Günlük Kariyer Burç Yorumları 14 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Ocak Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, bu yeni profesyonel ve mali yılda çok önemli olan iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okuma bıraktı. Gelir ve kariyer cephelerinde gezegenler arasında büyüyen bir ittifak bugün bir kez daha dönüşüyor, çünkü kariyer sektörünüzde hala geri hareket halinde olan Merkür, gelir sektörünüzdeki Kuzey Düğümü ile aylardır ikinci kez dostane bir açı oluşturuyor. .

Ay, dün iş sektörünüzden ayrılmadan ve yılın ilk ziyaretini tamamlamadan önce, gelir ve kariyer cephelerinde gezegenlerle bağlantı kurdu. Bu, Ay hareket ettikten sonra bile ve özellikle Güneş’in kariyer sektörünüzdeki son günlerinde ve Merkür’ün oradaki son geri hareketindeyken bile ortaya çıkmaya devam eden bir şeydir. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeyleri daha iyi okumanızı sağlar.


Boğa Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, iki buçuk ay sonra gelir sektörünüzde ilk tam gününü doğrudan hareket halinde geçirirken, koşullar bundan daha ideal olamazdı. Ay sadece iş sektörünüzde ve savaşçı gezegene dostça bir açıda değil, aynı zamanda kariyer sektörünüzde paranın gezegeni Venüs’e de yakın. Ay, her şey yeşil ışık yakarken, gezegenler arasında gelir, iş ve kariyer cephelerinde zaten var olan bağı güçlendiriyor.

Ay’ın yıl boyunca iş sektörünüze ilk ziyareti, her zaman check-in yapmak için değerli bir şans olacaktı, ancak zamanlama bunu bir oyun değiştirici yapıyor. Ay, yalnızca Mars’ın gelir sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk tam gününde ve Venüs hala kariyer sektörünüzdeyken burada değil, aynı zamanda her iki taraf için de dostane bir açı, yıldızların bugün gelir, iş ve kariyer cephelerinde aynı hizaya gelmesine neden oluyor.


İkizler Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde hizalandıktan bir hafta sonra, Güneş ve Merkür kendi yollarına gitmeye devam ediyor, ancak kendi yollarıyla finansal güveninizi artırmaya devam ediyor. Güneş’in Ay’a olan dost yönü geleceğe güvenle bakmanıza izin verdikten bir gün sonra, hala geri harekette Merkür’ün Kuzey Düğümü’ne dostane yönü bugün de geriye güvenle bakmak için bir şans.

Asteroit Juno’nun dün kariyer sektörünüzden ayrılması, Neptün’ü bir yılı aşkın süredir ilk kez burada tek başına bıraktı. Juno sizi profesyonel hayallerinize ve kararlarınıza bağlanma kararlılığıyla baş başa bırakmış olsa da, hayaller gezegeniyle zaman geçirmek, kaynaklar gelmeden önce bu hayalleri ayın ilerleyen saatlerinde gerçeğe dönüştürmeye başlamadan önce bir adım geri çekilip rüyayı yeniden değerlendirme şansıdır.


Yengeç Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki Venüs’le dostane görünümünden sadece birkaç gün sonra, Mars, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde doğrudan hareket halinde ve geleceğe bakarak ilk tam gününde. Ay’ın hem Venüs’e hem de Mars’a dost yönü, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü güçlendirmenin yanı sıra mücadeleci ruhunuzu yeniden ateşlemeye yardımcı oluyor.

Cüce gezegen Eris’ten iki gün sonra, kozmosun savaşçı gezegeni doğrudan kariyer sektörünüze döndü, savaşçı ve rekabetçi ruhunuzu serbest bıraktı ve Jüpiter’in profesyonel büyüme ve genişleme arayışına yeşil ışık yaktı, yeni bir kararlılık duygusu devreye girdi. Bağlılığın kraliçesi dün zamanında zamanında geri dönen asteroit Juno sayesinde.


Aslan Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılması ve birkaç saat sonra asteroit Juno’nun finans sektörünüzden ayrılması, finansal çitin her iki tarafında da yoğunluğun gerilemesine neden oldu. Ancak, paranın iş cephesinde nerede olduğu konusunda bir fikir ve finansal hayallere ve kararlara bağlı kalma kararlılığı bırakmadan önce değil.

Haftaya kariyer sektörünüzde Uranüs’le dostça bir açıyla başladıktan sonra, iş sektörünüzde hala retro hareketi devam eden Merkür aynı trendle devam ediyor. Bu sefer kariyer cephesinde Kuzey Düğümü için dostça bir yöndür ve bu aynı zamanda bir tekrar olsa da, odak noktası geleceğedir. Güneş iş cephesinde de geleceğe bakarken, bu, daha önce bulunduğunuz ve buradan nereye gideceğinize odaklanıyor.


Başak Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir, iş ve kariyer cephelerindeki etkileriyle, yıl boyunca gelir sektörünüze ilk ziyaretini yapmak için mükemmel zamanı seçti. Ay sadece burada değil, Mars’ın kariyer sektörünüzdeki ilk tam gününde para için burnunuzu bilemekle kalmıyor, aynı zamanda iş sektörünüzde ona ve Venüs’e dostça bir bakış açısı, bu büyük dönüşü kucaklamanız için size güven veriyor.

Kariyer sektörünüzdeki Mars’ın ilk tam gününde Ay’ın gelir sektörünüzde olması, bu profesyonel yıl yeşil ışık yakarken para için burnunuzu bilemekten daha fazlasını yapıyor. Ay’ın iş sektörünüzdeki Mars ve Venüs’e dost yönü ve gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile hizalanması, bu profesyonel yılın ilk aylarını şekillendirecek güçlere açılan bir penceredir.


