Günlük Ev Burç Yorumları 27 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Ocak Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni bir çamaşır makinesini dairesine taşımak için yardıma ihtiyacı olan bir arkadaştan bir telefon gelir. Bir fincan kahve içerken gazete okumak daha çok canınızdan gelse de bu isteğini geri çevirmemelisiniz. Minnettarlığı, eve yer açmak için kas gücüne ihtiyaç duyacağınız geniş bir geyik boynuzu eğreltiotu ile geleceğiniz anlamına gelir.


Boğa Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sadece taze, sulu mango düşüncesi ve çenenizden aşağı damlayan suyu pratik olarak hissedebilirsiniz. Genellikle Hint, Meksika ve Endonezya yemeklerinde bulunan bu yaz ortası meyvesini ceviche, hint turşusu veya baharatlı mango salatalarıyla kutlamayı bir noktaya getirin.


İkizler Burcu

27 Ocak 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sanki telefonun susmayacak; birbiri ardına davetiye alıyorsunuz. Cep telefonunuzun zil sesini kapatarak günün stresini atın. İnsanlar bekleyebilir. Zil sesini daha sonra tekrar açmayı unutacağınızı düşünüyorsanız, telefonun alarmını kurun.


Yengeç Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev yapımı dondurma yapmak istiyorsunuz ve yaratıcılığınızın sınırı yok. Hafif bir vanilya bazıyla başlayın ve salatalık, avokado ve kavun gibi egzotik tatlar ekleyin. Mahallenizdeki yetişkinler, eşsiz dondurmanızdan bir kepçe daha almak için yalvarırken tekrar çocuklara dönüşecekler!


Aslan Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu ilk değil ama bir arkadaşta mükemmel uyumu buldun. Rahatlatıcı bir sabahı nasıl geçireceğiniz konusunda kesinlikle hemfikir olabilirsiniz – ikiniz de verandada oturmayı ve Hawaii’den gelen gerçek Kona çekirdekleriyle yapılmış uzun buzlu kahveleri yudumlarken ve kuşların şarkılarını dinlerken parlak yaz ışığının muhteşemliğinin tadını çıkarmayı seviyorsunuz. ağaçlarda.


Başak Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gelecek hakkında hayal kurun ve evin veya bahçenin etrafında bir sonraki büyük projeniz için planlar yapın. Kendinizi çok fazla dikkat dağıtmadan adayabileceğiniz üç günlük hafta sonlarını ve zamanları önceden düşünün. İleriyi planlamak, arazinizdeki çalıların bir kısmını temizlemek için zamandan yararlanmanıza ve kuraklık boyunca ateşe karşı akıllıca davranmanıza olanak sağlayacaktır.


Terazi Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Komşunuz çimlerini biçmeye başlamak üzere ve siz de bahçenizde öğle yemeği için davet ettiğiniz bazı arkadaşlarınızla oturmak üzeresiniz. Vaktinizin boşa gitmesine izin vermeyin — sakin bir şekilde komşunuzdan biraz beklemesini istemekten çekinmeyin. Anlamaktan daha fazlası olacak. Ona teşekkür olarak bir dilim limonlu haşhaşlı kek ve bir bardak tatlı buzlu çay ayırın.


Akrep Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni fırının garantisindeki küçük yazıları okuyun ve ne yaparsanız yapın, ikinci el bir soba almadan önce araştırma yaptığınızdan emin olun. İndirimli ürünleri satın almanın bir kumar olabileceğini zaten keşfettiniz – ya inanılmaz bir tasarruf ya da baş belası. Garanti üzerindeki küçük yazıları okuyun. Merdivenleri yukarı taşımadan önce ocağı arabaya bağlayın.


Yay Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Siz ve ev arkadaşınız, oturma odanızdaki mükemmel düzeni tamamlamak için hangi mobilyaya ihtiyacınız olduğu konusunda fikir ayrılıklarına sahipsiniz. Tartışma şiddetlenebilir, ancak eldeki çatışmadan daha büyük olabilecek ego çatışmalarına dikkat edin. Mevsime göre değiştirilebilen vurgulu kırlentlerle uzlaşma sağlayabilirsiniz.


Oğlak Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizde, yaklaşan parti için örgütlenmeye başlama gereği konusunda bir mücadele var. Önceden plan yapmak istiyorsunuz. Parti gününü beklemeyi ve her şeyi son dakikada halletmeyi tercih ederler. Bunu olduğundan daha büyük bir şeyin işareti olarak algılamayın – insanların genellikle farklı yaklaşımları ve öncelikleri vardır. Devam edin ve alışveriş listenizi yapın, ancak genel tutun.


Kova Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün özel bir içgörü hediyeniz var. Belki de bir arkadaşınızın problemine orijinal bir açıdan bakabileceksiniz. Tasarım açısından bakıldığında, mutfağınızı en alttaki dolapların arkasına kolayca erişmenizi sağlayacak şekilde nasıl kuracağınızı tam olarak biliyor olabilirsiniz – çekmeceli raflar.


Balık Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kirazın gülün uzaktan akrabası olduğunu biliyor muydunuz? Kabuğu koyulaştıkça tadı tatlılaşan bu parlak yaz meyvesinden en iyi şekilde yararlanın. Kiraz Jübile veya kara orman pastası evinizi tatlı olarak heyecanlandıracak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.