Günlük Kariyer Burç Yorumları 17 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Ocak Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze yılın ilk ziyaretini yaparken, bugün pek çok farklı bilgiye erişiyor ve bunları daha sonra açmak için bilinçaltınıza besliyor. Aynı zamanda Ay, ay düğümlerini geçerken, size finansal çitin her iki tarafını da kuş bakışı gösteren bir şey, rüya gibi Neptün’ün dostça bir yönü, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı oluyor.

Güneş, kariyer sektörünüzdeki son üç gününe girerken, Merkür burada geriye doğru hareket ederek son iki gününe girerken durma noktasına geliyor. Merkür’ün Güneş ayrılmadan önce doğrudan dönmesiyle, bu size bir gözünüz önde, diğerini de arkanızda tutma şansından en iyi şekilde yararlanma şansı verir. Bu, tam da para tanrılarının gelir cephesinde aynı şeyi yaptığı sırada gelir.


Boğa Burcu

17 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın mali sektörünüze ilk ziyareti için yarın geri dönmesiyle, o zamana kadar mali çitin gelir tarafına odaklanma şansınız var. Bu size, geçen hafta sonunda Mars’ın gelir sektörünüzdeki doğrudan dönüşüne uyum sağlama ve sadece frenleri bırakma değil, hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsünü serbest bırakma şansı veriyor.

Ay’ın iş sektörünüzden ayrılması size yalnızca iş ve iş konularında sezgisel bir okuma bırakmadı, aynı zamanda Mars’ın gelir sektörünüzde doğrudan hareketle ilk haftasını ve kariyer sektörünüzde Venüs’ün son tam haftasını geçirmesi gibi. Güneş kariyer sektörünüzden sadece üç gün uzaktayken, Ay sizi duygusal ve sezgisel olarak gelir, iş ve kariyer cephelerinde önemli bir kavşakta bıraktı.


İkizler Burcu

17 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, gelir sektörünüze Mart ayına kadar geri dönmeyecek olsa da, savaşçı gezegenin doğrudan dönüşünden sadece birkaç gün sonra, onun nihayet yola çıktığı anlamına gelir, profesyonel tanrılar hazırlanmaya başlamak için sıraya girer. Bu, Ay ile Neptün arasındaki dostane bir açıdır ve bu, yalnızca bu günü iş ve kariyer meseleleri için iyi bir gün haline getirmekle kalmaz, aynı zamanda, Mars geri döndüğünde hala burada olacak olan her iki cephedeki güçlerle sezgisel olarak bağlantı kurmanıza yardımcı olur.

Yeni çalışma haftası iyi bir başlangıç ​​yapıyor, çünkü Ay, iş sektörünüze yıl boyunca ilk ziyaretini yaparak, bir yılı aşkın bir süredir iş sektörünüzde tek başına ilk tam haftasında Neptün ile dostane bir görünüm oluşturuyor. Bu günü hem gelir hem de iş konuları için iyi bir gün haline getirmenin yanı sıra, bu size önümüzdeki ayları şekillendirecek perde arkasındaki güçler hakkında sezgisel bir okuma sunuyor.


Yengeç Burcu

17 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haftanın ilerleyen saatlerinde Güneş finans sektörünüze geri döndüğünde, güneş ışığını yalnızca mali durumunuza ve para meselelerinize çevirmekle kalmayıp daha nesnel bir odaklanmaya başlayacağını bilen Venüs, enerjinizi artırma misyonunu daha iyi hale getirmek için çalışıyor. finansal güven, arzu ve beklentilerinizi güncelleyin ve bu arzuları gerçeğe dönüştürmek için çalışın.

Sadece Ay’ın yarın yıl için iş sektörünüze ilk ziyareti öncesinde değil, aynı zamanda kariyer cephesinde her şey yoluna girmeye başlarken, bir bekle ve gör yaklaşımı çağrısı var. Ay sadece ek içgörü getirmekle kalmaz, aynı zamanda beklenmedik gelişmeler için tetikleyici görevi görebilir. Günümüzün daha eğlenceli, yaratıcı ve maceracı etkisi, işleri geride bırakmaya yardımcı oluyor.


