Günlük Ev Burç Yorumları 3 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 3 Ocak Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

3 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Uzun bir deniz yolculuğundan eve dönen kayıp bir sevdiğiniz gibi, bu hafta kayıp bir eşyaya rastlayacaksınız – aslında, sonsuza dek gittiğinden emin olduğunuz bir mücevher. Diğer yüzüklerinizde gevşek taş olup olmadığını kontrol edin ve gerekirse kuyumcuya gidin. Bugün küpe eşleştirmek için de güzel bir gün.


Boğa Burcu

3 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tam mutfak bahçeniz hakkında kibirlenmeye başladığınızda, her türlü fırtınayı, kuraklığı veya rüzgarı atlatabileceğini düşünerek, kedi pencere pervazına tırmanacak ve tüm fesleğenleri yiyecektir. Kibir bazen aksi takdirde tarafsız olabilecek eylemleri beraberinde getirebilir. Gelecekte üzülmesini önlemek için tüylü arkadaşınız için diğer yenilebilir yiyeceklerden uzağa kedi nanesi ekin.


İkizler Burcu

3 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçıvanlıkla ilgili en sevdiğiniz kısımlardan biri entelektüel yönüdür – hesaplama, planlama, tahmin etme ve tahmin etme. Bu bir eğlence olduğu kadar bir bilimdir ve bazen toprak mı ağaç kabuğu mu yoksa diğer sıradan ama çok önemli ayrıntıları düşünerek saatler harcarsınız. Küçük kaplardaki bitkilerin kavurucu, rüzgarlı günlerde iki kez sulanması gerekir.


Yengeç Burcu

3 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Elbette çok fazla toplantı düzenliyorsunuz, ama hiç gerçekten abartılı bir şeye ev sahipliği yaptınız mı? İlk siyah beyaz barbeküyü yapmayı düşünün. Fileto mignon ve salata ile dolu bir top için mumları, kumaş peçeteleri ve müziği dışarı çıkarın.


Aslan Burcu

3 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hiçbir şey, ev yapımı bir giysinin son ipliğini koparıp başınızın üzerinden geçirme hissini yenemez. Telefonunuzda fotoğraf çekin ve arkadaşlarınıza gönderin. Tamamladığınızda hissedeceğiniz başarı hissini hiçbir şey yenemez.


Başak Burcu

3 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizde yetiştirdiğiniz sebzelerin boyutunu dünyaya anlatmak isteseniz de biraz alçakgönüllü olmaya çalışın. Onları servis edin ve boyutunu fark eden var mı bakın – bırakın konuşmayı yiyecekler yapsın.


Terazi Burcu

3 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İplik ve iğnelerinizle oturmak veya dikiş makinesinde kumaşla çalışmak için havanızda olmayabilirsiniz, ancak bu, gelecekteki moda fikirlerinizi çizemeyeceğiniz anlamına gelmez. Renkli kalemler ve eskiz defteri ile gelecek yılın gardırobunu planlayabileceksiniz.


Akrep Burcu

3 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizde sulama sistemi kurmak çok mantıklı ve zaman kazandıran bir çözüm gibi göründü. Ama şimdi uzun lastik hortumlara dolanmış, yönlerden tamamen şaşkına dönmüş olduğunuza göre, ikinci kez düşünüyorsunuz. Bugün bir zorluğun harika bir fikrin önüne geçmesine izin vermeyin. Daha önce kurmuş olan bir komşunuzdan yardım isteyin.


Yay Burcu

3 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir hayır kurumu eski, atılmış giysilerinizi istediğinde, tüm dolabınızı dağıtacağınızın farkında değillerdi. Birikmiş kalemler on yıla yayılabilir, ancak iyi niyetiniz çok takdir edilecektir. Tüm ıvır zıvırları temizlemenin getirdiği temizlik hissinin tadını çıkarın.


Oğlak Burcu

3 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bir esinti olacağını hayal ettiğiniz şeyler göründüğü kadar kolay olmayabilir. Avlunun küçük bir kısmındaki toprağı çevirme planınız ana kayayı ortaya çıkarabilir. Sakin ol. Bunun yerine yerinde yürüyen bir kaya labirenti oluşturun.


Kova Burcu

3 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Süpürme kıvırcık ipuçları bir süredir dikkatinizi çekmiştir. Artık evleneceğinize göre, davetiyelerinize adresleri elle yazmak istiyorsunuz. Kütüphaneden bir kaligrafi kitabı ödünç alın ve bu amaç için yapılmış bir keçeli kalem alın ve uygulamaya başlayın.


Balık Burcu

3 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yılın bu zamanında sağlıklı bir diyete bağlı kalmak inanılmaz derecede kolaydır. Çiftçi pazarından eve getirdiğiniz taze ürünler, neredeyse hiç ihtiyaç duymaz ve tereyağı veya tuza ihtiyaç duyar. Bu sezonun avantajlarından tam olarak yararlanın. Genellikle misafirler için ayırdığınız süslü tabaklardan kendinize servis yapın. Sen de önemlisin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.