Günlük Kariyer Burç Yorumları 16 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Ocak Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Uranüs, gelir sektörünüzdeki geriye dönük hareketinin son yedi gününe girerken, Ay mali sektörünüze yılın ilk ziyareti için geri döner. Tüm odağın mali çitin gelir tarafında olduğu bir zamanda, Ay para meselelerini kontrol etme şansıyla geri döner. Bu, finansal çitin her iki tarafı arasında biraz rekabet yaratabilir, ancak Ay size her ikisini de daha iyi okumanızı sağlar.

Tıpkı Merkür’ün kariyer sektörünüzde geriye dönük hareketinin son üç gününe girmesi gibi, Uranüs de gelir sektörünüzde geri hareketinin son yedi gününe giriyor. Yıla geri hareketle başlayan dört gezegenden bunlar, dikiz aynasına ve kullanılmayan profesyonel ve gelir potansiyeline erişiminizi genişleterek doğrudan dönen son ikisidir.


Boğa Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın gelir sektörünüzdeki doğrudan dönüşünün gelir konularına yeşil ışık yakmasından üç gün sonra, Ay iş sektörünüze yılın ilk ziyaretini tamamlıyor. Bu, sizi yalnızca duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul kılmakla kalmayan, aynı zamanda kariyer sektörünüzdeki paranın gezegeni olan Mars ve Venüs’ün dostça bir yönü, bu dönüşü hızlandırdı.

Ay, yıl boyunca iş sektörünüze ilk ziyaretini tamamlarken aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde sıra dışı birkaç günü de tamamlıyor. Bu tek ziyaret, Venüs kariyer sektörünüzdeyken ve Ay’ın tam da Mars gelir sektörünüzde ileri doğru dönerken geri dönmesiyle, tam her şey bir araya gelmeye başlarken size sezgisel bir avantaj sağladı.


İkizler Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüzden ayrılmasına ve güneş ışığını mali durumunuzdan ve parasal konulardan çekmenize sadece dört gün kala, daha fazla aciliyet olmalı. Bunun yerine, Ay’ın finans sektörünüzü bu yılki ilk ziyaretinden sadece dört gün uzakta ve Merkür’ün burada doğrudan dönmesinden sadece üç gün uzaktayken, keşfedilecek daha çok şey var.

Bağlılık kraliçesi asteroit Juno’nun kariyer sektörünüzü terk etmesinden ve rüya gibi Neptün’ü bir yıldan fazla bir süredir ilk kez burada tek başına bırakmasından sadece üç gün sonra, Ay, yıl boyunca çalışma sektörünüze ilk ziyareti için geri dönüyor. Neptün’ün profesyonel bir rüya görmeye odaklanma şansı olduğu gibi, Ay da iş cephesinde sezgilerinizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek için geri döner.


Yengeç Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün finans sektörünüzden ayrılmasına 11 gün, Güneş’in ise sadece dört gün uzaklıkta olması ve iki gün sonra Yeni Ay’ın burada olmasıyla, bir örtüşme ve yumuşak bir geçiş olacak. Güneş, Venüs’ün finansal arzularını gerçeğe dönüştürmenin ayrılmaz bir parçası olacak gerçeklik kontrollerini getirecek, ancak o zamana kadar odak noktası ne zaman, nerede ve nasıl yerine ‘ne’dir.

Son dört gün, bu profesyonel yılın tüm dinamiklerinin değiştiğini ve yüksek vitese geçtiğini gördü. Kariyer sektörünüzde kozmosun doğrudan dönüşünün savaşçı gezegeni olan cüce gezegen Eris ile başlayan şey, bağlılığın dönüş kraliçesi asteroit Juno ile devam etti. Ay’ın bu yılki iş sektörünüzü ilk ziyaretinden iki gün uzakta olduğu için, sonraki adımlara geçmeden önce bu değişikliklere uyum sağlama şansınız var.


Aslan Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün finansal sektörünüz Neptün’den hâlâ 11 gün uzakta olmasıyla birlikte, rüyalar gezegeni bir yılı aşkın süredir burada ilk günlerini tek başına geçirme şansını en iyi şekilde değerlendiriyor. Asteroit Juno, bağlılığın kraliçesi sizi finansal hayallerinize ve kararlarınıza bağlanma kararlılığıyla baş başa bırakırken, Neptün aşırı düşünmekten bir mola vermek için bir şans getiriyor.

Aynı zamanda, Merkür iş sektörünüzde üç gün içinde doğrudan dönüşünden önce yavaşlarken, Uranüs de kariyer sektörünüzde geriye dönük hareketinde son yedi gününe girerken aynısını yapıyor. Bunlar, tüm güneş sisteminde hala geriye dönük hareket halinde olan tek gezegenlerdir ve eski taşların çevrilmediğinden emin olmak için işleri profesyonelce birkaç gün daha geciktirir.


Başak Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün gelir sektörünüzden ayrıldığında, bu, yılın ilk ziyaretini tamamlarken paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir bırakmaktan fazlasını yapacaktır. Mars’ın kariyer sektörünüze doğrudan dönüşünden üç gün sonra ve paranın gezegeni Venüs iş sektörünüzdeyken tek ziyaret olarak, Ay son birkaç gündür her ikisine de dostça bir görünüm kazandırdı ve size yepyeni bir his bıraktı. ne mümkün.

Ay bugün, yılın ilk ziyaretini tamamlayarak gelir sektörünüzden ayrılırken, bu size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Mars’ın kariyer sektörünüze doğrudan dönüşünden üç gün sonra ve Venüs iş sektörünüzdeyken tek ziyaret olarak, bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde yeni ısınmakta olan gezegensel faaliyetlere açılan bir pencere oldu.


