Günlük Kariyer Burç Yorumları 19 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Ocak Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Ay’ın mali sektörünüzden ayrılması, mali içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirmiş durumda bırakmış ve yılın bu ilk ziyareti kontrol etmek için değerli bir fırsat olsa da, odak şimdiden mali çitin diğer tarafına kaydı. Bugün kariyer sektörünüzde Merkür’ün doğrudan dönüşü, Uranüs’ün gelir sektörünüze dört gün içinde dönüşünü müjdeliyor ve ikisi uyum içinde çalışmaya devam ediyor.

Güneş, kariyer sektörünüzdeki son tam gününe ulaşmışken ve güneş spot ışığı kariyerinizi ve profesyonel durumunuzu, meselelerinizi ve seçeneklerinizi değiştirmek üzereyken, Merkür bugün burada ileri doğru dönüyor. Başınızı tekrar oyuna vermenizi ve arkanızdaki yola değil önünüzdeki yola odaklanmanızı sağlamanın yanı sıra bu, Merkür’ün yarın Güneş ayrıldıktan sonra bile momentumu devam ettirebileceği anlamına gelir.


Boğa Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün gelir sektörünüzde Mars ile bir çarpışmanın ardından, finans sektörünüze yılın ilk ziyaretini yaptığı için bugün Ay’a doğru yelken açmak çok daha yumuşak. Dünkü çatışmaları bir miktar finansal gerginlik yaratmış olsa da, Mars evrenin savaşçı gezegeni olduğu için bu, finansal çitin her iki tarafını da enerjilendirirken şimdiden motivasyona dönüşüyor.

Yarın Güneş’in kariyer sektörünüze dönmesi ve iki gün sonra Ay’ın Yeni Ay olarak dönmesiyle, işler çok daha yoğun hale gelmek üzere ve pek çok farklı etki devreye giriyor. Venüs ve Satürn, kendi başlarına geçirdikleri son tam günde ve kariyer sektörünüzdeki son hizalanmalarına bir otuz yıl daha yaklaşırken, kalbinizin size söylediklerini ve gerekirse dağları yerinden oynatacak gücü sessizce bir araya getiriyor.


İkizler Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, finans sektörünüzde son dolu gününü yaşarken ve yarın mali durumunuz ve para meseleleriniz nedeniyle güneş spot ışığı ile birlikte, Merkür bugün burada ileri doğru dönüyor. Merkür’ün para için akıllı kafası artık 20/20 geri görüşle donanmış olsa da, doğrudan dönüşü, tüm odağınızı gittiğiniz yere odaklamak için Güneş ile güçlerini birleştirmesine olanak tanır.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, sizi duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul kılmaktan ve iş ve işle ilgili konuları daha iyi okumaktan daha fazlasını yaptı. Yılın bu ilk ziyareti, Neptün’ün bir yılı aşkın süredir kariyer sektörünüzde tek başına ilk tam haftasına ve sonuncusu da üç yıla denk geldi ve Ay ile birlikte bu, her iki cephede de hayal gücünüze ilham verdi.


Yengeç Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Her yıl aynı zamanda olduğu gibi, güneşin spot ışığını mali durumunuza ve para meselelerinize çevirecek olan şey yarın Güneş’in mali sektörünüze dönüşü olsa da, mali gücünüzü geri almak için şimdiden artan bir şans var. Finans sektörünüzde otuz yıl daha son hizalanmalarına yaklaşan Venüs ve Satürn, finansal arzuları gerçeğe dönüştürme iradesini ve araçlarını bir araya getiriyor.

Ay, yıl boyunca çalışma sektörünüze ilk ziyaretini yapmak için daha iyi bir zaman seçemezdi. Bunun nedeni, çalışma haftasının kalbindeki iş ve meslek meselelerini daha iyi okumanızı sağlaması ve bir tetikleyici görevi görmesi nedeniyle daha az, daha çok kariyer sektörünüzde yeni yeni gelişmeye başlayan, büyüyen bir gezegen dizisine dostane yönü nedeniyle. Bu profesyonel yılı harekete geçirmeye hazır olarak kaslarını esnetin.


