Günlük Kariyer Burç Yorumları 1 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Şubat Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay iki gün önce gelir sektörünüzden ayrılırken ve burada Uranüs ile Merkür arasında kariyer sektörünüzdeki dostça bir açı ayrılırken, hala uyum içinde ve bir ekip olarak çalışıyorlar. Gelecek hafta Merkür’ün kariyer sektörünüzden ayrılmasıyla birlikte, gelir cephesinde işlerin gelişmeye devam edeceğini bilerek, kariyer cephesinde çarkları hareket ettirmeye daha fazla odaklanılacak.

Son günlerde gelir sektörünüzde hem Ay’a hem de Uranüs’e dostça bir bakışla canlanan Merkür, yenilenmiş bir amaç duygusuyla kariyer sektörünüzdeki son 10 gününe giriyor. Daha hızlı hareket eden gezegenlerin sonuncusu olan Merkür’ün odak noktası, kısa ve uzun vadeli profesyonel oyun planınızın yarım kalan kısımlarını ve gelecek yıl için kararları birleştirmek.


Boğa Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, dün burada Mars’la hizalanmasından ve iş ve kariyer cephelerinde gezegenlere dostane bir görünüm vermesinden sonra hala gelir sektörünüzde, ancak bugün biraz temiz hava bulmayı başarıyor. Ayrılmadan önce kariyer sektörünüzdeki Satürn’ün dostça bir yönü, gelir, iş ve kariyer cephelerinde birkaç günü kavrayacaktır, ancak bugün daha çok paraya odaklanırken iç sesinizi dinlemekle ilgili.

Satürn, kariyer sektörünüze 2020’de başlayan yaklaşık üç yıllık bir ziyaretin son beş haftasına girerken, gelir, iş ve kariyer cephelerinden bir destek filosuyla çevrilidir. Güneş sadece 18 gün daha kariyer sektörünüzdeyken, önümüzdeki hafta Merkür’ün dönüşü, henüz kafanızı oyuna sokmanız ve detaylara daha fazla odaklanmanız gereken bir noktaya gelmediğiniz anlamına geliyor. Hala seçeneklerinizi araştırıyorsunuz.


İkizler Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle de Ay’ın dört hafta önceki Dolunay’dan tam bir daire çizmesi değil, aynı zamanda kariyer sektörünüzde paranın ilk tam haftası olan Venüs’ün kalbinde olmasıyla. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde belirleyici birkaç gün yaklaşıyor.

Venüs, kariyer sektörünüzdeki ilk tam haftasına kaygısız bir şekilde yaklaşırken, onun arzularını ve Neptün’ün mesleki hayallerini gerçeğe dönüştürmesine yardımcı olacak gezegenlerin hâlâ birkaç hafta uzakta olmasındandır. Bu, önce bu profesyonel yıldan ne istediğinizi anlamanız ve ardından bunu nasıl gerçekleştireceğiniz üzerinde çalışmanız için size zaman veriyor.


Yengeç Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde yaklaşık üç yıl geçirdikten sonra Satürn, bugün mali eğitim kampının son beş haftasına giriyor. Venüs geçen hafta ayrıldı, Güneş hala burada ve Merkür önümüzdeki hafta geri dönüyor, yarım kalmış işleri halletmeye başlamak için gereken para için akıllı kafa ile geri dönüyor, finansal gücünüzü geri almak için şimdi atabileceğiniz adımların uzun vadeli etkileri olacak.

Kariyerde Jüpiter ile ev cephesinde cüce gezegen Ceres arasında bir miktar gerginlik yaşanırken, bir güç dengesizliği var ve bu daha da devam edecek. Yine de, profesyonel büyüme ve genişlemenin artık durdurulamaz bir rol üstlendiği ve önümüzdeki haftalarda ve aylarda yalnızca daha yoğun ve daha yaygın hale geleceği bir zamanda, bu, doğru zamanda doğru iş/yaşam dengesi hatırlatıcısıdır.


