Günlük İş Burç Yorumları 27 Ocak 2023

27 Ocak work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 27 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl tepki verdiğine dikkat et Koç. Kariyer yolunuzla ilgili söylenen bir şey, Oğlak burcundaki Merkür burcunuzdaki Kayron ile kare açı yaptığında sizi ters etkileyebilir. Kare, kariyer yolunuzla ilgili gizli korkularınızı veya kendinizden şüphe duymanızı ortaya çıkarabileceği için gerilimi ima eder. Bir konuşmada öfke veya hayal kırıklığıyla tepki vermek cazip gelse de, söylemeden önce söylediklerinizi tekrar gözden geçirmek için bir adım geri atmalısınız. Bunu yapmak sizi, özellikle profesyonel bir ortamda sıra dışı konuşma potansiyelinden kurtarabilir.


Boğa Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, hayal kırıklığınızın profesyonel yolculuğunuzu engellemesine izin vermeyin. Oğlak burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaptığında, şüphe duymanıza veya hoş olmayan geri bildirimler almanıza rağmen ilerlemeye devam etmeniz gerekir. Meydan, özellikle insanlar profesyonel yolculuğunuz hakkında gereksiz yorumlar yapıyorsa, bazı iç gerilimleri ortaya çıkarabilir. Rahatsızlıktan tepki vermek yerine, öfkenizi daha üretken bir şeye yönlendirmek için bu kareyi kullanın. Ay burcunuzda yükseleceği için, bu geçişleri canlanmak ve sonraki adımlarınızda liderliği ele geçirmek için kullanabilirsiniz.


İkizler Burcu

27 Ocak 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Düşündüğünden daha fazla güce sahipsin İkizler. Oğlak burcundaki Merkür bugün Koç burcundaki Kayron ile açı oluşturacağından, yatırım yaptığınız profesyonel bağlantılardan ve özlemlerden emin olamayabilirsiniz. Özellikle dönüşümü engelleyen öngörülemeyen hıçkırıklar varsa, genel bir kontrol eksikliği varmış gibi hissedebilirsiniz. hedeflerinizin ve çalışma ilişkilerinizin Yatırımlarınızdan kaçınmak yerine, gerektiğinde yön düzeltme yaparak bu meydanı görev almak için kullanabilirsiniz. Ay Boğa burcunda yüceleceği için bu değişiklikleri yaparken sakin olmanız kolay olacaktır.


Yengeç Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Olumsuz yorumların seni etkilemesine izin verme Yengeç. Özellikle Oğlak burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaparken, mesleki taahhütleriniz veya kariyer yolunuz konusunda istediğiniz kadar güvende hissetmeyebilirsiniz. Söylenen bir şey, özellikle şüpheleriniz veya güvensizliklerinizle oynuyorsa, sizi ters etkileyebilir. Saldırmak cazip gelse de, içinizdeki zen’i bulmak için bir adım geri atın. Bu geçiş sırasında profesyonelliğinize olumsuz yansıyabilecek bir şey yapmayın veya söylemeyin. Gerekirse, çalışma alanınızın dışında arkadaşlarınızla konuşun.


Aslan Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlerleyebilirsin Leo. Oğlak burcundaki Merkür Koç burcundaki Chiron ile kare açı yaptığında, hiç kimsenin veya hiçbir şeyin profesyonel yolculuğunuzun önüne geçmesine izin vermeyin. Kare ilk başta biraz olumsuz olabileceğinden, profesyonel yolculuğunuzun sorumluluğunu üstlenme becerinizden emin olamayabilirsiniz. Bununla birlikte, kare, ilerlemeye devam etmek için cesaretinizi bulmanız için ihtiyacınız olan şey olabilir. Sonucun ne olabileceği konusunda biraz gergin olsanız da, bir inanç sıçraması yaparak birinin haksız olduğunu kanıtlamaktan daha iyi bir şey yoktur.


Başak Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcılık yatırım yapmaya değer, Başak. Oğlak burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaptığında zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı tutku projelerinize yatırmaktan korkmayın. Kare, özellikle fikirlerinizi hayata geçirmek için çözmeniz gereken çok fazla karışıklık olduğunu düşünüyorsanız, başlangıçta yeteneklerinizden şüphe duymanıza neden olabilir. Ancak, bir fikir veya tutkulu bir projenin peşine düşmek konusunda güçlü hissediyorsanız, bu sizi durdurmamalıdır. Başarısızlıktan korkmadan arzularınıza dalmak için bu kareyi bir fırsat olarak kullanmalısınız.