Terazi Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Uranüs’ün finans sektörünüzde geriye dönük hareketinin son yedi gününe girdiği gün, Ay gelir sektörünüze yılın ilk ziyareti için geri dönüyor. Biri gelen paraya, diğeri ne yaptığınıza ve sahip olduğunuz parayı nasıl yönettiğinize bakmanızı istediği için dikkatinizi çekmek için savaşıyor olsalar da, önümüzdeki birkaç gün size her ikisini de daha iyi okuyacak.

Bağlılık kraliçesi asteroit Juno’nun iş sektörünüzü terk etmesinden sadece üç gün sonra Ay, gelir sektörünüze yılın ilk ziyareti için geri dönüyor. Bu, artık iş sektörünüzde tek başına hem rüyayı hem de kararlılık duygusunu canlı tutan Ay’ın Neptün ile bağlantı kurmasıyla, gelir ve iş cephelerinde olumlu birkaç gün başlatmaktan daha fazlasını yapacaktır.


Akrep Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın finans sektörünüzde doğrudan dönmesinden üç gün sonra, Ay, haritanızın son birkaç gün içinde onları dostça bir görünüme sokan sezgisel ve yaratıcı bir kısmına yaptığı ziyareti tamamlıyor. Bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenize yardımcı oldu, tıpkı bu mali yıla yeşil ışık yakıldığı ve finansal tutkularınızın ve mücadeleci ruhunuzun kış uykusundan çıktığı gibi.

Son dört gün iş cephesinde bazı büyük değişiklikler gördü ve her şey aniden canlandı, Venüs gelecek ay dönene kadar daha fazla önemli değişiklik olmayacak. Bu, son birkaç gün içinde serbest bırakılanları bir test sürüşü için almanız için size zaman verir. Yeni bir kararlılık duygusunun yanı sıra, her şeyi engelleyen frenler serbest bırakıldı.


Yay Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yıla gelir sektörünüzde geri hareketle başlayan Merkür, üç gün içinde doğrudan dönüşünden önce yavaşlıyor. Güneş’in ayrılmasına sadece dört gün kaldı, ancak güneş spot ışığı Merkür yön değiştirene kadar gelir durumunuz, meseleleriniz ve seçenekleriniz üzerinde kaldığından, bu size bu yeni mali yılın ilk haftalarında geleceğe ve geçmişe bakmanız için zaman veriyor. .

Yıla geri harekette başlayan dört gezegenden en son yön değiştiren, bugün iş sektörünüzde geri harekette son yedi gününe giren Uranüs olacak. Ay’ın kariyer sektörünüze yaptığı son ziyaret sayesinde ve Merkür’ün desteğiyle, artık gelir sektörünüzde doğrudan dönmeye sadece üç gün kaldı, bu son günleri çizim tahtasında saymak için iyi bir donanıma sahipsiniz.


Oğlak Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün kariyer sektörünüzü terk ederken, bu sizi profesyonel içgüdülerinizden ve hayal gücünüzden daha fazlasıyla bırakacak ve daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul hissetmenizi sağlayacaktır. Üç gün önce Mars’ın iş cephesine doğrudan dönüşünden bu yana bu ilk ziyaret ve para gezegeni Venüs gelir sektörünüzdeyken tek ziyaret, tüm farklı konuları bir araya getirmeye yardımcı oldu.

Ay, yıl boyunca kariyer sektörünüze ilk ziyaretini tamamlarken, bu sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissetmeniz ile bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Bu, Mars’ın iş sektörünüzde doğrudan dönüşü ve savaşçı ve rekabetçi ruhunu serbest bırakırken frenleri serbest bırakmasıyla yönetilen, gelir, iş ve kariyer cephelerinde olağanüstü bir üç günü tamamlıyor.


Kova Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Asteroit Juno’dan sadece üç gün sonra, bağlılığın kraliçesi sadece gelir sektörünüzü terk etmekle kalmadı, on yıldan fazla bir süredir ilk kez hayaller gezegeni Neptün’ü de terk etti. Ay, kariyer sektörünüze ilk ziyareti için geri dönüyor. yıl. Önümüzdeki birkaç gün, Ay’ın profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslediğini ve bunları gelir cephesindeki hayalleriniz ve kararlarınızla birleştirmek için Neptün’le birleştiğini göreceksiniz.

Ay, kariyer sektörünüze yılın ilk ziyareti için mükemmel bir zamanlamayla geri dönüyor. İş sektörünüzde bir Dolunaydan on gün sonra ve tam da Juno’nun gelir sektörünüzden ayrılması size yeni bir kararlılık hissi vermişken, Ay her şeyi bir araya getirmek için geri dönüyor. Önümüzdeki birkaç gün burada, bu aynı zamanda profesyonel içgüdülerinizin yeni çalışma haftasına keskin bir şekilde girmesini sağlayacaktır.


Balık Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün finans sektörünüzden ayrılırken, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklemesi ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissetmeniz ile bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Geçen ay cüce gezegen Ceres geri döndüğünde Ay finans sektörünüzdeyken, son birkaç gündeki hizalanmaları ilkleriydi ve onun finansal ihtiyaçlarınız ve önceliklerinize derinlemesine dalışını daha iyi okumanızı sağladı.

Ay’ın kariyer sektörünüze bu yılki ilk ziyaretinden iki gün uzaktayken, bu size hem iş sektörünüze yaptığı son ziyareti hem de son birkaç yılda gelir cephesinde meydana gelen büyük değişiklikleri sindirmeniz için zaman veriyor. günler. 2023, gelir artışı ve genişleme için her zaman önemli bir yıl olacak olsa da, son birkaç gün frenlerin serbest bırakıldığını ve hem mücadeleci ruhunuzun hem de kararlılık duygunuzun devreye girdiğini gördü.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.