Aslan Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay geçen hafta gelir sektörünüzden ayrılırken, sizi yalnızca paraya karşı keskin bir burunla bırakmakla kalmadı, aynı zamanda iş ve kariyer cephelerindeki gezegenlere karşı dostane yönü, onların etkilerini daha iyi okumanızı sağladı. Güneş’in iş sektörünüzdeki son tam gününde ve Merkür’ün bugün burada doğrudan dönmesiyle, paranın nerede olduğuna dair yerleşik bir anlayışla iş cephesinde geleceğe bakma şansı geliyor.

Güneş iş sektörünüzdeki son tam gününe ulaştığı gibi, güneş spot ışığını iş durumunuzdan ve Merkür’ün yarın buraya çevirdiği iş meselelerinden alarak. Merkür’ün gerileme aşaması sona erdiğinde, momentumun devam etmesi için devam etmesini sağlarken, önündeki yolun hala çok iyi aydınlatılmasından yararlanma şansı var. Şimdilik tek beklediğiniz Uranüs’ün dört gün içinde kariyer sektörünüzdeki doğrudan dönüşü.


Başak Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün finans sektörünüzde hem Jüpiter hem de Juno ile dostça bir görünümden sonra ve tıpkı Olimpos tanrılarının kralı ve kraliçesinin onlarca yıldır ilk kez burada bir araya gelmesi gibi, Ay bugün oradaki cüce gezegen Eris ile dostane bir açı oluşturuyor. Evrenin savaşçı prensesinin kalbinde, finans sektörünüzde doğrudan hareket eden ilk tam haftasında bu, finansal güveninizi, tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu beslemeye yardımcı oluyor.

Yarın Güneş’in iş sektörünüze dönüşüne ve hafta sonu burada Yeni Ay’a giden yolda, Venüs ve Satürn burada son dolu günlerinin çoğunu burada kendi başlarına geçiriyorlar. Burada otuz yıl daha son kez hizalanmaya sadece birkaç gün kaldı ve Güneş’in gerçeklik kontrollerinden önce, kalbinizin arzuları ve gerekirse dağları yerinden oynatma kararlılığı yavaş yavaş birleşiyor.


Terazi Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Sadece çalışma haftasının değil, Neptün’ün bir yılı aşkın bir süredir iş sektörünüzde tek başına geçirdiği ilk tam haftasının ve son üç yılın tam ortasında, Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması size sadece daha fazlasını bıraktı. para için keskin bir burun. Bu, gelir ve iş cephelerinde hem hayal gücünüze hem de güveninize ilham vermeye yardımcı oldu.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekten fazlasını bıraktı. Hayaller gezegeninin bir yılı aşkın bir süredir iş sektörünüzde tek başına ilk tam haftasında ve son üç yıldır, her iki cephede de hayal gücünüze ilham vermenize yardımcı olan, Ay’ın Neptün’e olan dostça yönüydü.


Akrep Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün gelir sektörünüze döndükten hemen sonra iş sektörünüzde hem Jüpiter hem de Juno ile dostane bir görünümden sonra, Ay sadece burada değil, iş cephesinde gezegenlerle bir ilişki kurmaya devam ediyor. Bu sefer, iş sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk tam haftasında kozmosun savaşçı prensesi Eris’in dostça bir yönü. Bu arada, dün finans sektörünüzde Mars’la yaşanan bir çatışma, finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ateşlemeye çoktan yardımcı oldu.

Dün iş sektörünüzde Jüpiter ve Juno ile dostane bir görünümden sonra, Ay, gelir sektörünüze yılın ilk ziyaretine devam ederken, bugün iş cephesinde Eris ile aynı dostane yönü oluşturuyor. Bu, kozmosun savaşçı prensesinin iş sektörünüzdeki ilk tam haftasının kalbine geliyor ve Ay, iş cephesinde artan ivmeyi paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir veriyor.


