Günlük Ev Burç Yorumları 22 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Ocak Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Spontane bir böğürtlen olayı, (meyveyi taşımak için sepet olarak kullanacağınız) tişörtünüzü mahvedebilir, ama oğlum oh oğlum, getirisi ödüllendirici olacak. Geleceğinizde sulu bir ayakkabıcı var – ve daha önce sipariş verip tatlı yemeden daha erken yatacağınızı düşündüğünüzü düşünün.


Boğa Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Doğru ürünü bulmanız tüm haftanızı alsa bile, acele etmeyin ve alışveriş yapmayın. Yıllardır yemek takımlarınızı değiştirmeyi dört gözle bekliyordunuz, bu yüzden sıradaki tabak takımı kesinlikle siz olmalısınız. Üzerinde adınızın yazılı olmadığı hiçbir şeye razı olmayın. Hangi benzersiz yer ayarlarını yaptıklarını görmek için yerel çömlekçilere danışın.


İkizler Burcu

22 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizdeki çam ağacının olduğu gibi iyi olduğunu – büyük ve dallar ve iğnelerle dolu olduğunu – düşünseniz de, arkadaşlarınız ve komşularınız muhtemelen budanması gerektiğini tavsiye ettiler. Bu sefer etrafınızdakileri dinleyin, özellikle de sizden biraz daha büyüklerse.


Yengeç Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşlarınız, üzerinde çalıştığınız özellikle fırfırlı bir etek için sizinle dalga geçtiğinde, duygusal tepki vermeyin. Ne kadar az şey yarattıklarına dikkat çekmek için hızlı zekanızı kullanın. Ve hepsinden önemlisi, onlarla birlikte gülebilmenin bir yolunu bulun – şakaya dahil olmak her zaman en iyisidir, özellikle de sizinle ilgiliyse. Kare dansınızı görünce şaşıracaklar.


Aslan Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Pestoyu her zaman aynı şekilde yaptınız, ancak bir arkadaşınızın bitki bahçesinde geçirdiğiniz bir öğleden sonra, bildiğiniz her şeyi değiştirebilir. Klasik favorilerle deneyler yapın ve en iyi sürüme sahip olmanın ne anlama geldiğine dair fikrinizi yeniden gözden geçirin. Sosun lezzetini hafifçe etkilemek için çam fıstığı ekleyin.


Başak Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bazen en gerçek amacınızın bahçeyle ilgilenmek olduğu hissine kapılıyorsunuz. Başlamaktan bu kadar zevk aldığınız veya bu kadar başarılı olduğunuz başka bir şey yoktur. Tırnaklarınızın altında kir olduğunda, dünya için her şey yolundadır. Bu, pH dengesini kontrol etmek ve uygun ayarlamaları yapmak için iyi bir gün.


Terazi Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçe, bahçeden çok, ev arkadaşınızla yaptığınız bir şeyle ilgilidir. Elbette, büyüyen çiçekler ve ürünler güzel ve lezzetlidir, ancak hiçbir şey sizin ve ev arkadaşınızın paylaştığı bağdan daha tatlı olamaz. Bu akşam birbirinizin parmaklarından meyve yiyin.


Akrep Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Düşen ve sadece incindiğini düşünen bir yürümeye başlayan çocuk gibi, bugün yaşadığınız her türlü hastalık çoğunlukla kafanızdadır. İster bitkileri sularken ayak parmağınızı yere vurun, ister mutfakta parmak ucunuz yansın, durum sandığınız kadar kötü değil. O küçük yanığı soğutmak için lavanta esansiyel yağı kullanın.


Yay Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Temizlik ve ovma hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Güneşin altında, arkadaşlarınızla birlikte olduğunuz ve çalan bazı melodileriniz olduğu sürece, ev işleri yapıyor olmanızın bir önemi yok. Bugün sinir bozucu görevlerin üstesinden gelmenin yaratıcı yollarını bulun.


Oğlak Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aileniz ve kariyeriniz bu hafta zihninizin zıt taraflarını meşgul ediyor gibi görünüyor ki bu pek de kötü bir şey sayılmaz. Bazen işten iş yerinde ayrılmak ve evinizi günün stresini unutabileceğiniz bir sığınak olarak ayırmak iyidir. Evrak çantanızı her gece aynı yere koyarsanız, sabahları fazladan dakikalar kazanırsınız.


Kova Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni başlayanların tasarım sınıfındaki ödev, en sevdiğiniz şekilleri belirlemekti, ancak siz bunu bir adım daha ileri götürdünüz ve eskiz yapmaya başladınız. Heyecanlanmak harika olsa da, adımları atlamadığınızdan emin olun – başınız eğikken değerli bilgileri kaçırıyor olabilirsiniz. Karakalem, size ince ve kalın çizgiler yapma özgürlüğü verir.


Balık Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kağıt havlularınızın ne kadar emici olduğunu önemseyen türden bir insan olacağınızı hiç düşünmemiştiniz, ancak bu ay birkaç kez çok fazla döküldükten sonra, bu faktörler daha önemli olamazdı. İhtiyaçlarınızı karşılamak için bir beden yırtmanıza izin veren kağıt havlular vardır. Nitelik, yakın gelecekte nicelikten çok daha önemli olacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.