Günlük Kariyer Burç Yorumları 18 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Ocak Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Yay Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzü terk etmesine ve Ay’ın yılın ilk ziyareti için geri dönmesine sadece iki gün kala, Merkür burada geriye dönük hareketinde son tam gününe ulaşırken frene bastı. Yarın direkt dönüş nedeniyle, Mercury, çizim tahtasındaki bu son tam günden en iyi şekilde yararlanırken ve para için akıllı kafası geçmişe yöneldiğinde duraklamanızı istiyor.

Uranüs’ün çalışma sektörünüzde geri hareketindeki son tam haftasının kalbinde, Merkür gelir sektörünüzdeki geri hareketindeki son tam gününde durma noktasına geldi. Bunlar hala geriye dönük hareket halinde olan tek gezegenler ve hala çapalarını sürüklerken, bu yeni profesyonel yılı tam olarak kucaklamadan önce hiçbir şeyin kaçırılmadığından emin olmak için çizim tahtasında zaman geçirmek için bir şans.


Oğlak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in gelir sektörünüzden sadece iki gün uzakta olması ve Ay’ın yalnızca iki gün sonra değil, Yeni Ay olarak geri dönmesiyle, gelir cephesinde işler çok daha gerçekçi hale gelmek üzere. Bu, tam da Venüs’ün Satürn’e yaklaştığı sırada gerçekleşir; bu, ona ne zaman, nerede ve nasıl yerine ‘ne’ye odaklanmasını çok daha fazla güven verir.

Çalışma haftasının kalbinde, Ay yalnızca yıl boyunca haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmına ilk ziyareti için geri dönmekle kalmaz, aynı zamanda çalışma sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk tam haftasında ve zamanlamada Mars ile karşıt konuma gelir. daha iyi olamazdı Destek ve güvenle dolu ama yine de hızlanmak için bu, 2023’ün en yoğun iki ayı olacak olana girerken hızınızı artırmanız için bir hatırlatmadır.


Kova Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay gelir sektörünüzü terk ederken, bu sizi profesyonel içgüdülerinizden ve körüklenen hayal gücünüzden daha fazlasıyla bırakacaktır. Neptün’ün gelir sektörünüzde tek başına kaldığı ilk tam haftasında dostane bir yönü, size hayal gücünüzün yanı sıra gelir ve kariyer cephelerinde taze ilhamla neyin mümkün olduğuna dair bir his bırakıyor.

Ay, bugün kariyer sektörünüzü terk ederken, yılın ilk ziyaretini tamamlarken, bu sizi profesyonel içgüdüleriniz ve körüklenmiş hayal gücünüz ve profesyonel yön duygusu ile bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Neptün’ün hem bir yılı aşkın süredir gelir sektörünüzde tek başına geçirdiği ilk tam haftasında hem de üç yıl sonraki son haftasında dostane bir yönü olan bu, hem gelir hem de kariyer cephelerinde hayal gücünüze ilham vermeye yardımcı oldu.


Balık Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Çalışma haftasının kalbinde, Ay yalnızca yılın gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri dönmekle kalmaz, aynı zamanda Olimpos tanrılarının kralı ve kraliçesinin gelirinizde bir araya gelmesi gibi, Jüpiter ve Juno ile dostane bir açı haline gelir. 35 yıl sonra sektöre ilk kez Taahhüt kraliçesi Juno, şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’e daha geçen hafta katıldı, ancak hizalanmaya sadece birkaç gün kaldı, Ay onların getirdiği gelir artışını ve taahhüdünü desteklemek için geri dönüyor.

Çalışma haftasının kalbinde, Ay, gelir cephesinde daha da fazla gelişme olduğunu bulmak için kariyer sektörünüze yıl boyunca ilk ziyareti için geri dönüyor. Ay, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı ve bir tetikleyici olarak hareket etmenizi sağlamanın yanı sıra, bu yeni profesyonel yılı gelir cephesindeki ivme kazanma ile uyumlu hale getirme şansı getirecek.


