Günlük İş Burç Yorumları 1 Şubat 2023

1 Şubat work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 1 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, daha büyük profesyonel topluluğunuzun ve hayallerinizin yanında olun. Kova burcundaki güneş burcunuzdaki Kayron’u 60 derece geçtiğinde güvensizliklerinizi ve kendinizden şüphe duymanızı bırakın. Bu geçişi, iş arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda, sosyal medyadaki varlığınızda daha güvende hissetmek ve mesleki özlemlerinizi takip etmek için çalışmak için mükemmel bir fırsat olarak görmelisiniz. Düşünmek için bir dakikaya ihtiyacınız varsa, ay ikametgahı Yengeç’e girdiğinde bunu yapabilirsiniz. Domicile Luna, nasıl hissettiğinizi ve ileriye doğru ne yapmak istediğinizi düşünmek için sizi bir adım geri atmaya teşvik edecek.


Boğa Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda bulunduğun yeri seviyor musun Boğa? Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u altmışken profesyonel duruşunuzu yansıtmanız gerekebilir. Altmışlık, iyileştirici bir geçiş olabilir, çünkü kariyerinizde güvensiz hissetmeden keşfetmek veya üzerinde hareket etmek istediğiniz şeye dalmanın zamanı gelmiş olabilir. Bunu yapmaya hazır hissediyorsanız, ay ikametgahı Yengeç’e girdikten sonra kariyer yolunuz hakkında sohbet ederken savunmasız olmak faydalı olabilir. Ay enerjisi sayesinde kariyeriniz hakkında daha açık hissedebilirsiniz!


İkizler Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlerlemeye devam et, İkizler. Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u altmışken profesyonel hayallerinizi ve özlemlerinizi takip ederek kendinize empoze ettiğiniz sınırlamaları aşmanın zamanı geldi. Hedeflerinizle ilgili bir inanç sıçraması yapma yeteneğinizden şüphe duyabilirsiniz. Ancak güvensizlikleriniz veya şüpheleriniz üzerinde çalıştığınızda, bunun profesyonel yolculuğunuzun benzersiz bir yönüne yol açabileceğini görebilirsiniz. Ay, ikametgahı Yengeç’e girdiğinde, çabalarınızın değerine olan güveninizi dizginlemeye odaklanın. Ay, kendinizi daha güvende hissetmenize yardımcı olabilir!


Yengeç Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeteneklerine güven, Yengeç. Kova burcundaki güneş ile Koç burcundaki Kayron arasındaki altmışlık açıdayken, spot ışıklarından uzak durmanın zamanı geldiğini hissedebilirsiniz. Kendinizi ortaya koymaktan daha içe dönük olmak cazip gelse de, bu altmışlığı içsel gücünüzü kullanmak için harika bir fırsat olarak görmelisiniz. Kendinizi iyileştirirken hala kontrolde olabileceğiniz için biraz daha savunmasız olmaktan korkmayın. Ay, bugün burcunuza geç gireceğinden, iş gününüzün geri kalanında kendinizi duygusal hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yolculuğunda ilerlemekten korkma Leo. Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u altmış haldeyken meydan okumaya hazırsanız yapacak, keşfedecek ve deneyimleyecek çok şey var. Mesleki düzenlemeleriniz ve iş ilişkileriniz ile tatlı bir noktada olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ancak bu, bir profesyonel olarak büyümek için yeni maceralar veya fırsatlar aramak üzere profesyonel yolculuğunuzda liderliği ele alacağınızdan %100 emin olacağınız anlamına gelmez. Şans eseri, etrafınızda sizi desteklemek için orada olabilecek doğru kişiler var.


Başak Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, iş hayatınızın nereye gittiğinin kontrolünün sizde olduğunu düşünüyor musunuz? Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Kayron’u 60 derece geçtiğinde, zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı işinize yatırırken güçlendiğinizden emin olmak için seçenekleriniz üzerinde kafa yormanız gerekebilir. İş fonksiyonlarınıza ne kadar veya ne kadar yatırım yaptığınızı yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Gerekirse, neye odaklanacağınızı düşünürken ölçeği küçültmekten korkmayın. Bu arada, ay Yengeç burcuna girdiğinde dikkatinizi profesyonel hayallerinize ve iş arkadaşlarınıza çevirin.


