Günlük İş Burç Yorumları 30 Ocak 2023

30 Ocak work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 30 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bugün işte ne tartışmak istiyorsun? Ay konuşkan İkizler burcunda olacak, bu nedenle muhtemelen iş arkadaşlarınızla konuşma arzunuzu artıracak. Ayın, İkizler’de Mars’la ve burcunuzda Jüpiter’le kavuşacağı göz önüne alındığında, bu size işte biraz avantaj sağlayabilir. Bağlaç nedeniyle normalden daha açık sözlü, açık sözlü ve konuşkan biri olarak karşınıza çıkabilir. Şans eseri, sekstil, sohbete biraz iyi huylu coşku getirerek herhangi bir Marslı tarafını yumuşatabilir.


Boğa Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, yeni finansal fırsatların peşinden git! Bugün ay İkizler burcuna girdiğinde para meselelerinize duygusal olarak daha fazla bağlı hissedebilirsiniz. Zihinsel ay, yeni fikirlerle ve daha fazla para kazanmak için seçenekleriniz hakkında konuşmak için güçlü bir istekle zihninizi döndürecek. İkizler burcunda Mars ile kavuşum yapacağı için, artık yeni olasılıkların peşine düşmenin ya da banka hesabınızdakilerle bir şeyler yapmanın zamanı gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Ay’ın Jüpiter’i de Koç burcunda 60’lik açıyla konumlandıracağı göz önüne alındığında, finansal fırsatlarınız hakkında yenilmez bir iyimserlik beklemeyi bekleyin.


İkizler Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, profesyonel konumunuzla bir bağ hissediyor musunuz? Kendinizi bir profesyonel olarak nasıl gördüğünüzle, burcunuzdaki Ay Balık burcundaki Venüs ile kare açı yaptığında, profesyonel bir arenada başkalarının sizi nasıl gördüğü uyuşmayabilir. Luna’nın aydınlatması, her zamankinden biraz daha bilinçli hissetmenizi sağlayacak, bu nedenle kendinizi profesyonel bir ortamda nasıl konumlandırdığınızın aşırı farkında olabilirsiniz. Venüs sizi bir profesyonel olarak ultra çekici yapsa da, kare kimliğinizle itibarınız arasında keşfedilmeye değer bir şey olan hafif bir kopukluk olduğunu gösteriyor.


Yengeç Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, iş gününüz boyunca iç monologunuza dikkat edin. Ay zihinsel İkizler burcunda olacağından, bilinçaltınız iş gününüz boyunca aşırı hızlanıyor olabilir. Ay, İkizler’de Mars’la kavuşacağından, bazı düşünceleriniz daha sinir bozucu tarafta olabilir. Kavuşma sırasında ağırlaştırmalarınızın üstünde kalmanız gerekecek. Neyse ki, profesyonel bir ortamda güler yüzlü ve hevesli olarak karşılaşacağınız göz önüne alındığında, ay Jüpiter’i Koç’ta altmışlık açıyla konumlandıracağından, kimse bundan daha akıllı olmayacaktır.


Aslan Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yapacak çok şey var Leo. Ay İkizler’e girdiğinde ve İkizler’de Mars’la kavuştuğunda rezerve edilmiş ve meşgulsünüz. Talep göreceğiniz için bu sosyal birliktelik boyunca DM’ler, e-postalar ve metinlerle dolup taşmayı bekleyin. Bağlantı kurmak isteyebileceğiniz biri varsa, bunu proaktif olmak için bile mükemmel bir zaman olarak düşünün. Bu kavuşum sırasında iletişim kurabileceğiniz profesyonel bir varlık veya bir kişi olabilir. Bu teşvik edici birleşme sırasında ağ oluştururken açık sözlü, girişken ve esprili olun!


Başak Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Göz önündesin Başak! Artık Ay İkizler burcunda olduğuna göre, her zamankinden daha fazla tanınırlık kazanabilirsiniz. Profesyonel duruşunuz, başardığınız her şey ve bağlantıda olduğunuz herkesle birlikte odak noktasıdır. Ancak ayın Balık burcundaki Venüs’e kare açı yaptığı göz önüne alındığında, bazı çağrışımlarınızdan hoşlanmayabilirsiniz. Yardımcı profesyonel ilişkilerinizden veya ortaklıklarınızdan bazıları idealden daha az. Ancak herhangi bir çağrışım okumamaya çalışın, çünkü herhangi bir tanıtım iyi bir tanıtım olarak kabul edilebilir. Sonuçta, taahhütleriniz adınızın duyulmasına yardımcı olabilir!


