Günlük Kariyer Burç Yorumları 20 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Ocak Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür kariyer sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, Uranüs gelir sektörünüzde geriye doğru hareket ederek son üç gününe giriyor. Hâlâ bir ekip olarak çalışırken, Merkür ve Uranüs arasındaki ve yeni profesyonel ile kullanılmayan gelir potansiyeli arasındaki bağı daha da sıkılaştıracak olan Ay’ın bugün kariyer sektörünüze dönüşüdür.

Mükemmel bir zamanlama durumunda, Güneş’in bugün kariyer sektörünüzden ayrılmasına saatler kala ve Merkür’ün doğrudan hareket halindeki ilk tam gününde Ay, yılın ilk ziyareti için geri döner. Bu, profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını ve güneş ışığı hala kariyerinizde ve profesyonel durumunuzda, meselelerde ve seçeneklerdeyken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlar, ancak aynı zamanda Merkür direksiyona geçtiğinde ve kafanızı oyunda tutmakla ilgili hale gelir.


Boğa Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın gelir sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden bir hafta sonra, Ay finans sektörünüze yılın ilk ziyaretini tamamlıyor. Sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlediği ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissetmenize bırakmanın yanı sıra, biraz rekabet Mars’ın savaşma ruhunu ateşlemeye yardımcı oldu. Bu, Sun’ın bugün kariyer sektörünüze dönüşünün yararlanabileceği bir şeydir.

Venüs’ün kariyer sektörünüzde son haftasına girmekle kalmayıp, hafta sonu burada Satürn’le hizalanmasına daha da yaklaştığı aynı gün, Güneş geri döner. Bu, tam da bu profesyonel yılın en belirleyici günlerinden bazılarına girerken ve özellikle kalbinizin ilerlemeye kararlı olduğu şey söz konusu olduğunda, güneş spot ışığını kariyerinize ve profesyonel durumunuza, konularınıza ve seçeneklerinize çevirecektir.


İkizler Burcu

20 Ocak 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün Güneş’in finans sektörünüzü terk etmesinden hemen önce ve tam da Merkür’ün burada doğrudan hareket halindeki ilk tam günü başınızı tekrar oyuna verip geleceğe odaklanmanızı sağlarken, Ay yılın ilk ziyareti için geri dönüyor. Bu, finansal içgüdülerinizin keskin olmasını ve güneş spotu finansal durumunuz ve para meseleleriniz üzerindeyken ve bu mali yıl yeşil ışık yakarken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır.

Bağlılığın kraliçesi asteroid Juno’nun yedi gün önce kariyer evinizden ayrılışı ile Venüs’ün yedi gün sonra dönüşü arasında, Neptün rüyanın kendisine geri dönmenize yardım ediyor. Juno’nun size bıraktığı hayalleri gerçeğe dönüştürme kararlılığı ve bağlılığı güçlü kalacaktır, ancak Venüs dönmeden önce rüyanın kendisini değiştirmek için daha aktif bir aşamaya başlama şansı vardır.


Yengeç Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün finans sektörünüzdeki son yedi gününe girmekle kalmayıp Satürn’le hizalanmasının sıkılaşmasıyla aynı gün, Güneş geri döner. Bu, tam da bu yeni mali yılın en güçlendirici ve motive edici günlerinden bazılarına zaten girerken, güneş ışığını mali durumunuza ve para meselelerinize koyacaktır.

Ay, yıl boyunca iş sektörünüze ilk ziyaretini tamamlarken ve iş ve iş meseleleri söz konusu olduğunda parmağınızın nabzını tutarken, yıldızlar kariyer cephesinde aynı hizada. Taahhüt kraliçesi Juno’dan sadece yedi gün sonra kariyer sektörünüze geri döndü ve Jüpiter ile bir uyum, size onun profesyonel büyüme ve genişleme arayışını benimseme kararlılığı veriyor.


