Günlük Ev Burç Yorumları 28 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Ocak Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Buzdolabınız tıklım tıklım dolu ve arkada gözünüzden gizlenmiş, artık bilmediğiniz şeyler var. Her bir rafı gözden geçirin ve rastgele ve süresi dolmuş olanları ayırın. Öte yandan, bulduğunuz tüm soslarla kesinlikle lezzetli bir yemek pişirebilirsiniz.


Boğa Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sevdiğinizle tatildeyken çekilmiş bir fotoğrafa dakikalarca sevgiyle baktığınız ya da bir arkadaşınızın sonunda çok güzel bir sufle yaptığını söylediğinde kendinizi biraz ağladığınız günlerden biri bugün. Bugün biraz duygusal olma eğilimindesiniz – onları en sık göreceğiniz yere bir vazo çiçek koyarak her şeyi olumlu yönde tutun.


İkizler Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, kahvaltınızın nasıl olması gerektiğine dair belirli bir fikirle uyanıyorsunuz: güzel bir fincan kahve ve üzerine taze meyve eklenmiş yoğurt. Mutfağa girer girmez kahvenin bittiğini ve masadaki meyve tabağının boş boş size baktığını fark edersiniz. Gününüzün mahvolmasına izin vermeyin – yumurtaları çırpın ve bir fincan kuşburnu çayı demleyin.


Yengeç Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Onarılması gereken ya da bir gün yorgan için yararlı olabilecek kıyafetleri çuvallara yığmak çok kolay. O kadar kurnazsınız ki, etrafınızdaki kırıntılarda yeni ve yaratıcı bir şeyler için potansiyel görüyorsunuz. Eskiyi kucaklayın; Yeni ve kesilmiş parçalardan oluşan bir mavi jean yorgan için ip ile bağlayacaksınız. Mükemmel piknik yorganı olacak.


Aslan Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendinize çok fazla mola vermeden bugün boyalı posta kutusu projeniz üzerinde çalışmaya devam edin. Omzunu direksiyona koy! Projeleriniz nihayet bittiğinde ve zanaat fuarı standınız için hazır olduğunuzda büyük bir gurur duyuyorsunuz. Yerel manikür salonlarına ve kahvehanelere mallarınızla ilgili broşürler asın.


Başak Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Küçük bir değişiklik için büyük kanepenizi bir köşeden diğerine taşıma dürtüsünü hissediyorsunuz, ancak bunu tek başınıza yapamazsınız. Değerli parke zeminlerinizi çizmeden önce bir arkadaşınızı arayın ve canlandırılmış oturma odanız için daha fazla fikir paylaşırken şirketin keyfini çıkarın. Siz varken lambaları yeniden düzenleyin.


Terazi Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kurnazca projeleriniz söz konusu olduğunda hiç kimse hırsınız olmadığını söyleyemez. Bu, yalnızca çabalarınızın kapsamı ve genişliği için değil, aynı zamanda ocakta köpüren tencere miktarınız için de geçerlidir. Şeftalileri konserve yapmak için doğramaya başlamadan önce jöle yapmak için kaynattığınız üzümlere konsantre olun.


Akrep Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendi lezzetli domateslerinizi dilimlerken, İtalya sahilinde kiraladığınız arka bahçedeki küçük odadaki asmalardan kopardığınız domatesleri hatırlıyorsunuz. Sizi karşılayan aile bağlarından ev yapımı zeytinyağı ve şarap sattı. Denizaşırı bir rüyada kaybol. Gününüze taze enerji getirmesine izin verin. Bu akşam ekşi maya üzerinde domates ve ince mozzarella dilimleri servis edin.


Yay Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınızın hem avokado hem de pancar için nasıl bu kadar nefret besleyebildiğini anlamak gerçekten zor, kişisel olarak en yücelttiğiniz sebzelerden ikisi kolayca. Haşhaş tohumu sosunu buğulanmış pancarlara ekleyin ve afiyetle yiyin. Senin beğendiğin her şeyi o beğenmek zorunda değil.


Oğlak Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aramanıza cevap veren herkesin olduğu spontane bir akşam yemeği partisi için planlarınızı bir kenara bırakın ve onun yerine tek bir kişiye odaklanın. Limonlu kuskus ve ızgara sebze şişleri ile taze ızgara alabalık için eski bir arkadaşınızı davet edin. Biraz beyaz şarap, ışıltılı sohbetinizi akşamın geç saatlerine kadar taşıyacaktır.


Kova Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni uyanmış kedinizi okşarken, kürkünün hatlarına ve esnemesinin güzelliğine hayran olmaya başlarsınız ve etrafınızda böyle harika, küçük bir arkadaşa sahip olmanın ne kadar özel olduğu düşüncesine kapılırsınız. ev. Hayattaki basit zevkler için minnettarlıkla dolusunuz. Ona içinde jingle bell olan birkaç küçük iplik yumağı yapın ve çıldırmasını izleyin.


Balık Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Müzik setini verandaya çıkarmanın ve müzik koleksiyonunuzun ulaştığı noktaları keşfetmenin zamanı geldi. Beatles veya Rolling Stones’u patlatırken bahçe işleriniz yeni bir eğlence ve nostalji unsuru alacak. Müzik bugün kafanızı dağıtmanıza yardımcı olacak ve komşular şarkı söylemek için uğrayabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.