Günlük Güzellik Burç Yorumları 14 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Ocak Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dalgalı katmanlar istiyorsunuz, ancak stilistiniz başka bir şey duyuyor. İletişim konusunda daha dikkatli olmazsanız, en sevdiğiniz saç bandına bir haraç gibi görünebilirsiniz. Ayrıca bir fotoğraf getirmek yardımcı olur.


Boğa Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Açık konuşmak, istediğini alır. Bu nedenle, stilistiniz bir şeyler keserken bir dergiyi bölmek yerine dikkatinizi verin. Bu şekilde, çok ileri giderse onu durdurabilir veya yeterince ileri gitmediğini söyleyebilirsiniz.


İkizler Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzellik acı tanımaz – merdivenleri dört inçlik topuklularla çıkmaya çalıştığınız zamanlar dışında. Bir anlık moda ifadesi için adımlarınızı (veya sağlığınızı) feda etmeyin. Daha pratik bir şey bulun veya daire getirin.


Yengeç Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kızgınlık içinde ama köklü bir değişiklik istediğinden emin değil misin? Kâkül deneyin, künt bir kesiminiz varsa katmanlar alın veya uçlardan bir inç kesin. Bu küçük önlemler, aşırı önlemler almak zorunda kalmadan görünümünüzü tazeleyecektir.


Aslan Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Patlamalar büyüyor ve o garip uzunluğa mı ulaşıyor? Bir şapkaya başvurmayın. Potansiyel bir yanlış adımı bir varlığa dönüştürün. Stratejik olarak yerleştirilmiş bir saç tokası, aradaki durumunuzu şık ve yeni bir “iş”e dönüştürür.


Başak Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Antrenmanlar, özellikle ilerleme görmeyi umuyorsanız, ekstra ödüllendiricidir. Kendinizi zorlayın: fazladan bir mil koşun, havuzda sprint yapın veya her zamankinden daha ileri seviyede bir yoga dersi alın.


Terazi Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir moda sorunuz varsa, orada bir cevap var — onu bulmak için biraz araştırma yapmanız yeterli. Açık fikirli olmak da yardımcı olur. Yanıt geleneksel kaynaklardan gelmeyebilir, ancak işe yarayacaktır.


Akrep Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Son zamanlarda, eski püskü koleksiyonunuz birkaç taneden daha fazlasını içeriyor gibi görünüyor. Biraz temizlik yapmanın zamanı geldi. Bağışlayabileceğiniz bazı öğeler varken, diğerlerinin gardırobunuza yeniden katılabilmeleri için burada burada bir parçaya ihtiyacı var.


Yay Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendini korkak hissediyor musun, ama gerçekten ‘hadi boogie yapalım’ türünden değil misin? İlgilenmeniz gereken ciddi bir işiniz varsa, görünüşünüze dikkat ettiğinizden emin olun, ancak yeni veya ayrıntılı bir şey denemeyin.


Oğlak Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Alışveriş terapisi: Herkes bunu ara sıra yapar ve bunda şaşılacak bir şey yoktur. Doğru öğeyi bulmak gerçekten daha iyi hissetmenizi sağlar – ama sadece bir an için. Düzenli olarak yapıyorsanız, kendinize nedenini sormanın zamanı geldi.


Kova Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Maddi mallar güzel olabilir, ancak ılımlılık anahtardır. Tüketici şehvetine kapıldığında zen’e git: nesneye bak. Ne kadar güzel ve arzu edilir olduğunu tamamen takdir edin. Sonra onunla otur ve geçmesine izin ver.


Balık Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yeni bir favori maskarayı ne zaman bulacağınızı asla bilemezsiniz. Ancak kendinizi hiç bitmeyen bir arayışta tüp tüp satın alırken bulursanız, dizginleme zamanı gelmiştir. İstediğiniz etkileri elde etmek için iki farklı tür kullanmayı deneyin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.