Aslan Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün, asteroit Juno’nun geçen hafta finans sektörünüzden ayrılması ile paranın gelecek hafta dönüşü olan Venüs gezegeni arasındaki orta nokta. Bağlılık kraliçesi Juno, size bir kararlılık duygusu ve gelecek için finansal kararlar verdi ve Venüs, o zamana kadar rüya üzerinde Neptün ile birlikte çalışma şansı ile geri döndüğünde finansal arzularınızı gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olacak.

Mükemmel bir zamanlama durumunda, Ay, yıl boyunca iş sektörünüze ilk ziyareti için Güneş’in ayrılmasından sadece birkaç saat önce ve Merkür’ün ilk tam gününü doğrudan hareket halinde geçirdiği sırada geri döner. Bu, Güneş ayrılırken ve ne zaman, nerede ve nasıl hakkında daha fazla hale geldikçe odak Merkür’e kayarken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır. Ay ayrıca kariyer sektörünüzde Uranüs’ün geriye dönük hareketindeki son günlerinden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.


Başak Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter dört haftadır finans sektörünüzdeyken ve bağlılığın kraliçesi asteroit Juno daha yedi gün önce dönmüşken, bugün yetişiyor. Bu, Olimpos tanrılarının kralını ve kraliçesini bir araya getirdi ve önümüzdeki günlerde bu sıkılaşmaya devam ettikçe, Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme arayışını kucaklama kararlılığının yoğunlaştığını göreceksiniz.

Bugün Güneş’in iş sektörünüze dönüşü, her yıl güneş spot ışığının iş durumunuza ve iş meselelerinize kaydığı nokta olsa da, bunun ortaya koyduğu şey normdan başka her şeydir. Venüs ve Satürn’ün buraya hizalanmasına sadece birkaç gün uzaklıkta olmakla kalmıyor, aynı zamanda 15 gün içinde üçüncü kez iş ve işle ilgili konular kariyer sektörünüzde Mars tarafından destekleniyor.


Terazi Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Merkür’ün doğrudan dönüşü, yıla geri hareketle başlayan dört gezegenden yalnızca Uranüs’ün hala geri hareket halinde olduğu ve o da üç gün içinde finans sektörünüzde doğrudan dönüş yapacağı anlamına gelir. Hayatın geri kalanı hızla ilerlerken, finansal cephede hala bir duraklama şansınız var ve geriye dönüp baktığınızda, bu yeni mali yılı tamamen kucaklamadan önce ördeklerinizi sıraya koyun.

Jüpiter’in Mayıs 2021’deki dönüşünden bu yana üçüncü kez iş sektörünüzden ayrılmasının üzerinden dört haftadan biraz uzun bir süre geçti ve bağlılığın kraliçesi asteroit Juno’nun yaklaşık sekiz aylık ziyaretini tamamlamasından sadece yedi gün sonra. Venüs’ün yeni ve daha aktif bir dönemi başlatmasına sadece yedi gün kala, ilk önce nefesinizi tutma şansı var.


Akrep Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yıl boyunca gelir sektörünüze ilk ziyaretini tamamlarken ve paraya burnunuzu sokarken, yıldızlar iş cephesinde hizalanır. İş geliştirme ve genişleme arayışını benimseme kararlılığıyla bir araya gelen aynı gezegenler, son birkaç gündür Ay’ın dostça bir görünüm oluşturduğu gezegenlerle aynı gezegenlerdir ve size iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okuma sağlar. çoğu.

İş sektörünüze döndükten sadece bir hafta sonra bağlılık kraliçesi asteroit Juno, 23 günlük bir avantajla yola çıkan Jüpiter’i yakalar. Olimpos tanrılarının kralını ve kraliçesini aynı hizaya getirmenin yanı sıra, önümüzdeki günlerde iş büyümesi ve genişleme arayışını benimseme kararlılığı da sıkılaşacak.


