Günlük İş Burç Yorumları 18 Ocak 2023

18 Ocak work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 18 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuz için ne gün ışığına çıkacak, Koç? Merkür gerilemesi normalden daha fazla tahribata neden olabileceğinden, son birkaç hafta profesyonel olarak kaotik geçmiş olabilir. Artık Merkür doğrudan Oğlak burcunda konumlandığına göre, alanınızda veya sektörünüzde nasıl tanındığınız konusunda daha rahat hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşacağından, kariyer yolunuz, başarılarınız ve itibarınız konusunda kendinizi güvende hissetmeniz için yine de bazı konuların ele alınması gerekebilir. Nasıl sunulmak istediğinizi kontrol altına almak için gücünüzü bulun!


Boğa Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, ilerlemek için neye ihtiyacın olduğunu bul. Merkür retrosu sırasında profesyonel yolculuğunuzda nereye gideceğiniz veya neyin peşine düşeceğiniz konusunda biraz kararsız kalmış olabilirsiniz. Herhangi bir eğitim fırsatı veya seyahat de engellenebilirdi! Şans eseri, Merkür bugün doğrudan Oğlak burcunda konuşlanacak, bu nedenle profesyonel yolculuğunuzda ilerleme kaydetmek için tüm ipleri bir araya getirme konusunda kendinize daha fazla güvenebilirsiniz. Ancak Oğlak burcundaki güneş aynı zamanda Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşacağı için son bir büyük engeli aşmanız veya yolculuğunuzla ilgili bir aydınlanmaya dalmanız gerekebilir.


İkizler Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünden yararlan, İkizler! Son birkaç haftadır Merkür gerilemesi devam ederken, iş yerindeki mali konular ve karmaşık dinamiklerle uğraşmak daha zor olabilirdi. Merkür bugün doğrudan Oğlak burcunda konuşlanacağından, para meselelerinizi ve özel mesleki bağlarınızı nasıl ele alacağınız konusunda kendinize daha fazla güven duyabilirsiniz. Hatta sınırları eski haline getirmek için harika bir zaman olabilir, özellikle de Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda bir şeyler gün ışığına çıkarsa. Kavuşma, kontrolünü ele almanız gerekebilecek bir şeyi gün yüzüne çıkaracak, bu yüzden hazır olun!


Yengeç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne ile ilerleyeceksin, Yengeç? Geçtiğimiz haftalarda Merkür gerilemesi sırasında mesleki taahhütleriniz ve çalışma ilişkilerinizden emin olamamış olabilirsiniz. Bugün Merkür Oğlak burcuna yöneldiğinde, kiminle ve neyle devam edeceğiniz konusunda daha istikrarlı hissetmeyi bekleyin. Bununla birlikte, Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda, profesyonel düzenlemelerinizle ilgili daha özgüvenli hissetmek için endişelerinizi dile getirmeniz veya havayı temizlemeniz gerekebilir. Taahhütlerinizde güvende hissetmek için sınırlarınızı ve beklentilerinizi eski haline getirmekten korkmayın.


Aslan Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde kendine hakim ol, Leo. Son birkaç hafta Merkür gerilemesi nedeniyle çılgınca geçmiş olabilir, bu nedenle iş yerinde normalden daha fazla sorun, teknik zorluk ve iletişimsizlik yaşanmış olabilir. Neyse ki, Merkür bugün doğrudan Oğlak burcunda istasyon yapıyor, bu nedenle muhtemelen daha sorunsuz bir iş hayatınız olacak. Ancak Oğlak burcundaki güneş de Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşacağı için işinizin bazı yönlerini yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. İş yerinde daha kolay zaman geçirmek için sağlıksız alışkanlıkları veya rutininizin verimsiz yönlerini alt üst etmekten korkmayın.


Başak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı tıkanıklık kalkıyor Başak! Geri dönmeniz gereken bazı işler var, çünkü Merkür gerilemesi sizi son birkaç haftadır oyundan atmış olabilir. Merkür bugün doğrudan Oğlak burcunda duracağı için, işte fikirlerinizi ve tutkulu projelerinizi takip ederken daha düzenli hissedeceksiniz. Ancak, Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşacağından, çalışmayan veya en yüksek profesyonel hayrınıza hizmet eden bir şey ortaya çıkacağı için büyük bir ayarlama yapmanız gerekebilir. Tarzınızı, yeteneklerinizi ve yaratıcı girişimlerinizi dönüştürmek için birleşimi kullanın!


