Günlük Ev Burç Yorumları 21 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Ocak Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evden çıktığınızda komşunuzun fıskiyeleri açıksa ve saatler sonra döndüğünüzde hala açıksa, uğrayıp onlara haber vermek sizin karmik görevinizdir. Yolda iki gazete varsa onlar için fıskiyeleri kapatmayı düşünün. Komşularınız, onların çıkarlarını gözetmek için zaman ayırdığınız için çok memnun olacaklardır.


Boğa Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir gökdeleni planlayan mimarlar gibi, siz ve ev arkadaşınız mutfak masası tartışmasında oturup bahçe planlarınızı tartışacaksınız. Yüzme havuzunun yanındaki üçgen noktanız için niyetlerinizi hazırlarken heyecanlanın ve motive olun. Nix çiçek döken begonvil.


İkizler Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dışarıdaki esinti serin ve davetkar olsa da, zanaat odası daha da havalı ve davetkar. Son zamanlarda aklınızda olan bir proje üzerinde çalışarak bugün içeride biraz zaman geçirin. Dışarıda biraz zaman geçirmek için tüm öğleden sonranız var, bu yüzden sabahı hayal gücünüzün meyvelerinin tadını çıkararak geçirin. O antika kuş kafesinin içinden çocuk suratlı kağıt kuşlar cıvıldayacak mı?


Yengeç Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İlk taşındığınızdan ve kirişleri tüm efemeranızla doldurduğunuzdan beri tavan arasına girmemiş olmanız tamamen muhtemeldir. Bugün bilinmeyene doğru bir yolculuğa çıkın, kayıp emanetleri keşfedin. Hatta kurtarılması ve gün ışığına çıkarılması gereken birkaç şey olabilir. Güveleri caydırın: tavana sedir çubukları asın ve sedir toplarını paket halinde bıraktığınız eski giysilerin üzerine değil yakınına yerleştirin.


Aslan Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir sanat ve zanaat sergisine gittikten sonra, gördüğünüz hiçbir şeyden o kadar da etkilenmediğinizi fark edebilirsiniz. Öyleyse neden bir tuval üzerinde şansınızı denemiyorsunuz ve evinizin duvarlarını süslemek için kendi sanatınızı yaratmıyorsunuz? Tuvalde kıl bırakmayan kaliteli boya fırçalarına yatırım yapın.


Başak Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınız size mangalda pişirdiği tavuğu hakkında ne düşündüğünüzü sorduğunda, en az üç iltifat edene kadar gerçekten ne düşündüğünüzü söyleme dürtüsüne karşı koyun. Açık sözlülüğünüz, çoğu zaman bir avantaj olsa da, bu gece etrafınızdakileri biraz rahatsız edebilir.


Terazi Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizde yaşadığınız sorunlar bu hafta diğerlerine de yansıyacak. Bir arkadaşınızın evini ziyaret ettiğinizde, onun ev arkadaşlarının da aynı iç çatışmalardan geçtiğini ve hatta elektriğinin kesildiğini göreceksiniz. Duvarlardaki vızıltıyı dinleyin ve duyarsanız ev sahibini ve bir elektrikçiyi aramanızı tavsiye edin.


Akrep Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu hafta bazı tuhaf, gizli yetenekleriniz olduğunu keşfedebilirsiniz. Tavuk suyu ekleyerek ve elektrikli çırpıcı kullanarak patateslerin topaklarını çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda fritz üzerindeyken kablonun içeri girmesini de sağlayabilirsiniz. Başkaları her zaman fark etmese de evinizde özel bir rolünüz var.


Yay Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Birisi buzlu kahveniz için kafeinsiz kahve çekirdekleri mi kullandı? Yoksa geçen hafta yeterince uyumadın mı? Güneş ne ​​kadar parlak parlıyor olursa olsun, bugün kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz. Cevapları kendi içinizde arayın – hızlı bir çözüm yoktur. Cep telefonunuzun alarmını kurun ve parkta pencere kısmen açıkken arabanızda şekerleme yapın.


Oğlak Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Köpek bile senin fırından aldığın yanmış güvece burnunu kıvırdı. Bu gece dışarıda yiyin, ancak fırınınızın aşırı ısınıp ısınmadığını öğrenmek için fırın sıcaklık göstergesi için mağazaya uğrayın.


Kova Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mistik peri masalları ve gizli bahçeler dünyasına içeriden bir sırdaşsınız. Bir çocuğu bahçenizde yürüyüşe çıkarın ve değer verdiğiniz ve genellikle kendinize sakladığınız tüm büyülü harikaları ve saklanma yerlerini gösterin.


Balık Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizde veya oturma odanızın zemininde sandviç pikniği yaparak uzun yaz akşamının tadını çıkarın. Taze dilimlenmiş ekmek, peynir, söğüş, marul ve çeşnilerden oluşan bir büfe hazırlayın. Pötikareli battaniyeyi ve büyük şişe baharatlı hardalı çıkardığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.