Yay Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, Ay, gelir sektörünüze yıl boyunca ilk ziyareti için Güneş’in son saatlerinde geri döner ve Merkür ilk tam gününü doğrudan hareket halinde geçirir. Güneş’in bugün ayrılışı, güneş ışığını gelir durumunuz, meseleleriniz ve seçeneklerinizden uzaklaştıracak, ancak tıpkı Ay’ın para için keskin burnunun Merkür’ün para için akıllı kafasıyla birleşerek bir sonraki adımı atmanıza yardımcı olması gibi.

Merkür’ün gelir sektörünüzdeki doğrudan dönüşü, yıla geri hareketle başlayan dört gezegenden yalnızca birinin henüz ileri dönmediği anlamına gelir. Bu son gezegen Uranüs’tür ve Merkür ilk tam gününü doğrudan hareketle geçirirken, çalışma sektörünüzde geriye doğru hareket ederek son üç gününe giriyor, frene basıyor ancak çizimde birkaç gün daha geçirme şansı var. Devre kartı.


Oğlak Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün gelir sektörünüzdeki son yedi gününe girmekle kalmayıp, hafta sonu burada zirve yapacak olan Satürn’le hizalanmaya yaklaştığı aynı gün, Güneş geri döner. Bu, her yıl güneş spot ışığının gelir durumunuza, meselelerinize ve seçeneklerinize kaydığı, ancak nadiren ayarlanmış ve gitmeye hazır şeyler bulduğu noktadır.

Yedi gün önce Mars, iş sektörünüzde doğrudan döndü ve artık oyalanmasa da, yalnızca yavaş yavaş ilerlemeye başlıyor. Bu, iş cephesindeki bu yeni ileri ivmeye uyum sağlamak için bir şans; bu, Güneş bugün yalnızca gelir sektörünüze döndüğünde değil, aynı zamanda paranın gezegeni Venüs buradaki son yedi gününe girerken hızlanacak bir şey.


Kova Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in gelir sektörünüzü terk etmesinden bu yana geçen dört hafta içinde profesyonel hayallerinizi ve kararlarınızı pekiştirme şansınız oldu, ancak bu gelişmesi gereken bir şey. Asteroit Juno’dan bir hafta sonra, bağlılığın kraliçesi ayrıldı, ancak Venüs’e hala yedi gün varken, bu hayalleri gerçeğe dönüştürme kararlılığı, her ne iseler, aynı derecede güçlü kalırken, rüyayı gözden geçirme şansı var.

Ay’ın kariyer sektörünüzü terk etmesinden bu yana iki gün geçmesine rağmen, sizi profesyonel içgüdülerinizle baş başa bırakmasının yanı sıra, bu sizi, hala paketini açmakta olduğunuz gelir ve kariyer cephelerinden indirilen bilgilerle baş başa bıraktı. Venüs’ün herhangi bir yılın en kazançlı haftalarının başlamasına sadece yedi gün uzaklıkta olmasıyla, bu, hem paranın hem de profesyonel tanrıların sizi acele etmemeye teşvik ettiği bir şey.


Balık Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yıl boyunca kariyer sektörünüze ilk ziyaretini tamamlarken ve profesyonel içgüdüleriniz keskinken, yıldızlar gelir cephesinde aynı hizaya geliyor. Gelir sektörünüzdeki Olimpos tanrılarının kralı ve kraliçesi olan Jüpiter ve Juno arasında bugün başlayan ancak iki gün daha zirveye ulaşmayacak olan uyum, gelir artışı ve genişleme arayışını benimseme kararlılığını güçlendiriyor.

Tıpkı Ay’ın bugün kariyer sektörünüzden ayrılması ve yılın ilk ziyaretini tamamlaması gibi, yıldızlar gelir cephesinde sıralanır. Jüpiter ile Olimpiyat tanrılarının kralı ve kraliçesi Juno arasındaki uyum, gelir artışı ve genişleme arayışını benimseme kararlılığının önümüzdeki günlerde güçlendiğini görecek, ancak Ay sayesinde profesyonel içgüdüleriniz keskinken ve siz duygusal ve sezgisel olarak bağlıdırlar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.