Yay Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneşin gelir sektörünüzdeki son tam günü sırasında ve yarın güneş ışığının gelir durumunuzu, meselelerinizi ve seçeneklerinizi değiştirmesinden hemen önce, Merkür bugün burada doğrudan döner. Geçen yılın sonlarından bu yana, Merkür’ün para için akıllı kafası daha çok bulunduğunuz yere odaklandı, ancak Güneş hala önünüzdeki yolda güneş spot ışığına sahipken, burası zihinsel odak noktanızın da değiştiği yer.

Zaten iki kez dostça bir açı oluşturan Merkür ve Uranüs, sıkı bir birim haline geldi. Uranüs’ün iş sektörünüzde ileri hareketine başlamasından sadece dört gün önce, Merkür bugün gelir sektörünüzde ileri hareket ederek her iki cephede de bir dönüşün başlangıcını işaret ediyor. Gelir cephesinde tüm gözler geleceğe çevrilirken, iş cephesinde geriye dönüp neler yapabileceğinizi kazanmak için birkaç gününüz daha var.


Oğlak Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarın sadece Güneş’in gelir sektörünüze dönüşü değil, Ay’ın da iki gün sonra Yeni Ay olarak dönüşüne giden yolda, Venüs ve Satürn son saatlerini kendi başlarına geçiriyorlar. Hafta sonu boyunca otuz yıl daha burada son kez aynı hizaya geldiklerinde çok şey olacak, ancak bugün sadece Venüs’ün arzuları ile Satürn’ün kararlılık duygusu arasındaki büyüyen yakınlığa odaklanma şansı var.

Ay hala haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümündeyken, dün iş sektörünüzde Mars’la yaşanan bir çatışmanın ardından artık doğrudan rekabet içinde değiller. Bu, Mars’ın Ağustos ayında geri dönmesinden bu yana her dört haftada bir meydana gelen bir çatışmadır ve iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmenin anahtarıdır. Mars doğrudan hareket halindeki ilk tam gününde ve yılın en yoğun iki ayı önünüzdeyken, bundan daha önemli olamazdı.


Kova Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, sizi yalnızca profesyonel içgüdülerinizden ve körüklenen hayal gücünüzden daha fazlasıyla bıraktı. Neptün’ün bir yılı aşkın bir süredir gelir sektörünüzde tek başına ilk tam haftasının kalbinde ve son üç yıldır, onların arkadaş canlısı yönü, hem profesyonel hem de finansal olarak hayal gücünüze ilham vermeye yardımcı oldu.

Haftaya kariyer sektörünüzde Ay ile başlamış olmanız, dün Ay’ın ayrılması sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklemesine ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissetmenize neden oldu. Yaklaşık iki hafta önce iş cephesinde bir Dolunay ve gelir cephesinde Ay’ın yakın zamanda Neptün’le dostane görünümünden sonra, bu yeni profesyonel yıla güvenle ilerlemek için gereken her şeye sahipsiniz.


Balık Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün kariyer sektörünüze dönmesinin hemen ardından gelir sektörünüzdeki Jüpiter ve Juno ile hem Jüpiter hem de Juno ile dostça bir açı yaptıktan sonra, Ay bugün oradaki cüce gezegen Eris ile aynı açıyı oluşturmaya devam ediyor. Evrenin savaşçı prensesinin kalbinde, gelir sektörünüzde doğrudan hareket eden ilk tam haftasında ve şans ve yeni bir kararlılık duygusuyla, Ay, devam etmekte olan dönüşü vurgulamaya yardımcı oluyor.

Ay’ın kariyer sektörünüze bu yılki ilk ziyareti, profesyonel yönünüzü bulma şansından daha fazlasıdır. Ay’ın geçen hafta iş sektörünüzü ziyareti ile dün kariyer sektörünüze dönüşü arasında, gelir cephesinde büyük bir değişiklik oldu, bu, profesyonel içgüdülerinizin bugün daha iyi okumaya başladığı bir şey.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.