Günlük Kariyer Burç Yorumları 13 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Ocak Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, kariyer sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, iş sektörünüzden ayrılmadan ve yılın ilk ziyaretini tamamlamadan hemen önce, son saatlerini Güneş’e dostça bir açıyla geçirecek. Dolunay olarak çarpışmasından bir hafta sonra, Güneş ve Ay yeniden uyum içinde olurken, iş ve kariyer cephelerinde buradan nereye varılacağına dair bir duyguyu odak noktasına getiriyor.


Boğa Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, tam Venüs kariyer sektörünüzdeki son iki haftasına girerken ve Mars’ın gelir sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden sadece birkaç saat sonra, Ay iş sektörünüze yılın ilk ziyareti için geri döner. Ay, yalnızca size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma yapma şansı vermekle kalmayıp, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok önemli birkaç güne başlama şansı ile geri dönmek için mükemmel zamanı seçti.


İkizler Burcu

13 Ocak 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Juno asteroidi, normalde kariyer sektörünüze üç aylık bir ziyaret için döndükten sekiz aydan fazla bir süre sonra bugün ayrılıyor, ancak sizi profesyonel hayallerinize ve kararlarınıza bağlanma kararlılığıyla bırakmadı. Venüs hala 14 gün uzakta, bu da Neptün’e her şey çok daha gerçek hale gelmeden önce sadece rüyaya odaklanma şansı ile kendi başına iki hafta kazandıracak.


Yengeç Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, tıpkı cüce gezegen Eris’in kariyer sektörünüzde ilk tam gününü doğrudan hareketle geçirmesi gibi, bu profesyonel yıl ve Jüpiter’in profesyonel büyüme ve genişleme arayışına yeşil ışık yakan asteroit Juno, bağlılık kraliçesi geri döner. Juno’nun buraya son gelişinden bu yana dört yıl geçti, ancak mükemmel bir zamanlamayla yeni bir kararlılık duygusuyla geri döndü.


Aslan Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, iş sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, yıl boyunca gelir sektörünüze yaptığı ilk ziyaretinin son saatlerini Güneş’e dostça bir açıyla geçiriyor. Bu, geçen hafta bu zamanlar Güneş ve Ay’ın yalnızca tekrar uyum içinde değil, aynı zamanda gelir ve iş cephelerinde buradan nereye gideceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir vermek için bir araya gelmesiyle onların çatıştığını gördüğü Dolunay’dan çok uzak.


Başak Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün kendini doğru zamanda doğru yerde buluyor ve Venüs’ün iş sektörünüzdeki son iki haftasına girdiği gün ve bugün Mars’ın kariyer sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden sadece birkaç saat sonra gelir sektörünüze geri dönüyor. . Mars’ın geri dönüşü sona erdiğinde ve bu yeni profesyonel yıl yeşil ışık yaktığında, bu, önümüzdeki birkaç gün içinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyin bir araya geldiğini görecek.


Terazi Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın geri hareketine dönmesinden iki buçuk ay sonra, kariyer sektörünüze dönüşünü geciktiren bir şey, bugün doğrudan dönüşü, bir kez daha doğru yönde ilerlediği anlamına geliyor. Mars Mart ayına kadar geri dönmeyecek olsa da, asteroit Juno iş sektörünüzü terk ederken, sizi Satürn’ün dönüşüne hazırlanırken hayallerinize ve kararlarınıza bağlanma kararlılığı ve yine Mart ayında bu hayalleri gerçeğe dönüştürme şansı ile baş başa bırakıyor.


Akrep Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Çarpıcı bir zamanlama durumunda, tıpkı cüce gezegen Eris’in iş sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk tam gününün iş ve meslek meseleleri vermesi ve Jüpiter’in iş büyütme ve genişleme arayışına yeşil ışık yakması gibi, asteroit Juno, bağlılığın kraliçesi İadeler. Juno’nun buraya son gelişinin üzerinden dört yıl geçti, ancak tam da iş cephesinde işlerin ilerlemeye başladığı gün geri dönerek size dalga inşa etme kararlılığını veriyor.


Yay Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ayrılmadan ve yılın ilk ziyaretini tamamlamadan önce Ay, kariyer sektörünüzdeki son saatlerini Güneş’e dostça bir açıyla geçiriyor ve tam da gelir sektörünüzdeki son yedi gününe giriyor. Dünün hala geçmişe açık kapılara açılan bir pencere olduğu yerde, bugün Güneş’in kazançlı yön duygusu Ay’ın profesyonel yön duygusuyla aynı hizaya geldiğinden geleceğe bakmakla ilgili.


Oğlak Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, bugün kariyer sektörünüze ilk ziyareti için değil, aynı zamanda şimdiye kadarki en iyi zamanlanmış ziyaretlerinden biri için geri dönüyor. Ay, profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmek için Mars’ın iş sektörünüzde doğrudan dönmesinden sadece birkaç saat sonra geri dönecek ve iş ve iş konularına yeşil ışık yakarken seksen yıldaki en uzun gerileme aşamasını burada sonlandıracak.


Kova Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kariyer sektörünüzde bir Dolunaydan bir hafta sonra ve işler yoluna girmeye devam ederken bağlılığın kraliçesi asteroit Juno gelir sektörünüzden ayrılıyor. Juno, gelecek yıl için gelir hayallerinizi ve kararlarınızı belirlemede etkili oldu, ama aynı zamanda Dolunayın tetiklediği ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde hala etkisini sürdüren şeye bağlı kalma kararlılığınızı pekiştirmede etkili oldu.


Balık Burcu

13 Ocak 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın iş sektörünüze yaptığı son ziyaret, size iş ve iş konularında sezgisel bir okuma bıraktıysa, artık sürücü koltuğunda para tanrıları var. Eris’in doğrudan hareket halindeki ilk tam gününün gelir sektörünüzde hem gelir potansiyeli sağlaması hem de Jüpiter’in gelir artışı ve genişleme arayışına yeşil ışık yakması gibi, bağlılığın kraliçesi asteroit Juno geri dönüyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.