Aslan Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş 18 gün içinde finans sektörünüze geri döndüğünde, güneş ışığını mali durumunuza ve para meselelerinize koyacak, ancak bu tamamen gözlerinizi açık tutmak ve kumdan çıkmakla ilgili. Satürn’ün otuz yıldaki ilk ziyaretinden sadece beş hafta uzaktayken, ki bu daha fazla kişisel sorumluluk gerektirecek bir şey, Venüs ve Neptün size bir başlangıç ​​noktası verecek finansal arzuları ve hayalleri yaratma şansını en iyi şekilde değerlendiriyor.

Ay’ın kariyer sektörünüzü terk etmesinden bu yana iki gün geçmiş olsa da, sıradan zamanlarda bile profesyonel içgüdüleriniz hala keskin olacak ve hala bir bilgi indirme paketini açmış olacaksınız. Bunun yerine, işteki Merkür ile kariyer cephelerindeki Uranüs arasındaki dostane bir yön olarak ayrılmaya devam ediyor, ancak onlar kendi yollarına gitmeden önce, içgüdülerinize güvenmek her iki cephede de her şeyin üstünde kalmanıza yardımcı olacak.


Başak Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres’in gelir sektörünüzdeki son günlerinde kariyer sektörünüzde Ay’a sahip olmanın birçok avantajı vardır. Bu, finansal çitin diğer tarafında odaklanmanızı sağlamak için artan bir çağrı olduğu gibi, gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok fazla güven, içgörü ve ivme yaratıyor. Her şey, gelen para ile giden para arasında doğru dengeye sahip olmakla ilgilidir ve bunu yapmak için ihtiyaçlarınızın ve önceliklerinizin farkında olmanız gerekir.

Satürn iş sektörünüzdeki son beş haftasına girerken, Ay’ın kariyer sektörünüzde olması, son beş aydır burada Mars ile yakın ortaklık göz önüne alındığında çok uygun. Mars, savaşçı gezegenin doğrudan dönüşünden bu yana Ay’ın ilk ziyaretiyle Mart ayının sonlarına kadar kariyer sektörünüzden ayrılmayacak.


Terazi Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, bir bilgi, içgörü ve mesaj paketini açmaya devam ederken finansal içgüdüleriniz hâlâ keskin. Bu, Uranüs’ün buraya doğrudan dönüşünden bu yana Ay’ın ilk ziyaretiydi, bu size yalnızca geleceğe bakma şansı vermekle kalmayıp, size yeni bir bakış açısı veya şeylere bakma biçimi verebilecek bir şekilde.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, herhangi bir ayda, bekle ve gör yaklaşımını benimserken antenlerinizi açık tutmanın önemli olduğu bir noktadır. Bu sefer daha da fazlası, Ay sadece dört hafta önceki Dolunay’dan tam bir daire çizerken değil, aynı zamanda iş sektörünüzde Venüs’ün ilk tam haftasının kalbindeyken. Yarından itibaren gelir, iş ve kariyer cephelerinde işler bir araya gelmeye başlayacak.


Akrep Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay hala finans sektörünüzde ama dün burada Mars’la hizalanmasından ayrılıyor, biraz temiz hava ve finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinlemek için daha iyi bir şans yaratıyor. Mars’ın doğrudan dönüşünden bu yana bu ilk ziyaret, savaşlarınızı akıllıca seçmenize izin veren finansal içgüdülerinizle birlikte, finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ve bir şeyleri gerçekleştirme dürtünüzü ateşlemenize yardımcı oldu.

İş cephesinde hız artmaya devam ederken, ancak henüz gelecek olan şeylerin sadece bir kısmı, bu, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman alacağınızı bilmek söz konusu olduğunda belirleyici birkaç günün başlangıcıdır. kapalı. Jüpiter ve cüce gezegen Ceres arasındaki anlaşmazlık bu kadar uzun sürecek ve işlerin ne kadar yoğunlaşacağını düşünürsek, bundan daha önemli olamazdı.