Terazi Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendine öncelik ver, Terazi. Neye öncelik vermek istediğinize odaklanmak zor olsa da, yine de Oğlak burcundaki Merkür’ü, Koç burcundaki Chiron’a karşı kariyer yolunda biraz bencil olmak için bir işaret olarak almalısınız. Arzuladığınız bazı profesyonel taahhütleri yerine getirme konusundaki güveninizi engelleyebilecek nahoş geri bildirimler veya yorumlar olabilir. Duymayı umduğun şey bu olmasa bile, bunun vazgeçmek için bir işaret olduğunu düşünme. Yükümlülüklerinizi, ortaklıklarınızı ve düzenlemelerinizi ilk sıraya koymak için bunu bir şans olarak görmelisiniz!


Akrep Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yorumların iş gününüzü etkilemesine izin vermeyin, Akrep. Oğlak burcundaki Merkür, Koç burcundaki Chiron ile kare açı yaptığında, konuşmada akışınızı bozabilecek bir şey ortaya çıkabilir. Bir iş arkadaşından gelen bir yorum veya iş dışından birinden gelen geri bildirim olabilir. Her iki durumda da, yakın çevrenizin olması gerektiği kadar yardımcı olmadığını fark edebilirsiniz, bu nedenle geri bildirimlerinin omuzlarınızdan silinmesine izin verin. Şans eseri, yakın bir çalışma ilişkisinden destek alabilirsiniz, çünkü ay karşıt burcunuz Boğa’da yükselecektir.


Yay Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay Burcu, yarattığınız şeyle veya üzerinde çalıştığınız her şeyle güvende olun. Oğlak burcundaki Merkür Koç burcundaki Chiron ile kare açı yaptığında tutku projeleriniz, yetenekleriniz ve fikirleriniz konusunda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Bir yorum sizi yanlış yöne itebilir, bu da çalışmanızın değeri ve neyin peşinden gidebileceğiniz konusunda bazı şüphelere neden olabilir. Bu güvensizliği beslemek yerine, işinize olan güveninizi yeniden kazanmak için bu kareyi mükemmel bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Yaratıcı girişimlerinizde kendinize daha fazla güvenmenize yardımcı olabilecek birçok harika özelliğiniz var – kendinize inanın!


Oğlak Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizde neye ihtiyacınız olduğuna odaklanın Oğlak. Programınız veya öncelikleriniz hakkında söylenen bir şey, Oğlak burcundaki Merkür Koç burcundaki Chiron ile kare açı yaptığında sizi acıtan yerden vurabilir. Çalışkan bir dünya işareti olarak, hepsini kariyer yolunuzda ve kişisel yaşamınızda yapmaya çalışırsınız. Ancak, özellikle evde veya sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmeniz gerektiğini düşünüyorsanız, bu meydanda neye odaklanmak istediğinizi yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Kendinizi veya sizi tatmin edecek her şeyi ilk sıraya koymaktan korkmayın.


Kova Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün iç monologunuzun sizi ele geçirmesine izin vermemeye çalışın. Oğlak burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kare açı yapacağından, bilinçaltınızın işyeri tartışmalarınızı nasıl etkilediğini izlemeniz gerekecek. Birisi şüpheye neden olabilecek tüm yanlış şeyleri söylüyorsa, bir iş çılgınlığına karşı daha duyarlı olabilirsiniz. Bu kare, kendinizi sohbete veya düşüncelerinize kaptırmak yerine işyeri tartışmalarını ele alırken daha sağlıklı iletişim becerileri geliştirmeye itebilir. Kimsenin, hatta kendin bile, tüylerini kabartmasına izin verme!


Balık Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, mesleki hedefleriniz peşinden gitmeye değer! Bugün Oğlak burcundaki Merkür Koç burcundaki Kayron ile kare açı yapacağından, şimdi hedeflerinizin veya hayallerinizin peşinden gitme zamanının gelip gelmediği konusunda bir parça şüphe olabilir. Özlemlerinizin güvenliğinden veya değerinden emin olamayabileceğiniz için meydan gergin hissedecek. Ancak bu, hedeflerinize ulaşmaktan vazgeçmeniz için bir neden olmamalıdır. Eğer bir şey varsa, bu kareyi profesyonel özlemlerinizle bir inanç sıçraması yaparak suları test etmek için bir fırsat olarak düşünmelisiniz!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.