Terazi Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki yolculuğunuz nereye varabilir Terazi? Ay meraklı İkizler burcuna girdiğinde keşfedilecek pek çok harika fırsat var. Ay, Mars ile İkizler burcunda da kavuşacağından, fırsatlarınızı araştırarak veya potansiyel olarak ilgilendiğiniz şeyleri yapan kişilerle konuşarak harekete geçme eğiliminde olabilirsiniz. Mesleki merakla ilerlemek istiyorsanız, o zaman taahhütte bulunabilirsiniz. Ay, Koç burcundaki Jüpiter’in yararına sekstil yaptığında buna. Sizi heyecanlandıran olasılıkların peşinden koşarak bir inanç sıçraması yapın!


Akrep Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, iş gününüz boyunca zihninizin ve ağzınızın gücünü onurlandırın. Ay İkizler burcunda olacağı için fikirleriniz, iletişim becerileriniz ve aktif dinleme becerileriniz üzerinde sahip olduğunuz kontrole daha uyumlu hissedebilirsiniz. Ancak, Ay’ın İkizler’de Mars’la kavuşacağı göz önüne alındığında, aceleci olmak yerine, böyle bir güce ne zaman hareket edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekecek. Şans eseri, öyle görünüyor ki, bu gezegensel enerjiyi ne zaman kendi avantajınıza kullanacağınızı bileceksiniz ve ay aynı zamanda Jüpiter’i Koç’ta altmış olacak şekilde zirveye çıkacaksınız.


Yay Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel taahhütlerinizin peşinden gidin, Yay! Ay İkizler burcunda olacağından, zamanınızı, enerjinizi ve duygularınızı düzenlemelerinize yatırmaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Profesyonel ilişkilerinizle sohbet etmek veya yükümlülüklerinizi keşfetmek, özellikle ay İkizler burcunda Mars ile kavuştuğunda, yapılacaklar listenizin başında olacaktır. Muhtemelen yeni profesyonel taahhütlerin veya ortaklıkların peşine düşmek için kendinizi motive hissedeceksiniz. Taahhütlerinizin peşinden giderken mutluluğunuza öncelik verdiğinizden emin olun çünkü Ay Jüpiter’i de Koç burcunda 60 derece yapacak.


Oğlak Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yoğun bir gün olabilir Oğlak! Bugün ay farklı İkizler burcuna girdiğinde, iş hayatınıza daha duygusal olarak bağlı olacaksınız. Değişken ay, özellikle Mars’ı İkizler’de birleştirirken, işte zıplamanıza neden olacak. Kavuşma eylem odaklı olduğu için, normalden daha ağır bir iş yükü almaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Önünüze çıkabilecek her şeye “Evet” demek cazip gelse de, iş gününüzde ne kadar zihinsel enerji harcamanız gerektiğine dikkat etmeniz gerekecek.


Kova Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün tutku projeleriniz ve fikirleriniz üzerinde çalışın. Ay İkizler burcuna girdiğinde yapacak çok şey ve çok az zaman var. Burcunuz ayla uğurlu bir üçgen oluşturacağından, iş gününüz boyunca merak ettiğiniz şeyler üzerinde çalışmak için ilham almış olabilirsiniz. Neyse ki, Ay İkizler burcunda Mars ile kavuşacağından, ne istersen onu yapma veya iş konusunda seni heyecanlandıran her şeye odaklanma motivasyonuna sahip olacaksın. Ay’ın Jüpiter’i Koç burcunda 60’lık açı yapacağı göz önüne alındığında, görevlerinizi daha eğlenceli hale getirmek için iş arkadaşınızla eşleşin.


Balık Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün sohbette heyecan verici bir şey mutlaka ortaya çıkacaktır! Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yaptığından rastgele bir DM, e-posta veya beklenmedik bir profesyonel sizinle iletişime geçebilir. Dünyevi üçgen, bir ağ oluşturma fırsatı sırasında bir bağlantı kurarken topraklanmış hissetmenize yardımcı olabileceği için destekleyicidir. Her şey bir anda olabileceğinden, bu geçişi kendinizi geliştirmek için mükemmel bir zaman olarak düşünebilirsiniz! Yapmak veya başarmak istediğiniz bir şey varsa kendinizi ortaya koymaktan korkmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.