Terazi Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütlerinizde kendinizi ilk sıraya koymaktan korkmayın Terazi. Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u altmışken, iş hayatınızda istek ve ihtiyaçlarınızı önceliklendirmeniz gerekecek. Kısıtlamalarınızın üstesinden gelmeniz gerekebileceğinden sekstil biraz stresli olsa da, daha yapıcı ve hatta eğlenceli bir şeye yol açabilir. Bireyselliğinize, kendinizi ifade etmenize ve bu sekstilde özgürce dolaşabilmenize odaklanmanın zamanı gelmiş olabilir. Bunu yapmak, çalışma hayatınıza daha fazla mutluluk ve yaratıcı ifade getirebilir!


Akrep Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ara vermende sorun yok, Akrep. Çalışkan bir su burcu olarak, hareket halindeyken durdurulamaz olma eğilimindesiniz. Hiçbir şey ve hiç kimse yolunuza çıkamaz. Ancak Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u 60 derece geçtiğinde boş koşuyor olabilirsiniz. Chiron, iş gününüzü halletmek için gücünüzü, motivasyonunuzu ve coşkunuzu zapt edebileceğinden, iş her zamankinden daha yorucu olabilir. Özel konular da sürüşünüzü etkileyebilir. Altmışlık, kutsal alanlarınızda daha çok Ar-Ge’ye odaklandığından, hasta olduğunuz günlerden birini kullanmanın zamanı gelmiş olabilir.


Yay Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay burcu, ne yaratmak istediğiniz veya ilham almak için neye ihtiyacınız olduğu hakkında konuşun. Kova burcundaki güneş, Koç burcundaki Chiron’u altmış olduğunda yaratıcı bir blokajdan geçiyor olabilirsiniz. Chiron’un acı verici etkisi, tutkulu bir proje veya fikrin peşinden gitme becerinize güven duymadığınız anlamına gelebilir. Fırsat, motivasyon veya ilham eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Hüsrana uğramak veya kızmak yerine, bu altmışlığı Kayronik etkiyle çalışmak için neye ihtiyacınız olduğu hakkında konuşmak için bir şans olarak düşünebilirsiniz.


Oğlak Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne kadar ilerlediğine bir bak Oğlak! Bugün Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u 60 derece geçtiğinde oldukça nostaljik hissedebilirsiniz. Her profesyonel dönemi zarafetle manevra ettiğiniz için, yıllar boyunca çalışma zorlu, ödüllendirici ve yoğun oldu. Altmışlık, başladığınız yeri ve yol boyunca karşılaştığınız mücadeleleri vurgulayabileceğinden, kariyer yolunuz konusunda normalden daha hassas hissedebilirsiniz. Zor olan her şeye veya ters giden girişimlere odaklanmak yerine, bakış açınızı başardıklarınıza göre değiştirin.


Kova Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklını konuşmaktan korkma Kova. Bugün burcunuzdaki güneş Koç burcundaki Kayron’u 60’lık açıyla geçtiğinde konuşmak için kendinize güvenmeniz gerekecek. Altmışlıklar genellikle olumlu olsa da, bunun iyileştirici bir etkisi olabileceğini görebilirsiniz. Bununla birlikte, kendinizi iyileştirmek için yakın çalışma çevrenizde konuşma konusundaki güvensizliklerinizi aşmanız gerekecek. Bu altmışlık tetikleyici olabileceğinden, iş gününüz boyunca kuşkular, yanlış konuşmalar ve iletişimsizliklerle başa çıkmak zorunda kalacağınız anlar olabilir. Bunu yapabilirsin!


Balık Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, gizli yeteneklerinizde çok fazla değer var. Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u 60 derece geçtiğinde gizli profesyonel yanınıza güvenme zamanı. Sekstil meyve vermeye başladığında, içinizdeki ucube söz konusu olduğunda, kalıcı güvensizliklerin veya kendinizden şüphe duymanızın üstesinden gelmeniz gerekecek. İşinize özel bir hava katabilecek harika niteliklere, yeteneklere ve fikirlere sahipsiniz. İşin püf noktası, inovasyonunuzun ve eksantrikliğinizin çıkış yapmaya değer olduğuna inanmaktır. Tuhaflıklarınızı pazarlamaktan korkmayın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.