Terazi Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizde neye ihtiyacınız var Terazi? Merkür gerilemesi nedeniyle kariyerinizde ve ev hayatınızda olup biten her şeyi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Merkür’ün bugün doğrudan Oğlak burcunda konuşlanacağı göz önüne alındığında, tüm taahhütlerinizi yerine getirebileceğinizden emin olmak için programınızı düzenlerken sınırları daha kolay çizebilirsiniz. Ancak, Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda iş-yaşam dengenizde bir şeyler uçabileceği için büyük bir ayarlama yapmanız gerekebilir. Önce kendini koy!


Akrep Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, iş yeri konuşmalarınız sakinleşecek. Merkür gerilemesi iletişimsizliklere yol açabileceğinden, iş hakkında veya iş arkadaşlarınızla konuşmak kolay olmayabilir. Bugün Merkür Oğlak burcuna geçtiğinde, fikrinizi belirtmek ve odayı okumak konusunda daha emin hissedebilirsiniz. Ancak Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğu için ilerlemek için bir şeye sahip olmanız veya bir şeye hitap etmeniz gerekecek. Bağlaç, tartışmaya değer bir şeyi gün ışığına çıkarabilir. Kavuşma sırasında sahiplenmekten veya temize çıkmaktan korkmayın.


Yay Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay Burcu, sahip olduklarınızla ve işyerinde masaya getirdiklerinizle güvende olun. Para meseleleri ve özgüven, son birkaç haftadır geri giden Merkür tarafından sarsılmış olabilir. Artık Merkür doğrudan Oğlak burcunda olduğuna göre, mali durumunuz ve profesyonellik konusunda daha istikrarlı hissedebilirsiniz. Ancak Oğlak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda bir şeylerin değişmesi gerekebilir. Merkür gerilemesi sonrasında gerçekten güçlenmiş hissetmek için profesyonelliğinizle ilgili ciddi bir tutum ayarlaması yapmanız veya bazı kötü finansal alışkanlıklarınızı tomurcuk halinde bırakmanız gerekebilir.


Oğlak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel bir ortamda kendinize güveniyor musunuz Oğlak? Merkür retrosu sırasında son birkaç haftadır özgüveniniz olması gerektiği yerde olmayabilir. Merkür doğrudan burcunuzda olduğuna göre, kim olduğunuz ve işte masaya ne getirdiğiniz konusunda giderek daha fazla kendinize güvenmeyi bekleyin. Ancak, burcunuzdaki güneş burcunuzdaki Plüton ile kavuştuğu için, sizi başarıdan alıkoyan tüm güvensizlikleri veya engellemeleri yok ederek istikrara kavuşmanız gerekecek. Profesyonel ortamınızda ilerlemek için gücünüzü yeniden kazanın.


Kova Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklını sakinleştir, Kova. Merkür retrosu sırasında iş hayatınızı etkilemiş olabilecek duygusal ve zihinsel olarak sizi biraz ağırlaştırmış olabilir. Artık Merkür doğrudan Oğlak burcunda konumlandığına göre, iç sesinizin ve bilinçaltı görünümünüzün kontrolünü yeniden kazandığınızı hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda, üstesinden gelmeniz gereken son bir büyük bilinçaltı engeliniz olabilir. Bir profesyonel olarak kendiniz veya iş hayatınız hakkında, bilinçaltı yaklaşımınızı daha iyi hale getirebilecek derin bir şeyin farkına varabilirsiniz.


Balık Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, tekrar çevrimiçi olun ve sosyal takviminizi düzenleyin. Merkür retrosu sırasında iş arkadaşlarınıza ayak uydurmak ve daha büyük profesyonel topluluğunuzla çevrimiçi olarak aktif olmak arasında hayat çılgınca geçmiş olabilir. Şans eseri, Merkür bugün doğrudan Oğlak burcunda konumlanıyor, bu nedenle insanlarla yeniden bağlantı kurmak ve profesyonel platformlarınızda gezinmek daha kolay olabilir. Ancak Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğu için ağ kurma tarzınızın bazı yönlerini değiştirmeniz gerekebilir. Güç veren profesyonellerle çalışmak için çevrimiçi ve çevrimdışı fırsatlarınızı optimize etmek için ağ oluşturma yaklaşımınızı dönüştürün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.