Aslan Burcu

17 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bağlılık kraliçesi asteroit Juno’nun finans sektörünüzü terk etmesinden sadece birkaç gün sonra, Ay, tıpkı rüyalar gezegeni bir yıldan uzun bir süredir ilk kez orada tek başınayken, Neptün’le dostane bir açı oluşturuyor. Bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek bir şeydir, ancak Neptün’ün onu finansal bir rüya görmeye geri getirmeye çalıştığı bir zamanda.

Ay, ev ve aile ziyaretlerinize aylık ziyaretini yaparken, Uranüs ile çarpışması, sıradan, tanıdık ve gelip geçici bir iş/yaşam dengesi hatırlatıcısı getiriyor. Bununla birlikte, Uranüs kariyer sektörünüzde geri hareketindeki son tam haftasında ve Merkür iş sektörünüzde geri hareketindeki son iki gününde olduğundan, profesyonel tanrılar bile sizi geri çekilip hızınızı artırmaya çağırıyor.


Başak Burcu

17 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, sizi para için keskin bir burunla bırakmaktan fazlasını yaptı. Kariyer sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk tam haftasında Mars’ın ve iş sektörünüzdeki son tam haftasında Venüs’ün dostça bir yönü, tıpkı profesyonel olarak işler yolunda giderken paranın nerede olduğu hissini size bıraktı.

Mars, geçen hafta kariyer sektörünüzdeki doğrudan dönüşünün ardından, tekrar doğrudan hareket halindeyken ve savaşçı ve rekabetçi ruhu serbest bırakılmışken, bu yeni profesyonel yıla yeşil ışık yakıldı. Venüs çalışma sektörünüzdeki son tam haftasındayken, ancak Güneş sadece üç hafta uzaktayken, önümüzdeki haftalarda iş ve kariyer cephelerinde işlerin oldukça hızlı bir şekilde hızlanmasını bekleyebilirsiniz.


Terazi Burcu

17 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yıl boyunca gelir sektörünüze ilk ziyaretini yaparken, son 12 aydır her ziyarette olduğu gibi, bu onun ay düğümlerini geçtiğini görecek. Tıpkı iş sektörünüzdeki Neptün’ün dostane bir yönünün yeni çalışma haftasına gelir ve iş cephelerinde iyi bir başlangıç ​​yapması gibi, bu size mali çitin her iki tarafını da daha iyi okumanızı sağlayacaktır.

Yıl boyunca gelir sektörünüze ilk ziyaretini yapan Ay ile Neptün arasında, bir yılı aşkın bir süredir iş sektörünüzde tek başına ilk haftasında olan dostane bir açı, yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapıyor. Bu günü gelir ve iş meseleleri için iyi bir gün haline getirmenin yanı sıra, önümüzdeki aylarda işlerin yürümesini ve senkronize olmasını sağlayacak güçlere açılan bir penceredir.


Akrep Burcu

17 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze geri dönmesine giden yolda, özellikle bu sadece Ay’ın bu yılki ilk ziyareti olmayacağından, aynı zamanda iş cephesinde işler iyiye giderken antenlerinizi açık tutmanız gerekiyor. O zamana kadar odak noktası, finans sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk tam haftasında Mars’ın finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ateşlemeye başladığı finansal çitin diğer tarafındadır.

Cüce gezegen Eris, kozmosun savaşçı gezegeni sizin iş sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk tam haftasını geçirirken, bağlılığın kraliçesi asteroit Juno da dört yıldır burada ilk tam haftasını geçiriyor. Bu, Jüpiter iş büyümesini ve genişlemeyi teşvik etme konusunda ciddileştiği için artık ateşlenen ve onunla çalışmaya hazır olan destek ekibidir.