Yay Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle de Ay’ın dört hafta önceki Dolunay’dan tam bir dönüş yapmasıyla değil, aynı zamanda tüm odak noktasının mali çitin gelir tarafında olduğu bir zamanda. Önümüzdeki birkaç gün, finansal olarak pek çok şeyin yerine oturduğunu görebilir.

Ay iş sektörünüzden ayrılalı iki gün olmuşken, burada Uranüs ile Merkür arasında gelir cephesinde bir ittifak ayrıldığı için bu sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul ediyor. Hem gelir hem de iş cephelerinde hala uyum içinde ve uyumlu bir şekilde çalışmak, bu, iç güdülerinize güvenirken kafanızı oyunda tutmanızı ve ayaklarınızı yerde tutmanızı kolaylaştırıyor.


Oğlak Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Satürn gelir sektörünüzdeki son beş haftasına girerken Ay’ın yalnızca iş sektörünüzde olması değil, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi bir araya getirmesi, geçici bir avantajdan daha fazlasıdır. Ay, bu güçlü gezegene yaklaşık üç yıllık bir ziyaretin son adımlarında eşlik etmeye yardımcı olacak gezegenlerle bağlantı kuruyor, size zeminde durmanız için güven veriyor ve hak ettiğiniz şeye gelince, ne gerekiyorsa yapın. almak.

Ay, dün burada Mars’la hizalandıktan sonra hala iş sektörünüzde ama biraz temiz hava alacak kadar ayrılıyor. Bu, içgüdülerinizin ve Mars’ın sabırsızlık duygusunun size söylediği şey arasındaki farkı söylemeyi kolaylaştırıyor. Doğrudan harekete geri döndü ve aylarca geride kaldıktan sonra, Mars, sizin çıkarınıza olsun ya da olmasın her fırsatta zıplamanızı sağlayacaktır.


Kova Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in gelir sektörünüzden üç haftadan daha kısa bir süre uzakta olduğunu ve bugünden itibaren Satürn’ün otuz yıldaki ilk ziyaretinden sadece beş hafta uzakta olduğunu bilmek, Venüs’e buradaki ilk tam haftasını “ne”den çok “ne” ile ilgili yapma özgürlüğü veriyor. ne zaman, nerede ve nasıl. Venüs’ün işi, motivasyonunuzu artırmak için rüya gibi Neptün ile birlikte çalışmak ve para tanrıları büyük silahlarını fırlattığında bir amacınızın olmasını sağlamaktır.

Bugünün eğlenceli ve yaratıcı ay titreşimleri, çalışma haftasının kalbinde dikkat dağıtıcı oluyorsa, o zaman profesyonel tanrıların şikayet ettiğini bulamazsınız. Ay’ın yarın yalnızca iş sektörünüze dönmesi değil, aynı zamanda dört hafta önceki Dolunay’dan tam bir daire çizmesiyle, gelir, iş ve kariyer cephelerinde belirleyici olabilecek bazı günlerin öncesinde, profesyonel tanrılar bile bir bekle ve gör çağrısı yapıyor. yaklaşmak.


Balık Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki Jüpiter ile finansal çitin diğer tarafındaki cüce gezegen Ceres arasında bir miktar gerginlik oluşsa da, bu sizin yararınıza olacak bir şeydir. Jüpiter gelir artışına ve genişlemeye odaklanırken Ceres paraya hiç odaklanmıyor ve daha çok finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi anlamaya odaklanıyor ve önümüzdeki günlerde ikisini dengeleme şansı var.

Ay’ın sadece hafta içinde iş sektörünüze değil, bir Dolunay olarak da döndüğünü bilmek, hiçbir şeyi fazla düşünmeden açık fikirli olmayı önemli kılar. Farkında olmanız ve hatta seçeneklerinizi keşfetmeye başlamanız gerekirken, Dolunay’ın bir joker karakter olabileceğinin farkında olarak, kapıları açabilir veya bakmadığınız veya var olduğunu bilmediğiniz seçenekleri ortaya çıkarabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.