Koç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Uranüs’ün gelir sektörünüzde geriye dönük hareketindeki son tam haftasının kalbinde ve yarın kariyer sektörünüzde Merkür’ün öne dönmesiyle Ay, finans sektörünüze yılın ilk ziyaretini tamamlıyor. Gelir ve kariyer cephelerinde yılın önemli bir noktasında odak noktasının finansal çitin gelir tarafına geri kayacağını bilerek, bunun size bıraktığı para meseleleri hakkında sezgisel okumaya devam etmek önemlidir.

Güneş’in kariyer sektörünüzden ayrılmasına sadece iki gün kala, tüm gözler geleceğe çevrilmeli, ancak Merkür geri hareketindeki son tam gününde sadece fren yapmakla kalmıyor, aynı zamanda geçmişe bakıyor. Merkür gelecek aya kadar ayrılmayacağından, yalnızca geleceğe bakmakla kalmayıp ilerlemek için bolca zaman var, aynı zamanda durup geriye bakma şansının olduğu son bir gün.


Boğa Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, mali sektörünüze yılın ilk ziyareti için geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda Mars’ın gelir sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk tam haftasının tam kalbinde. Mars’la bir çatışma, ancak Jüpiter’in dostane bir yönü, Ay’ın aynı anda finansal çitin her iki tarafına da enerji verdiğini görecek. Bu biraz finansal gerginlik yaratabilir, ancak kozmosun savaşçı gezegeni olarak Mars, bunu savaşma ruhunuzu ateşlemek için yakıt olarak kullanacaktır.

Aynı zamanda Satürn, hafta sonu kariyer sektörünüzde Satürn ile hizalanmaya doğru ilerliyor, Güneş sadece iki gün uzakta. Güneş ışığı sadece kariyerinize ve profesyonel durumunuza değil, Venüs ve Satürn aynı hizaya geldiğindeki meselelere ve seçeneklere değil, aynı zamanda ileri ivme sağlayan bir Yeni Ay ile profesyonel arzuları gerçeğe dönüştürmek için çok gerçek bir şans var.


İkizler Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüzü terk etmesine sadece iki gün kala, güneş ışığını mali durumunuzdan ve para meselelerinizden uzaklaştırarak, Merkür durma noktasına geldi. Geriye hareket ettiği ancak artık hareket etmediği son tam gününde, para meseleleri durmuş olabilir ve bu, düşünmeden hareket etmek için iyi bir gün değil, bu, çizim tahtasında son bir gün geçirmek için bir şans.

Çalışma haftasının kalbinde, Ay sadece yılın iş sektörünüze ilk ziyaretini tamamlamakla kalmıyor, aynı zamanda kariyer sektörünüzdeki ilk tam haftasında son iki günü Neptün’le dostane bir açıyla geçirmiş olarak. . Asteroit Juno’nun geçen hafta ayrılışı ile Venüs’ün gelecek hafta dönüşü arasında, Neptün size rüyaya odaklanma şansı verirken, Ay hayal gücünüze ilham vermeye yardımcı oldu.


Yengeç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüzden sadece iki gün uzakta olması ve Ay’ın sadece hafta sonunda değil, Yeni Ay olarak burada olmasıyla birlikte, para meseleleri daha da ön plana çıkacak. Aynı zamanda, Venüs’ün burada Satürn’e yaklaşmasıyla, finansal arzularınızı gerçeğe dönüştürme kararlılığı gün geçtikçe güçleniyor.

Çalışma haftasının tam kalbinde olağanüstü bir şeyler gelişiyor. Ay’ın, kariyer sektörünüzde ilk kez bir araya geldikleri gibi, Olimpos tanrılarının kralı ve kraliçesi olan Jüpiter ve Juno ile dostane bir görünüm oluşturacak olan, yılın iş sektörünüze ilk ziyareti için Ay’ın dönüşüdür. zaman otuz yıl içinde. Bugün iş ve kariyer cephelerinde ilham yaratmanın yanı sıra bu, profesyonel olarak gelişen şeylere açılan bir penceredir.


