Günlük Ev Burç Yorumları 31 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Ocak Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hırslı yanınız size spor salonuna geri dönme zamanının geldiğini söylese de, hayatınız son zamanlarda o kadar fiziksel oldu ki hala oldukça iyi durumdasınız! Ovma küvetleri veya bahçe işleri gibi basit ev rutinlerinin fiziğiniz için yapabilecekleri inanılmaz. Omurganızın zarar görmesini önlemek için mümkünse dizlerinizi bükmeyi unutmayın, sırtınız kıvrıkken eğilmeyin.


Boğa Burcu

31 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Siz ve bir arkadaşınız brie servis etmenin en iyi yolu – kızarmış veya soğuk – konusunda tartışırken, eğlenceli bir toplantı biraz bulutlu olabilir. Zevki sizinkinden çok farklı olsa bile, arkadaşınızın istediğini yapmasına izin verin. Son derece lezzetli bir şeyde yeni bir dönüşü takdir etmeye çalışın. Brie ile servis etmek için ahududu sosu veya konserveleri yapın.


İkizler Burcu

31 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yakın zamanda yapılan bir barbekü ve ardından bir dondurma sosyalleşmesi, ağır yiyeceklerden biraz bunalmış hissetmenize neden olur. Bu hafta menü seçenekleri için daha hafif tarafa bakın. Damlayan yağlardan veya unla kaplanmış herhangi bir şeyden uzak durun. Çiğ sebzelerle yapıştırın. Sebzeleri buğulayın ve limon ve ezilmiş sarımsakla tatlandırın.


Yengeç Burcu

31 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün biraz harcama sıkıntısı içindesin. Asla pazarlıklı ev eşyaları satın almazsınız, ancak gelecek ay tatiliniz için biriktirmeniz gerekirken tüm paranızı yüksek kaliteli bir mutfak robotuna harcamak istemezsiniz. Tutumlu olmanın ve ucuz olmamanın yolları var – bu keşfi yapmanın zamanı geldi! Bozuk paranızı güzel ama ucuz bir vazoya veya kaseye koyarak iğne parasından tasarruf edin.


Aslan Burcu

31 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İçine kapanık, bahçedeki hamakta uyuklayan ya da gölgede asık suratlı biri olarak karşınıza çıkabilir. Ama önemli bir anın hemen köşede olduğunu biliyorsunuz – kendinizi o anın olasılıklarına açıyorsunuz. Kendinizi yemek ve zanaat kitaplarıyla çevreleyin, gözlerinizi kapatın ve bir tane seçin.


Başak Burcu

31 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşlarınızla geçirdiğiniz bir akşamda, yemek odanızın etrafında oturan insanların sesinin gitgide yükseldiğini fark etmeden duramazsınız! Sesi veya giderek gürültülü hale gelen konuşmayı kontrol etmeye çalışmayın. Unutulmaz bir akşam yemeği partisi düzenliyorsunuz! Elleriyle konuşan kişiler dökülebileceğinden, el altında bir havlu bulundurun.


Terazi Burcu

31 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün daha büyük resmi düşünün; ayrıntılarda boğulmanıza izin vermeyin. Büyük bir İtalyan ziyafeti yapmak istiyorsanız, ilgili adımlar hakkında endişelenmeyin. Sadece menüyü planla! Bir cannoli’yi nasıl dolduracağınızı ona ulaştığınızda anlayabilirsiniz. Bazen doğrudan bir İtalyan restoranından taze makarna satın alabilirsiniz.


Akrep Burcu

31 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Konuklarınız gelmeden önce bir arkadaşınızla telefonda veya verandada rahatlayarak stresli sorunları çözün. Her ne kadar misafirlerinize terlediğinizi belli etmemeye çalışsanız da, stresinizi akşam yemeğinden önce halletmezseniz aslında yemeğinize yansır. Gerekirse mutfakta yakın bir arkadaşınızdan yardım alın.


Yay Burcu

31 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gençliğinizden kalma domates mahsulleriyle ilgili anılarınız olabilir. Yine de bu yılki tesadüfi mahsulünüzle, çocukluğunuza geri dönebilirsiniz, domates bitkileri, çocukken hatırladığınızdan daha fazla meyve verir. Yetişkin bir salsa için taze jalapeno, soğan ve sarımsak ekleyin.


Oğlak Burcu

31 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yılın en sıcak gününde tüm buzlu şekerlerinizin kaybolması o kadar da şaşırtıcı değil. Bunu çözmek için dedektif olmaya gerek yok. Bu arada, buz küpleriyle ve üzerlerine dökeceğiniz lezzetli bir şeylerle yetinmeniz gerekecek. Meyve suyuyla aromalı buz küpleri veya su dolu tepsilerde dondurulmuş meyve dilimleri yapın.


Kova Burcu

31 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün özellikle birbiriyle çelişen şeylerin farkında olarak sağduyunuzu kullanın. Ne de olsa bulaşık bezi dikiyor olsaydınız ipek kumaş kullanmazdınız ve renkli giysilerinizde kesinlikle çamaşır suyu kullanmazdınız. Aptalca bir hata yapmamak için yaptığınız her şeyi iki kez düşünün.


Balık Burcu

31 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her şey kitaplardan öğrenilemez. Bahçecilik ister tek başınıza ister iyi bir arkadaşınızla yapmaktan keyif aldığınız bir şey olsun, başkalarının tavsiyelerini asla hafife alamazsınız. Mahallenizde en iyi neyin büyüdüğüne dair gerçek bilgi almak için komşularınızla ve yerel fidanlıktaki insanlarla konuşun. Bitkilerin bol suya ihtiyacı vardır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.