Terazi Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bu yıl mali durumunuza ve para meselelerine çok fazla odaklanılırken, finans sektörünüzde hem Güneş hem de Merkür Kuzey Düğümü ve Uranüs ile dost açılar oluştururken, mali çitin gelir tarafı yakında sırasını alacak. . Ay’ın, yıl boyunca gelir sektörünüzü ilk ziyaretinden sadece iki gün uzaktayken, genel finansal yönlerinizi almak için ilk zamanınız var.

Bağlılık kraliçesi asteroit Juno’nun normalde iş sektörünüze üç aylık bir ziyaret için geri döndüğü geçen Nisan’dı. Bunun yerine, dün nihayet ayrıldığında, bu size, büyük hayalleri gerçeğe dönüştürmek için gerçek bir şansın olduğu bir yılda çok önemli olacak bir kararlılık duygusu geliştirmeniz için yaklaşık sekiz ay verdi.


Akrep Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın finans sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk tam günü, yalnızca bu yeni mali yılda değil, aynı zamanda savaşçı gezegenin geçen Ağustos ayında geri dönmesiyle başlayan yolculukta da önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor. Mars, seksen yıldaki en uzun gerileme aşamasını burada tamamladı ve Mart’a kadar ayrılmayacak, bu size tüm bu geriye dönük görüşleri uygulamaya koymanız için zaman veriyor.

Cüce gezegen Eris’in iş sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden sadece iki gün sonra, hem iş hem de iş konuları ve Jüpiter’in iş büyütme ve genişleme arayışı yeşil ışık yaktı, asteroit Juno geri döndü. Dört yıldır iş sektörünüzdeki ilk tam gününde, bağlılığın kraliçesi size yeni bir kararlılık duygusu veriyor ve aynı zamanda işleri ilerletme şansı var.


Yay Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirdi, çünkü gelir ve iş meseleleri arasında bir başka dostane yön daha başlıyor. Bu kez, dün Ay’ın Güneş’e dostça bakışından sadece bir gün sonra, gelir cephesindeki Merkür ile iş cephesindeki Kuzey Düğümü arasındadır. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde nerede olduğunuzun ve buradan nereye geldiğinizin tam bir resmini çiziyor.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü, gelir ve iş cephelerinde yıl içinde çok önemli bir noktada ateşledi. Yıla geri harekette başlayan dört gezegenden sadece ikisi henüz ileri dönmedi ve biri gelir, diğeri iş sektörünüzde. Ay, son birkaç gün içinde her ikiniz için de dostça bir görünüm oluşturdu ve size yenilenmiş bir geri görüş ve öngörü duygusu bıraktı.


Oğlak Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş sektörünüzde Mars’ın doğrudan hareket halindeki ilk tam gününde Ay’ın kariyer sektörünüzde olması profesyonel olarak bir avantaj olsa da, gelir sektörünüzdeki Venüs’ün dostane bir yönü, gelir potansiyelinin yolculuk için gelmesini sağlamaya yardımcı oluyor. Haftanın başlarında Mars ve Venüs arasındaki dostane bir açının ardından, durum her zaman böyle olacaktı.

Ay’ın kariyer sektörünüze bu yılki ilk ziyareti yönünüzü bulmak için her zaman değerli bir şans olsa da, burada, Mars’ın iş sektörünüzdeki doğrudan hareket halindeki ilk tam günü, bunu ezber bozan bir hale getiriyor. İş ve iş konularına yeşil ışık yakıldığı gibi profesyonel içgüdüleriniz keskin olmakla kalmıyor, aynı zamanda Ay gelir, iş ve kariyer cephelerinde içgörünüzü geliştiriyor.


Kova Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Sadece birkaç saat içinde, dün Ay’ın finans sektörünüze bu yılki ilk ziyaretini tamamladığını gördü ve sadece birkaç saat sonra bağlılık kraliçesi asteroid Juno, gelirinize yaklaşık sekiz aylık ziyaretini tamamladı. sektör. Bunların arasında, bu sizi finansal içgüdülerinizi keskinleştirdi, gelir cephesinde bir kararlılık duygusu ve gelen para ile giden para arasındaki denge konusunda yeni bir farkındalık yarattı.

Ay’ın kariyer sektörünüzü bu yılki ilk ziyaretine daha iki gün kalmışken ve geçen ayki Dolunay tarafından tetiklenen her ne ise hâlâ devam ediyorken, bekle ve gör yaklaşımını göze alabilirsin. Bugün hayatın çitlerinin eğlenceli, yaratıcı ve maceracı yönünden gelen dikkat dağıtıcı şeyler olmasaydı bile durum böyle olurdu.


Balık Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze yılın ilk ziyaretini yaparken, finansal çitin gelir tarafında yeni bir heyecan ve coşku duygusu var. Ay size mali durumunuz ve para meseleleriniz hakkında sezgisel bir okuma verirken, asteroit Juno’nun gelir sektörünüzdeki ilk tam günü, gelir potansiyeli yeşil ışık yaktıktan birkaç gün sonra size yeni bir kararlılık duygusu veriyor.

Ay iş sektörünüzü üç gün önce terk ederken, yalnızca içgüdüleriniz hala keskin değil, aynı zamanda gelir cephesinde yeni bir kararlılık duygusu devreye girerken, hala bir bilgi, içgörü ve mesaj indirme paketini açıyorsunuz. Her zaman parayla ilgili olmasa da, tamamen gelir artışı ve genişleme ile ilgili bir yılda, para tanrıları sürücü koltuğuna oturur ve profesyonel tanrılar gezintiye çıkar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.