir sektörünüzden ayrılmadan hemen önce Ay’ın ayrılması sayesinde, güneş ışığı gelir durumunuzdan, meselelerinizden ve seçeneklerinizden kayarken duygusal ve sezgisel olarak meşguldünüz. Ay’da bir gün burada, momentumun devam etmesini sağlayacak gezegenler olan Merkür ve Plüton olarak burada, ama aynı zamanda Uranüs, geriye dönük hareketindeki son iki gününde size iş cephesinde çizim tahtasında iki gün daha geri veriyor.

Ay’ın Güneş ayrıldıktan bir gün sonra ve Merkür’ün doğrudan dönüşünden sadece iki gün sonra gelir sektörünüzde olması sadece finansal olarak değil, profesyonel olarak da bir avantajdır. Bu, Ay’ın Uranüs’ü ilk ziyaretidir, tam da o sizin iş sektörünüzde geriye dönük hareketinin son iki gününe girerken ve gelgit dönmeden önce iş cephesinde geçmişi perspektife sokan kendi doğrudan dönüşüne hazırlanırken.


Oğlak Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ilk tam gününü gelir sektörünüzde geçirirken, gelir durumunuz, konular ve seçenekleriniz üzerinde güneş spot ışığına sahip olmanın ortaya koyduğu şeyi alırken, duraklama, ivmeyi koruma şansı vardır. Ay sadece yarın Yeni Ay olarak değil, aynı zamanda Venüs ve Satürn’ün aynı hizaya gelmesi gerektiği gibi, Güneş her yıl bu zamanda dönerken, bunun sıradan bir şey olmadığı açıktır. Şimdiye kadar olan her şeyin yol açtığı ve bundan sonraki her şeyin yol açacağı noktaya ulaştınız.

Güneşin gelir sektörünüzdeki ilk tam günü, güneş ışığını yalnızca gelir durumunuza, meselelere ve seçeneklere ve başlangıçtan itibaren mevcut kaynaklara değil, aynı zamanda iş ve kariyer cephelerindeki gezegensel kaynaklara da koydu. Profesyonel evlerinizden herhangi birinde nadiren gezegensel aktivitenin olduğu bir yılda, sadece her ikisi de aktif olmakla kalmaz, aynı zamanda oradaki gezegenler halihazırda para tanrılarıyla birlikte çalışmaktadır.


Kova Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir cephesinde işler şu anda sakin görünse de, durum daha uzun sürmeyecek. Gelecek hafta Venüs geri dönüp Neptün ile birleştiğinde, para ve hayal gezegenleri işleri hareket ettirmek için çalışmaya başlayacak, ancak önümüzdeki ay Güneş ve sadece haftalar sonra Satürn’ün otuz yıldır ilk kez geri dönmesiyle bu sadece bir adım olacak. çok daha büyük bir şeye taş.

Güneş’in Kova burcundaki ilk tam günü, sizi doğum gününüzün ve yeni güneş yılınızın başlangıcına getirir ve bununla birlikte sıfırlama şansı verir. Ay, yıl boyunca iş ve kariyer sektörlerinize ilk ziyaretlerini şimdiden yaptı ve hatta bir Dolunay, rotasında devam eden iş ve iş meseleleri için bir tetikleyici görevi gördü. Bu, geleceğe güvenle bakmanızı sağlar, ancak olayları fazla düşünmenize gerek yoktur.


Balık Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması sayesinde, profesyonel içgüdüleriniz keskindir ve gelir cephesinde Jüpiter ile Juno arasındaki uyum sıkılaşırken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Jüpiter şans ve genişleme gezegenidir ve Juno bağlılık kraliçesidir ve güçlerini birleştirmeleri size hak ettiğiniz şey için savaşma kararlılığı ve güven verir.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, sizi her zaman profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlediği ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissedeceğiniz bir durumda bırakacaktı. Yılın bu ilk ziyareti, her zaman kontrol etmek için bir şanstır, ancak şimdi paketini açmaya başladığınız gelir ve kariyer cephelerinden gelen bilgilerin indirilmesiyle.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.