Günlük İş Burç Yorumları 31 Ocak 2023

31 Ocak work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 31 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün kendini iyileştirmeye odaklan. İkizler burcundaki ay burcunuzdaki Kayron’u 60’lık açıyla geçtiğinde, iş gününüz boyunca herhangi bir yorumun omuzlarınızdan uçup gitmesine izin verin. İşle ilgili konularda veya iş arkadaşlarınızla konuşurken kendinizi biraz güvensiz hissedebilirsiniz. Neyse ki, sekstil oldukça hayırlı bir geçiştir, bu nedenle bu, herhangi bir hıçkırık veya kendinizden şüphe duymaya odaklanmayarak mümkün olan en iyi şekilde ilerlemenize yardımcı olabilir. Kova burcundaki güneş, İkizler burcundaki ayı da üçgen açı yapacağından, iş arkadaşlarınız tarafından nispeten desteklenmiş hissedebilirsiniz, bu da çözülmemiş duygusal yaraları hafifletmeye yardımcı olabilir.


Boğa Burcu

31 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Engellemelerinizi serbest bırakın, Boğa. İkizler burcundaki ay Koç burcundaki Kayron’u 60’lık açıyla geçtiğinde kimsenin veya hiçbir şeyin güveninizin önüne geçmesine izin vermeyin. Altmışlık, para konularınızı veya profesyonel güvenliğinizi çevreleyen bazı iyileşmemiş yaraları gündeme getirebilir. Nasıl hissettiğinizi ezmek yerine, bu geçişi güvensizliklerinizi aşmak için mükemmel bir zaman olarak düşünebilirsiniz. Neyse ki, Ay Kova burcunda Güneş ile üçgen açı yapacağından kariyer yolunda ve profesyonel duruşta daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Başardıklarınla ​​gurur duy!


İkizler Burcu

31 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel arenanızda kim olduğunuzdan ve neyi desteklediğinizden emin olun, İkizler. Ay burcunuzdaki Ay Koç burcundaki Chiron ile 60 arasındayken, bir çılgınlığın sizi profesyonellik veya özlemleriniz konusunda güvensiz hissettirmesine izin vermeyin. Kafanıza girmek yerine, bu sekstili, sizi profesyonel arenanızdan daha az hissettirmeye çalışan herkesle rekor kırmak için bir fırsat olarak düşünmelisiniz. Ay, Kova burcunda güneşle üçgen açı yapacağından, benzersiz profesyonel yolculuğunuzda ilerlemeye devam etmeniz için kozmik olarak desteklendiğinizi bilin.


Yengeç Burcu

31 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yengeçler, özel profesyonel meselelerinize ilişkin bilinçaltı algınız üzerinde çalışın. Kova burcundaki güneş İkizler burcundaki Ay ile üçgen açı yaptığında, para, özel çalışma ilişkileri ve güç hakkındaki görüşünüzü derinlemesine incelemenin zamanı geldi. Bu üçgen, iş gününüzde daha çok bilinçaltı bir etki olsa da, oldukça iyimser hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, üçgen açıları daha tembel bir yön olabileceğinden, yine de zihninizin gittiği yerin zirvesinde olmanız gerekecek. İş hayatınızın parlak ama gerçekçi tarafına sürekli baktığınızdan emin olun.


Aslan Burcu

31 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bağlantı kur Leo! Canlı bir yangın işareti olarak, daha büyük profesyonel topluluğunuzda inanılmaz derecede popüler olma eğilimindesiniz. Kova burcundaki güneş İkizler burcundaki Ay ile üçgen açı yaparken, şimdi iş arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla yetişme zamanı. Sosyal hava üçgeni, kendinizi oraya koymak için ihtiyacınız olan şey! Kendinizi çevrimiçi veya çevrimdışı yeni biriyle sohbet ederken bulabilirsiniz. Planlara “Evet” demek için harika bir zaman olabilir. Yerleşik taahhütlerinizde önceliklendirilebilecek herhangi bir istek veya hedefi bile gündeme getirebilirsiniz!


Başak Burcu

31 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şey plana göre gidiyor Başak. Kova burcundaki güneş İkizler burcundaki Ay ile üçgen açı yaptığı için işte ve kariyer yolunda tam da olmanız gereken yerdesiniz. Havadar üçgen uyumu gösterir, bu nedenle tutarlı sıkı çalışmanızın genel kariyer yolunuzla sonuçlanmaya başladığını hissedebilirsiniz. İş hayatınızda daha az gidilen bir yol seçtiğiniz için, bunun için bir çeşit takdir alabilirsiniz. Diğerleri, başarınız için sizi övebilir veya iş hayatınızın benzersiz yönleri hakkında bilgi alabilir.


