Günlük Ev Burç Yorumları 23 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Ocak Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir dans performansı için yerel listelerinizi kontrol edin – bu tam da ihtiyacınız olan türden bir ilham kaynağı olabilir. Tangonun sürükleyici, dramatik romantizmi, bir flamenko eteğinin dönüşü veya canlı müzik ve dansçıların sahnede uçuştuğu herhangi bir karanlık tiyatro tam da ihtiyacınız olan şey. Tefinize boncuk ve kurdele ekleyin.


Boğa Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ektiğiniz tohumların yerini yemyeşil marul ve çıtır kabaklara bırakmasını izlemeyi seviyorsunuz. Niyetinizin tohumları, bahçeniz için fikirler şeklinde de meyve veriyor. Kendinize yeni bir küçük yol açın ve saflık için onu beyaz taşlarla doldurun.


İkizler Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Umutlarınızı ve hayallerinizi odakta tutmak, pozitif enerjinizi evrene yaymak hiç de zor olmayacak. Ayaklarınız yere dayalı olarak ellerinizi gökyüzüne doğru kaldırın. Derin nefes alın ve nihai çevrenizi ve onları nasıl yaratabileceğinizi hayal edin. Evde bir shiatsu masajı planlayın ve açık havada uygulamanın keyfini çıkarın.


Yengeç Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Öğleden sonra sağanak yağmurdan sırılsıklam olan komşunuzun bahçe partisinde nasıl kendiliğinden bir muşamba fırlattığını hatırlarken, yaratıcı çözümlerin gücünden ilham alıyorsunuz. Hızlı bir zihne sahipsiniz ve sorunları bir profesyonel gibi çözebiliyorsunuz, bu nedenle gerektiğinde kurtarmaya atlamaya hazır olun.


Aslan Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Biyo-dizel veya hibrit bir arabaya geçmeyi düşünüyorsunuz ve enerji tasarruflu ampullerle dolusunuz. Üzerinizde parlayan ve bahçenize bu kadar çok enerji veren bu güneşi nasıl kullanabilirsiniz? Eviniz için bir seçenek olarak güneş panellerini araştırın.


Başak Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizi sularken zıplayan, şarkı söyleyen ve ıslık çalan bir su perisi veya elf gibisiniz. Ağaçlardaki kuşlar ve sincaplarla günün ne kadar güzel olduğu hakkında sohbet etme dürtüsüne sahipsiniz. Fantastik ruh haliniz muhteşem güneş gibi parlayacak. Bahçenize bakan topun yanına bir peri heykelciği ekleyin.


Terazi Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yapmayı hayal ettiğiniz gibi verandada ilham verici bir dergi okumak için kendinize zaman ayırmalı mısınız? Kendi kendine hizmet etmeye mi yoksa özverili bir uzlaşmaya mı gitmeniz gerektiğini merak ederek ayaktan ayağa atlarsınız. Yoksa arkadaşınızın hasta bahçesini kurtarmasına yardım etmenin zamanı mı geldi? Yardım edersen daha iyi hissedeceğini biliyorsun. Sarmaşıklarını eğitmesine yardımcı olması için kafesler getirin.


Akrep Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün o dik yokuşu tırmanmanın ya da sonunda kaya tırmanışını öğrenmenin günü. Açık havada egzersiz yapmak için can atıyorsunuz ve bu, bahçenizde çalışmanın ötesine geçiyor. Kendinizi harika açık havada çalıştırın ve lezzetli kebaplar için biber, tatlı soğan, domates, rezene ve kabak ziyafeti seçmek için eve gelin.


Yay Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Taze otlar, marul ve ıspanaklı devasa salatalarınız olmasa ne yapardınız? Yapraklı yeşilliklerin ekim döngülerini sürdürdüğünüzden emin olun, böylece salata fantezileriniz asla sona ermez. Su teresi veya turp gibi farklı bir çeşidi ekleyin. Bugün başarıya odaklanmış durumdasınız, bu yüzden acıkana kadar çalışın ve görevi farkına varmadan bitirin.


Oğlak Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Pizza partisi için insanları bir araya getirin. Yerel pazardan veya seradan pizza sosları olarak kullanılacak sebzeleri toplayın ve hazırlayın ve elinizde bol miktarda hamur, peynir ve domates sosu bulundurun. Roka ve tatlı soğan veya biberiye ile yeni patates deneyin.


Kova Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün doğuştan bir takım kaptanısın. Basit bir telefon görüşmesi, metin veya e-posta, askerleri bahçede bir iş günü, spontane bahçe satışı veya öğleden sonra göle bir gezi için toplayacaktır. İnsanları bir araya getirmeye yönelik herhangi bir fikir, grup etkileşimi ve arkadaşlık için can attığınız için keşfedilmeye değer. Davetiyelere pres çiçekler ekleyin.


Balık Burcu

23 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aynı anda hem fiziksel hem de duygusal olarak aktif olmak için can atıyorsunuz. Bir uğraşı diğerine tercih etmeye gerek yok! En sevdiğiniz haber programlarının podcast’lerini veya ilgi çekici kişilerle röportajları dinlerken bahçenizde gül fidanlarını bağlayarak ciddileşin. Sadece iş uçup gitmeyecek, akşam yemeğinde benzin fiyatı dışında her türlü ilginç konu ile hazır olacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.