Günlük Kariyer Burç Yorumları 15 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Ocak Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın mali sektörünüze yarınki ilk ziyareti için geri dönmesine giden yolda, odak noktası hâlâ mali çitin gelir tarafında. Bu hafta ikinci kez kariyer sektörünüzde geri hareket eden Merkür, gelir cephesindeki güçlerle, bu sefer Kuzey Düğümü ile bağlantı kuruyor. Kuzey Düğümü geleceğe bakarken, bu geçmişi, bugünü ve geleceği bağlama oturtur.

Aynı zamanda Güneş, kariyer sektörünüzdeki son hafta sonunu güneş ışığını önünüzdeki yolda parlayarak geçirirken, burada geri hareketindeki son haftasonunda Merkür kafanızı daha önce bulunduğunuz yere götürmenize yardımcı oluyor. Hem Mars hem de Eris’ten sonra, kozmosun savaşçı prensi ve prensesi 48 saat boyunca doğrudan döndü, geleceği kucaklama arzusu arttı, ancak önce hiçbir taşın çevrilmediğinden emin olma şansı ile.


Boğa Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, gelir sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk haftasonunda, bunun yarattığı geri dönüşten yararlanmasına yardımcı olan eksiksiz bir destek karakteri kadrosuna sahiptir. Gelir potansiyelinin ihtiyaç duyduğu profesyonel ivmeyi sağlayan, sadece iş sektörünüzde Ay’a sahip olmak değil, buradaki ve kariyer cephesindeki gezegenlerdir.

Mars’ın gelir sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk hafta sonu boyunca iş sektörünüzde Ay’a sahip olmak, bugünün avantajlarından sadece bir tanesidir. Venüs, kariyer sektörünüzdeki son 12 gününe girerken, her ikisiyle de yakından bağlantılı ve paranın gezegeni olarak, Mars artık gelir potansiyelinin frenini çektiğine göre, dünya sizin istiridyeniz.


İkizler Burcu

15 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş finans sektörünüzde son hafta sonunu geçirirken, Merkür de burada son geri hareketini geçiriyor. Güneş’in finansal olarak ileriye dönük yolda güneş spot ışığını tutması, ancak Merkür’ün para için akıllı kafasının arkasındaki yola odaklanması, bu size finansal olarak nerede olduğunuz ve buradan nereye geldiğinize dair bir fikir veriyor.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için bu, herhangi bir ayda önemli bir noktadır. Dahası, Ay’ın bu yılki ilk ziyareti olduğu ve tam da Neptün’ün bir yılı aşkın bir süredir kariyer sektörünüzde tek başına ilk hafta sonu geldiği zaman, şimdiden hayal gücünüze ilham veriyor.


Yengeç Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki son 12 gününe giren Venüs için bu, inişli çıkışlı bir hafta oldu, ancak motivasyonunuzu ve kararlılık duygunuzu ateşlemeye yardımcı oldu. İster gelir sektörünüzde Ay’la bir çatışma olsun, isterse haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde kozmosun savaşçı gezegeni Mars’ın dostane bir yönü olsun, bu sizi mali gücünüzü geri almaya teşvik ediyor.

Son birkaç gün, bu yeni profesyonel yıla öyle bir yeni enerji selini saldı ki, profesyonel büyüme ve genişleme arayışını benimsemeye hazır olan Jüpiter’in bile uyum sağlamak için zamana ihtiyacı var. Cüce gezegen Eris’in kariyer sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk hafta sonunun asteroid Juno’nun dört yıl sonra buradaki ilk hafta sonu ile çakışması, kozmosun savaşçı prensesi ile bağlılık kraliçesini en başından aynı sayfaya koyuyor.


Aslan Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bağlılık kraliçesi Juno’nun iki gün önce ayrılmasından sonra Neptün finans sektörünüzdeki ilk hafta sonunu bir yılı aşkın bir süredir tek başına geçirirken, gerçeklikten uzaklaşmak için bir şans var. Paranın gezegeni Venüs’e daha 12 gün varken, bu, rüyalar gezegenine, siz biraz hüsnükuruntu içinde kendinizi şımartırken gül renkli gözlüklerinizi takma konusunda daha fazlasını yapma şansı veriyor.

Güneş, iş sektörünüzdeki son hafta sonunu öndeki yola güneş spot ışığını tutarak geçirirken, Merkür de geriye dönük son hareketini burada geriye bakarak geçiriyor. Uranüs yarın kariyer sektörünüzde geriye dönük son yedi gününe girerken, çevrilmemiş taşların kalmadığından emin olmak için hala zaman var, ancak gelecek ve bu yeni profesyonel yıl şimdiden çağırıyor.


Başak Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yılın gelir sektörünüze ilk ziyaretini tamamlamaya hazırlanırken bile, bunun devam eden bir etkisinin olacağı açıktır. Mars kariyer sektörünüzde ilk hafta sonunu düz hareketle geçirirken ve Venüs iş sektörünüzde son 12 gününe girerken, bu profesyonel yıl ivme kazanmaya başlarken, paranın nerede olduğu duygusuyla birlikte.

Hafta sonu olsun ya da olmasın, gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok şey oluyor ama hiçbiri acil olmasa da, bu, önümüzdeki birkaç aya hakim olacak gezegenlerin bir araya gelerek işleri harekete geçirdiği zamandır. Mars, ilk hafta sonunu kariyer sektörünüzde doğrudan hareketle geçirirken, Ay, gelir ve iş cephelerindeki gezegenleri devreye sokuyor.


Terazi Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay düğümleri gelen para ile giden para arasında bir denge sağlamak için çalışırken, bu yıl şimdiye kadar tüm odak noktası mali durumunuz ve para meseleleriniz oldu. Neptün’ün iş sektörünüzde tek başına geçirdiği ilk hafta sonu iş cephesinde hayal gücünüze ilham verdiği gibi, Ay yarın gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri döndüğünde bu durum değişecektir.

