Günlük Ev Burç Yorumları 30 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Ocak Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mahalle çocukları ile bir araya gelip anne baban için sergilediğin yetenek yarışmalarını hatırlıyor musun? Komşu çocuklarla koreografisi yapılmış bir disko dansı rutini için Bee-Gees’i garaj yoluna çıkarmanız karakter dışı olmaz. Eğlenmek için kamerası olan birinin etkinliği YouTube’da yayınlamasını sağlayın.


Boğa Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Plastik poşetleri ve şişeleri bırakmış olabilirsiniz ama herkes sizin kadar aydınlanmış veya proaktif değil. Gençleri mahallenizdeki geri dönüşüm programına dahil etmek için, gençlere haftalık teneke kutu toplamalarında eşlik etmeden önce ebeveyn izniniz olduğundan emin olun.


İkizler Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Nasıl elde ettiğinizi bilirsiniz – desteklediğiniz şey için neden bu kadar yoğun bir şekilde tartıştığınız hakkında hiçbir fikriniz olmayana kadar bir nedene veya bir tartışmanın bir tarafına kilitlenirsiniz. Belki de kılıçlarınızı bırakmanın ve yazı tura atarak ateşkes ilan etmenin zamanı gelmiştir. Bir oda bölücü, ofisinizi küçük bir dairedeki yatak odasından ayırabilir.


Yengeç Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kısa sürede yaratıcı öğle ve akşam yemekleri hazırlarken artıklar bu hafta gizli silahınız. Sos ekleyip tavada kızartma yapmak varken neden pişmiş tahıllar ve şişler boşa gitsin? Bitki bahçenizden biraz yardım alarak kaynaklar buzdolabınızda.


Aslan Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aman Tanrım, şeftali turtanız akrabalarınızı kulaktan kulağa gülümsetiyor. Komşunuza ahududulu gevrek ikram ettiğinizde, komşunuz size ödüllü domateslerinden oluşan bir sepet ikram edecek. Ev yapımı dondurulmuş tatlı naneli dondurma ekleyin ve kasabanın tostu olacaksınız.


Başak Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendinizi değişime özellikle dirençli buluyorsunuz ve ev arkadaşınızın mutfağı boyama niyetini protesto ediyorsunuz (ve bu çok gecikti). O eski, tozlu, yosun yeşili rengi birdenbire nostaljik bir ışıltıya bürünür ve taze, kremsi bir sarı düşüncesine dayanamazsınız.


Terazi Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizin bir kısmı istediğinizden daha az verimli görünüyor, ancak komşunuzun bariz olanı tekrarlamasına ihtiyacınız yoktu. Küçük yorumların sizi üzmesine izin vermeyin; çabalarınızla ilgili moralinizi yüksek tutun. Domates boynuzlu kurtlarını toplayın ve sabunlu su dolu bir kavanoza koyun.


Akrep Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Size annenizin bilgeliği hatırlatılıyor: taklit, pohpohlamanın en iyi şeklidir. Komşunuz en sevdiğiniz tarifler için çıldırdığında ve onları bir barbeküde servis ettiğinde, bunu tatlı ve ücretsiz olarak görün. Biber tozu, limon suyu, bir tutam tuz ve biraz ezilmiş sarımsakla yapılan baharatlı mayonez tarifi, partiden geri alacağınız bir tarif.


Yay Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, kendinizi tamamen istenmeyen iltifatlar ve bir dizi hediye alırken bulduğunuz günlerden biri. Misket limonu torbasının turta yapmak için kullanılabileceğinden veya Meksika birasıyla dilim olarak servis edilebileceğinden emin olun, ancak akşam yemeğinde balık takolarına eşlik olarak dilimleri deneyin ve ev arkadaşlarınızdan övgü dolu eleştiriler alacaksınız.


Oğlak Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

O gün evin etrafına görev listeleri asmak biraz ileri gidebilir, ancak durumu kontrol altına alıyorsunuz ve herkes tam olarak onlara söylediğinizi yapmakta iyi görünüyor. Şaşırtıcı derecede hoş bir titizlikle boya yapıyor ve zımparalıyorlar veya yabani otları temizliyor ve budaıyorlar.


Kova Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün güç mücadelelerinin sağlıklı bir ittifakın önüne geçmesine izin vermeyin. Bir anlaşmaya varamayabilirsiniz, ancak anlaşmazlığınızı yemek masasına taşımayın. Neşelendirmek için salatanıza tatlı üzüm ekleyin.


Balık Burcu

30 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Akıl sağlığınızı korumak için öncelik verme zamanı. Hayatınız bir etkinlik kasırgasıdır ve bazen tam olarak ayak uyduramazsınız. Arka bahçede mangal yapmak, domates konservesi yapmak, tüm ev işlerini yapmak ve sosyal hayatınıza ayak uydurmak arasında biraz yardım almanız veya işleri biraz küçültmeniz gerekiyor. Aynanızın önünde durun ve ‘hayır’ derken gülümseme alıştırması yapın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.