Yay Burcu

17 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Merkür iki gün içinde gelir sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden önce yavaşlıyor, Güneş’in ayrılmasına sadece üç gün kaldı. Merkür, Güneş ayrılmadan önce doğrudan döneceği için, bu size bir gözünüzün önünüzde, diğerinizin de dikiz aynasında olduğu bu son günleri en iyi şekilde değerlendirme şansı verir. Bu, profesyonel tanrıların iş cephesinde aynı şeyi yaptığı sırada gelir.

Ay, yıl boyunca haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümüne ilk ziyaretini yaparken, iş sektörünüzdeki Uranüs ile çarpışması, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koyacaktır. . Bu aylık bir olay, ancak Uranüs önümüzdeki hafta doğrudan dönüşünden önce durmuş durumdayken, profesyonel tanrılar bile anda kalma çağrısını memnuniyetle karşılıyor. Şu anda işler sessiz olabilir, ancak 2023’ün işlerin büyümesi ve genişlemesi için büyük bir yıl olması bekleniyor.


Oğlak Burcu

17 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Ay’ın kariyer evinizden ayrılması sayesinde, en başından beri keskin profesyonel içgüdülerinizle, gelir sektörünüzde Venüs’ün son tam haftasına ve iş sektörünüzde Mars’ın ilk doğrudan hareketine geçebildiniz. Bu aynı zamanda size, önümüzdeki aylarda birlikte gelişmeye devam edecek olan gelir, iş ve kariyer cephelerinde gezegensel güçlere açılan bir pencere bıraktı.

Dün Ay’ın kariyer evinizden ayrılması sayesinde, profesyonel içgüdüleriniz keskin ve duygusal ve sezgisel olarak, Mars’ın iş sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk tam haftası ve Venüs’ün gelir sektörünüzdeki son haftasında meşgulsünüz. İş cephesinde gidişatın tersine döndüğünü ve gelir potansiyelinin yolculuk için geldiğini açıkça ortaya koyan, hafta sonu boyunca her ikisi için de dostane bir yöndü.


Kova Burcu

17 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, kariyer sektörünüze bu yılki ilk ziyaretini yaparken, bir yılı aşkın bir süredir gelir sektörünüzde ilk tam haftasını kendi içinde geçirirken Neptün için dostça bir görünüm oluşturuyor. Bu sadece haftaya gelir ve kariyer cephelerinde iyi bir başlangıç ​​yapmakla kalmaz, aynı zamanda Venüs’ün gelecek hafta dönüşünden önce yeniden toplanma şansı verir. Önümüzdeki hafta ilerleyen saatlerde, Venüs’ün gelir sektörünüze dönüşü, herhangi bir yılın en kazançlı haftalarından bazılarını başlatacak.

Ay’ın kariyer sektörünüze yıl içindeki ilk ziyareti için dönüşü, yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapmaktır. Sıradan bir aylık etkinlik olsa da, bu, yönünüzü bulma ve yeni profesyonel yıl için bir fikir edinme şansı. Ay, iş sektörünüze yılın ilk ziyaretini Dolunay olarak yaptı ve bugün gelir sektörünüzde Ay Neptün’le dostane bir açı oluştururken, bu, bilmeniz gereken her şeye erişmenizi sağlıyor.


Balık Burcu

17 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlediği ve aynı zamanda finansal ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz hakkında daha iyi bir okuma ile bıraktı. Bu yıl finansal çitin gelir tarafı daha baskın olacak ve işler şimdiden yoluna girmeye başlasa da, finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi bilmek, gelen para ile giden para arasındaki dengeyi korumanızı kolaylaştıracaktır.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle Ay’ın geçen hafta iş sektörünüzden ayrılmasından bu yana köprünün altından çok sular aktığı için ve özellikle gelir cephesinde neyin kilidi açılmışsa.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.