Bir yılı aşkın bir süredir ilk kez hayaller gezegeni Neptün, bağlılığın kraliçesi asteroit Juno’nun iki gün önce ve Jüpiter’in Noel’den hemen önce ayrılmasından sonra iş sektörünüzde ilk hafta sonunu tek başına geçiriyor. Venüs’e sadece 12 gün uzaklıkta ve önümüzdeki aylarda büyük yeni gelişmelerle Neptün, bir şeyleri fazla düşünmek zorunda kalmadan hayal gücünüze ve hayallerinize ilham verme şansını en iyi şekilde değerlendiriyor.


Akrep Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk haftasonunda ve seksen yıldır burada en uzun gerileme evresini geride bırakarak, kozmosun savaşçı gezegeni yalnızca para meselelerine yeşil ışık yakmakla kalmadı, aynı zamanda bu sizin finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu da uyandırdı. . Buna yardımcı olmak, paranın gezegeni Venüs’ten ve günümüzün sezgisel ve yaratıcı ay titreşimlerinden gelen destektir ve bunların tümü finansal güveninizi artırmaya yardımcı olur.

Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir parçası olması ve hafta sonu yavaşlamaya davet etmesi her zaman bir avantajdır, ancak özellikle iş ve iş meseleleri her geçen gün ivme kazandığında. Eris iş sektörünüzde doğrudan hareketle ilk hafta sonunu geçirirken ve asteroid Juno dört yıldır buraya ilk kez geliyorken, kozmosun savaşçı prensesi ve bağlılığın kraliçesi Jüpiter’in iş geliştirme ve genişleme arayışına yeşil ışık yakmak için bir araya geldi. .


Yay Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Güneş sizin gelir sektörünüzdeki son haftasonunda geleceğe bakarken, burada geri hareketindeki son haftasonunda Merkür geçmişe bakıyor. Hizalandıktan bir hafta sonra, Güneş ve Merkür hala gelir fırsatlarına ve potansiyeline odaklanıyor, ancak birinin yeni, diğerinin geçmişten gelen kullanılmamış gelir potansiyeline bakmasına izin veren bir arzu ve çekicilikle.

Güneş gelir sektörünüzde son hafta sonunu geçirirken ve Merkür burada son geri hareketini yaparken, ikisi de hala iş cephesindeki kozmik faaliyetle bağlantı kuruyor. Bu cephede, iş sektörünüzde hala geri hareket halindeyken geleceğe bakan Kuzey Düğümü var, Uranüs geçmişe bakıyor. Gelir ve iş cephelerinde bu, daha önce nerede olduğunuzu ve buradan nereye gideceğinizi perspektif haline getiriyor.


Oğlak Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün gelir sektörünüzde Venüs’le dostane bir görünümden sonra, kariyer sektörünüzden ayrılmadan önce Ay, bugün orada Satürn’le aynı açıyı oluşturuyor. İkincisi aylık bir olaydır, ancak Ay’ın tek ziyareti, Venüs gelir sektörünüzdeyken tam da iş ve iş konularına yeşil ışık yakıldığı sırada gelir. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde yeni bir açlık ve güven yaratıyor.

Hafta sonu olsun ya da olmasın, Ay’ın kariyer sektörünüze yıl boyunca ilk ziyaretini tamamlamasıyla, Mars’ın çalışma sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk hafta sonu sırasında çok fazla profesyonel odaklanma var. Mars’ın iş ve iş konularına yeşil ışık yaktığı yerde, Ay profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirirken, bu, bunun gelir ve kariyer cepheleri üzerindeki etkisine bir penceredir. Her şeye enerji verildi.


Kova Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Neptün, tam bir yılı aşkın bir süredir gelir sektörünüzde ilk hafta sonunu tek başına geçirirken ve Ay’ın kariyer sektörünüze bu yılki ilk ziyaretinden önce, Neptün gerçeklikten bir mola verme şansının tadını çıkarıyor. Bağlılığın kraliçesi asteroit Juno’nun ayrılmasından iki gün sonra ve paranın gezegeni Venüs’e sadece 12 gün uzaklıktayken, bu biraz hüsnükuruntu için bir şans.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, herhangi bir ayda antenlerinizi açık tutmak için önemli bir noktadır, ancak zihniniz ve seçenekleriniz açıktır. Özellikle bu, Ay’ın yıl içindeki ilk ziyareti olacağından ve bu, gelir cephesinde de yönünüzü belirlemenize yardımcı olacaktır. Bu arada, hem bugünün maceralı ay titreşimleri hem de Mars’ın haritanızın eğlenceli bir bölümünde doğrudan hareket halindeki ilk hafta sonu kucaklanmak için yalvarıyor.


Balık Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze bu yılki ilk ziyaretini tamamlamadan önce, son dört yıldır her dört haftada bir haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde Satürn’e yaptığı aynı dostça veçheyi yapıyor. Dün para ve tutku gezegenleri olan Venüs ve Mars’a dostça bir açıdan baktıktan sonra, bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü her zaman besleyebilecek bir şeye katkıda bulunuyor.

Hafta sonu, iş şapkanızı çıkarmak ve bir iş haftası ile bir sonraki iş haftası arasında bir yangın söndürme oluşturmak için her zaman değerli bir fırsat olsa da, bu sefer daha da fazlası. Bu size, Ay’ın iş sektörünüze bu yılki ilk ziyaretinden gelen bilgileri, içgörüleri ve mesajları sindirmeniz için zaman veriyor ve gelecek hafta kariyer sektörünüze yapacağı ilk ziyaretten önce açık fikirli olmanızı sağlıyor. .


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.