Terazi Burcu

31 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutkularının peşinden git Terazi! Kova burcundaki güneş İkizler burcundaki ay ile üçgen açı yaptığından, kariyer yolunuzda size neşe getirecek her şeyin peşinden gitmek için ilham almış hissedebilirsiniz. Havadar üçgen burcunuzu güzel bir şekilde tamamlayacak, bu nedenle tutkulu projelerinizin peşinden gitmek veya profesyonel yolculuğunuzda fikirlerinizi takip etmek için kozmik olarak desteklenmiş hissedebilirsiniz. Ancak, profesyonel yolculuğunuzda hangi taahhütlere öncelik vermeye değer olduğunu seçmeniz gerekiyorsa, bir hıçkırıkla karşılaşabilirsiniz, çünkü ay aynı zamanda Koç’ta Kayron’u altmışlık açı yapacaktır. Şüpheye düştüğünüzde mutluluğu seçin!


Akrep Burcu

31 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kutunun dışında düşün, Akrep. Kova burcundaki güneş İkizler burcundaki Ay ile üçgen açı yaptığından, özel finansal meselelerinizi güvence altına almanın alışılmadık yollarını düşünmenin zamanı geldi. Tipik olarak, sezginizle liderlik edecek olan su işareti türü sizsiniz. Ancak havadar üçgen, mali durumunuzu incelerken daha alışılmadık bir yöntemi benimsemeniz için size yalvarıyor. Sevdikleriniz için finansal istikrar yaratmak için alışılmadık bir eylem planı hakkında daha açık fikirli olabilir veya borcu hafifletmek için alışılmadık bir yola dalmak için ilham alabilirsiniz.


Yay Burcu

31 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün iş yerinde konuşacak çok şey var. Kova burcundaki güneş İkizler burcundaki Ay ile üçgen açı yapacağı için her zamankinden daha sosyal ve dışa dönük olabilirsiniz. İş arkadaşlarınız, müşterileriniz ve daha fazlası, iş gününüz boyunca sizinle saatlerce konuşmak isteyecektir. Şans eseri, ilgi çekici bir ateş burcusunuz, bu yüzden bu şakanın tadını çıkarabilirsiniz. İsterseniz, bir iş taahhüdü veya yükümlülüğü ile ilgili anlamlı ama rahat bir sohbeti kolaylaştırmak için bu üçgeni bile kullanabilirsiniz. Konuşmaktan korkmayın!


Oğlak Burcu

31 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş ve para oldukça iyi gidiyor olmalı Oğlak. Bugün Kova burcundaki güneş İkizler burcundaki Ay ile üçgen açı yaptığından, evrenin sizin lehinize çalıştığını hissedebilirsiniz. Hava üçgeni zihinsel ve sosyal olarak uyarıcıdır, bu nedenle başkalarıyla etkileşim kurarken iş hayatınızın ne kadar iyi olduğunu fark edebilirsiniz. Birisi, kendi profesyonel ve finansal güvenliğinizi perspektife sokan bir şey söyleyebilir. Bu, para meselelerinize, değerlerinize ve işinize bakış açınızı yeniden tanımlamanıza yardımcı olabilir. Hatta yeni bir şey yapmak için ilham bile alabilirsiniz!


Kova Burcu

31 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini ifade et, Kova! Şimdi, burcunuzdaki güneş İkizler burcundaki ay ile üçgen açı yaptığından, profesyonel kimliğinizi çeşitli ortamlarda denemenin zamanı geldi. Her zamanki iş kıyafetinizi kişiliğinizi sergileyen ve sizi iş arkadaşlarınızdan ayıran aksesuarlarla süslemek gibi yeni bir şey denemek için ilham alabilirsiniz. Havadar üçgen zihinsel ve sosyal olarak uyarıcı bile olabilir, bu nedenle yaratıcılığınızı çalışma sürecinize dahil etmek için normalden daha motive hissedebilirsiniz. Ay, Koç’ta Chiron’u altmışlık yaptığında, kendinizi ifade etme konusundaki güveninizi koruyun!


Balık Burcu

31 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne için minnettar olmalısın Balık? Herkes güvensiz veya şüpheli hissetme dönemlerinden geçer, bu nedenle İkizler’deki ay Koç’taki Chiron’u 60’lık açıyla geçtiğinde sizin anınız ortaya çıkabilir. İş gününüz boyunca son derece içe dönük olmak yerine, bu altmışlık dilimi sorunlarınızı çözmek için bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. İşle ilgili havanızı değiştirmek için iş hayatınızda minnettar olduğunuz şeylere odaklanmak faydalı olabilir. Bunu yapmak, iş gününüzün geri kalanını atlatmanıza izin verecek olan güveninizi yeniden kazanmanıza yardımcı olabilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.