Aslan Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Son birkaç gündür Ay’ın Neptün’e olan dostane yönü, odağın, her halükarda şimdilik, ne zaman, nerede ve nasıl yerine finansal hayallerinize odaklandığı rüyalar gezegenine kaymasına yardımcı oldu. Bağlılık kraliçesi asteroit Juno geçen hafta ayrıldığında, sizi finansal hayallerinize ve kararlarınıza bağlanma kararlılığıyla bıraktı, ancak Venüs gelecek hafta dönene kadar buna ince ayar yapma şansı var.

Çalışma haftasının kalbinde Ay, iş şapkanızı üzerinizde tutmanızı zorlaştırabilecek şekilde eğlenceli, yaratıcı ve maceracı güçleri bir araya getiriyor. Güneş’in iş sektörünüzü terk etmesine iki gün kala, profesyonel tanrıların şikayet etmesi pek olası değildir, çünkü Merkür burada geri hareketindeki son tam gününde ve kariyer sektörünüzdeki son geri hareketindeki Uranüs ile bir çağrı var. bekle ve gör yaklaşımı.


Başak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüzde 35 yıl sonra ilk kez bir araya geldiklerinde, hem Jüpiter hem de Olimpos tanrılarının kralı ve kraliçesi Juno ile dostane bir açı yapıyor. Geçen ay geri dönen şans ve genişleme gezegeni Jüpiter ve geçen hafta bağlılığın kraliçesi olan ve Ay’la aynı hizaya gelmesine sadece birkaç gün kalan Juno, yeni bir güven ve beklenti duygusunu vurgulamaya yardımcı oluyor.

Çalışma haftasının kalbinde Ay, kısa, geçici ve tanıdık bir iş/yaşam dengesi hatırlatıcısı getirir ve zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Bu sadece Mars’ın kariyer sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk tam haftasının kalbine değil, aynı zamanda Güneş’in iş sektörünüzde Venüs ve Satürn’e katılmasından sadece iki gün önce geliyor. İşler sandığınızdan çok daha yoğun ve erken bir hal almak üzere.


Terazi Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüzden ayrılırken ve yılın ilk ziyaretini tamamlarken, bu size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekten daha fazlasını bırakacaktır. Çalışma haftasının kalbinde, son birkaç gün içinde Neptün’e dostça bir bakış, gelir ve iş cephelerindeki mevcut kaynaklarınıza dikkat çekerken hayal gücünüzü harekete geçirmenize yardımcı oldu.

Ay bugün gelir sektörünüzden ayrılırken, yalnızca yılın ilk ziyaretini tamamlamakla kalmıyor, aynı zamanda gelir ve iş cephelerinde çok önemli birkaç günü de tamamlıyor. Paranın nerede olduğu konusunda size daha iyi bir fikir vermenin yanı sıra, Ay’ın iş sektörünüzde tek başına geçireceği ilk tam haftasında Neptün’e gösterdiği dostane görünüm, her iki cephede de hayal gücünüzün ilham vermesine yardımcı oldu.


Akrep Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yalnızca çalışma haftasının kalbinde gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri dönmekle kalmaz, aynı zamanda tıpkı Olimpos tanrılarının kralı ve kraliçesinin çalışmanızda bir araya gelmesi gibi, Jüpiter ve Juno ile doğrudan dostane bir açıya dönüşür. otuz yıl sonra ilk kez sektör. Bu, Ay’ın para için burnunuzu keskinleştirebileceği ve tetikleyici görevi görebileceği, gelir ve iş cephelerinde güçlendirici bir kaç gün başlatıyor.

Ay, yalnızca çalışma haftasının kalbinde gelir sektörünüze ilk ziyareti için değil, aynı zamanda Jüpiter ve Olimpos tanrılarının kralı ve kraliçesi Juno’nun kalbinde, çalışma sektörünüzde birlikte ilk tam haftasında geri dönüyor. üç on yıl. Tıpkı şans ve kararlılık duygusunun bir araya gelmesi gibi, Ay’ın her ikisine de dostane yönü, gelir ve iş cephelerinde güçlendirici olabilecek birkaç günü başlatır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.