Günlük Ev Burç Yorumları 29 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Ocak Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınız, temizlenmiş mutfak zemininizde yanlışlıkla çamurun izini sürerse, kırmızı görmeden edemezsiniz. Bastırırsanız, daha sonra sadece pasif-agresif enerjiyi barındırmakla suçlanacaksınız, bu yüzden duygularınızı yavaşça dışarı çıkarın. Bir kağıt havluyla çamuru bir faraşa itmesini ve ardından paspaslamasını isteyin. Çamur kurumuş gibi değil.


Boğa Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mavi bir ruh halinin geldiğini hissettiğinizde kendinizi nasıl idare edeceğinizi bilirsiniz. Hasat sepetinizle bahçeye çıkın ve rengarenk biberlerinizin arasında oyalanın. Baharatlı salsanızı yapın ve içine mavi mısır cipsi ile daldırın.


İkizler Burcu

29 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Günü mutfakta geçirmekten başka bir şey istemezsin. Tatlıyla başlamaktan çekinmeyin, ancak aynı zamanda tatlar ve soslar konusundaki dürtünüzü de takip edin. Tarçınlı granola ve vanilyalı yoğurt üzerine yaban mersini için bir mola şarttır. Çileklerin porseleni lekelememesi için antika porselen kaseyi hemen yıkayın.


Yengeç Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, evinizin ihtiyaçlarına açık olmak ve onları buna göre beslemekle ilgili. Öğlen yemeği idealdir – biber, domates ve mozzarelladan oluşan bir salataya oturmak kadar basit olabilir. Ya da belki ev arkadaşlarınız hasat yapmanıza ve hafif, ızgara bir balıkla harika bir tavada kızartma yapmanıza yardımcı olmaktan çok memnun olacaktır.


Aslan Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sebat, oyununun adıdır. Dışarısı muhteşem olmayabilir, bu yüzden tuvaletteki sızıntıyı giderene kadar pes etmeyeceksiniz. Zemin cıvatalarını sıkmak kadar basit olabilir. Yeni bir conta almadan önce cıvataları kontrol edin.


Başak Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Buharlı New Orleans cazının veya tıngırdayan bluegrass’ın tadı, bugün yemekten dekorasyona ve giyinmeye karar verme şeklinize kadar her konuda size ilham kaynağı olabilir. Mahallenizin sunduğundan biraz daha fazla yeteneğe ihtiyacınız var, bu yüzden ateşinizi gerçekten yakmak için diğer kaynaklara bakın. Tefinizi birçok renkli kurdele ile süsleyin ve dans edin.


Terazi Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Komşunuzun oturma odasına ilk kez girdiğinizde, bir şeyler ters gitti. İç tasarım becerisine sahip olmadığını kabul ederse, evindeki akışı sağlamak için yardımınızı sunun. Bugün gücünüz, başkalarının güzelleşmesine ve uyum bulmasına yardımcı olmaktır. Kanepenin üzerindeki duvar, farklı şekillerde üç vurgu aynası ve bir resim ile bir kolajdan daha iyi görünecektir.


Akrep Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçeniz sığınağınız ve rızkınızdır. O kadar çok zaman ve enerji harcadınız ki, sorumluluklarda bile paylaşmak zor görünebilir. Ancak nadiren ellerini kirleten bir ev arkadaşı devreye girmek isterse, fazla kontrolcü olmayın. Yabani otla filiz arasındaki farkı gördüğünden ve otun kökünü çıkardığından emin olun.


Yay Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün sizi nereye götürürse götürsün ruh halinizi takip edin. Belki de öğlene kadar bornozunuzla kendinizi en rahat hissediyorsunuz, evin içinde oyalanmak veya çimenliğinizi çimlerin üzerinde bir battaniye ve portatif müzik setinde yumuşak Hint ilahileri çalan derme çatma bir yoga stüdyosuna dönüştürmek.


Oğlak Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Örgü partisi fikriniz pek iyi gitmediyse, bunu kişisel algılamayın. Yaratıcı ve sosyal olmak istiyorsunuz, ancak arkadaşlarınız mevsime sıkı sıkıya bağlı görünüyor. Bunun yerine bir tahta sandalye süsleme partisine ne dersiniz? Boyaları tedarik edin, ancak benzersiz bakıcılar yaratmak için her bir kişinin farklı temalı süslemeler getirmesini sağlayın.


Kova Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu hafta yapılacaklar listenizde düşünmek umursadığınızdan daha fazlası var, ancak odaklanmanızı sürdürmek, bu öğelerin üstünü çizmekle eşdeğerdir. Çoklu görev anahtarıdır. Çamaşırlar dönerken mektuplar yazın. Çorba yavaş yavaş kaynarken mutfağın zeminini paspaslayın. Kapıları açın ve esintinin sert temizleyicilerin kokusunu alıp götürmesine izin verin.


Balık Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gizemli bir hikaye merakınızı uyandırdı. İster tarihi bir roman, ister yabancı topraklarda geçen bir fantezi olsun, en sevdiğiniz kitapla çimlere uzanmaktan başka bir şey istemezsiniz. Kendi yaratıcı çabalarınız için ilham alacağınızdan emin olduğunuz için bir kalem ve günlüğünüzü alın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.