Günlük Ev Burç Yorumları 4 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 4 Ocak Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

4 Ocak 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

TV’deki şeflerin tehlikeli bir şekilde tavayı çevirdiğini, her bir dilimlenmiş soğanın tavaya geri döndüğünü kaç kez izlediniz? Fiziğe olan inancınızı (ya da en azından akşam yemeğinizi) bu şekilde ortaya koymanız her nasılsa zor. Önce büyük bir pankek deneyin. Beceriniz anında değilse, her zaman daha fazla vurucu yapabilirsiniz.


Boğa Burcu

4 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Komşunuzun ağacı son yıllarda deli gibi büyüyor. Resmi olarak tüm bahçenize gölge düşürdü. Sorun hakkında onlara yaklaşmaya gittiğinizde, toprağınız hakkında dürüst olmayın. Sorunu yüzünüzde bir gülümsemeyle açıklayın ve kesinlikle iyi sonuçlar alacaksınız.


İkizler Burcu

4 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu sadece aptalca bir biber yemeği ama sen onu çok ciddiye alıyorsun. Yaptığınız işe her şeyi katmak her zaman iyidir, öyle bir an gelir ki bir adım geri çekilip kendinize bakmanız gerekir. Olayla ilgili ruh halinizi hafifletmek için aptal bir şef şapkası ve komik bir sözle önlük giyin.


Yengeç Burcu

4 Ocak 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu hafta yine dikiş makinesi bozulduğunda, tornavidanızı bırakıp selam vereceksiniz — bu makineyle güzel bir on yıl oldu ve yeni bir makine almanın zamanı gelmiş olabilir. Yeni bir model için alışverişe çıktığınızda, hangisini seçerseniz seçin, bütçenizin yettiğinden emin olun ve marka ve model konusunda güvendiğiniz kişilerden tavsiyeler alın.


Aslan Burcu

4 Ocak 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hiçbir şey, unsuz bir çikolatalı kekin çöküşünü yenemez. Çikolata bir çekirdekten gelse de, ne kadar çok dilemiş olursanız olun, bu onu bir sebze yapmaz. Bir gün diyetinizi bozmaz. Bugün gereksiz malzemelerle uğraşarak zaman kaybetmeyin — doğruca kovalamaya başlayın. Aslında, daha da iyisi, sadece ekstra bitter çikolata yiyin ve bir gün deyin.


Başak Burcu

4 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Umutsuzca fotoğraf koleksiyonunuzu düzenlemek istiyorsunuz, ancak sürece her başladığınızda, bir anıya sarılıyorsunuz ve telefona gidiyorsunuz veya internette bu tür ayrıntılara bakıyorsunuz. Aramanız gereken her şey hakkında bir not yazarsanız, resimleri kırparak ilerlemeye devam edebilirsiniz, ardından hepsini bir kerede alın.


Terazi Burcu

4 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Davet edildiğiniz öğle yemeği biraz kuru ve havasız gelebilir, ancak bu grup etkinliği tüm grup hakkındaki algınızı değiştirecek. Ortak bir proje oluşturmak için birlikte çalıştığınızda, zihniniz açılır ve insanları gerçekte oldukları gibi görürsünüz. Şimdi yeteneklerinizi karışıma ekleyeceksiniz.


Akrep Burcu

4 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yemek yapmak sizin için rahatlatıcı bir aktivite olmalı; Bir bıçağı sebzelerin arasından geçirmek veya yavaş yavaş pişen bir tencereyi karıştırmak meditasyon gibidir. Ancak son teslim tarihine kadar yemek pişirmek biraz daha az rahatlatıcı oluyor. Ürünü yıkamak için sevgilinizden yardım alırsanız, biraz daha sıcak koşullarda bile sürecin tadını çıkarabilirsiniz.


Yay Burcu

4 Ocak 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İnsanların başarılı olmasına yardımcı olmak için dürüst olmalısınız. Ev arkadaşınıza eti fazla pişirdiklerini ve bu yüzden zor olduğunu bildirin. Bir dahaki sefere daha iyi yapmak için bunları bilmeleri gerekiyor.


Oğlak Burcu

4 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çilekli pastanın son dilimine gelince, birisi bunu diğerlerinden daha çok hak ettiğini düşünebilir ve bu kişi siz olabilirsiniz. O kadar nadiren bencilce hareket ediyorsunuz ki, bugün son porsiyonu talep ettiğinizde bu çok yersiz görünebilir. Yerinizi alın ve yemeye başlayın! Birisi ipucu alır ve bulaşıkları yıkamayı teklif ederse, bırakın yapsın.


Kova Burcu

4 Ocak 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu hafta en sevdiğiniz ürünün farklı sunumlarını deneyin. Yıllardır alet çekmecesinde duran o kırışık kesici, en az bir kez kullanılmayı hak ediyor. Turp güllerini açmak için yapraklarını kestikten sonra soğuk suda bekletin.


Balık Burcu

4 Ocak 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dışarıdaki çığlıklar, bağırışlar ve kahkahalar arasında odaklanmak zor olsa da, bugün evin içinde biraz iş halletmeniz gerekiyor. İşinizi bitirdiğinizde bir ödüle karar verin ve daha önce hiç odaklanmadığınız şekilde odaklanın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.