Günlük Ev Burç Yorumları 19 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Ocak Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir yığın ürün üzerinde parlak yeni bir bıçak kullanmak sarhoş edici olabilir. İlk kesimi yapana kadar eski bıçaklarınızın ne kadar köreldiğini fark etmeyeceksiniz. Tereyağı gibi her şeyi kesecek. Sebze tabağı için tüm malzemeleri doğradığınızı fark ettiğinizde üzüleceksiniz. Şimdi yeni plastik bıçağınızı doğranmış salata için marul üzerinde deneyin. Plastik, marul kenarlarını kahverengileştirmez.


Boğa Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kanepedeki lekeyi o kadar güçlü bir şekilde çıkarmaya çalıştınız ki, döşemenin rengini hemen ağartmış olabilirsiniz. Öfkenin bugün en iyi niyetinizin önüne geçmesine izin vermeyin – muhtemelen durumu sakin bir şekilde ele almış olsaydınız yaratacağınızdan daha büyük bir karmaşa yaratırsınız. Neyse ki yastığı çevirebilirsin, ama geleceğinde bir kanepe avı olabilir.


İkizler Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün olabildiğince net olun. Konuşmanızı yavaşlatmak ve neye ihtiyacınız olduğunu birkaç farklı şekilde açıklamakla kalmamalı, aynı zamanda talimatlar asla ağzınızda yemek varken konuşulmamalıdır. Bilgisayarınıza evinize giden yol tariflerini yazın ve kaydedin, böylece yeni arkadaşlarınız sizi bulması gerektiğinde, güncellenmesi gereken bir harita programına başvurmak zorunda kalmasın.


Yengeç Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Nasıl bildiğinizden emin değilsiniz ama bu hafta kapınıza bir ziyaretçi gelecek. Kileri stoklayın ve çarşafların temiz olduğundan emin olun. Sezginiz bu kadar sık ​​devreye girmez, o yüzden dinleseniz iyi olur. Koridor, yatak ve banyolardaki küçük gece lambaları, misafirinizin kendini iyi hissetmesini sağlayacaktır.


Aslan Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mutfağın önemli yerlerinde asla çok fazla sıcak altlık olamaz – bir kurabiye kağıdını aktarmak için ne zaman bir tencere veya fazladan bir el almanız gerekeceğini asla bilemezsiniz. Daha sonra yanmış ellerdense biraz dağınıklık olması daha iyidir. Başparmak ve işaret parmağı ayrılmış bir ızgara eldiveni, alevlerin koruyucusu için mükemmeldir.


Başak Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bir akşam yemeği partisi için bir arkadaşınıza yemek pişirmesine yardım ettiğinizde, bu kadar çok malzemenin eksik olması sizi çileden çıkarabilir. Mağazaya gitmek için anahtarlarınızı kaptığınızda, sizi durduracak ve onun yerine doğaçlama yapmanızı önerecek. Onun zihniyetiyle yola çıkın ve kesinlikle daha iyi vakit geçireceksiniz. Daha da iyisi, siz masaları kurup süslerken ve fazladan sandalyeleri açıp tozunu alırken bırakın o yemek yapsın.


Terazi Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ayçiçekleri, büyük iğrenç süper yıldızlar gibi yükselen bahçenizdeki gösteriyi çalıyor. Güzelliğinden yararlanın ve bu yıl biraz ekin, böylece onları aile fotoğrafları için arka plan olarak kullanabilirsiniz.


Akrep Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu hafta yaratıcı çabalarınız ne olursa olsun, sevgilinizin onuruna yapın. Yulaf ezmeli kurabiyeleri kuru kızılcık ve hindistan cevizli seviyorsa, çıtır çıtır olmadan önce fırından ve tavadan çıkarın. Ürettiğiniz hiçbir şey yalnızca sizinle ilgili olmamalı – bunun yerine çabalarınızı taptığınız kişiye odaklayın. Ne de olsa, çoğu zaman en büyük destekçiniz ve en büyük hayranınızdırlar.


Yay Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Anahtarlarınız kaybolduğunda, buzdolabının üstünü kontrol edin. Ve bardaklarınızı bulamadığınızda, kesinlikle sebze sepetine bakmanız gerekir. Nesneler bu hafta sizden kaçacak ve yollarını en bariz ya da en gizemli yerlere sokacak. Kayıp şeyler, çocuklarınızı hazinenizi arayıp buldukları için ödüllendirme fırsatıdır. Müzik satın almak için onları dışarı çıkarın.


Oğlak Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sokakta başıboş bir kedi yavrusu bugün kalbinizi kıracak ve hayatınızda böyle bir şeyi önemsemek için fazladan bir yeriniz olup olmadığını merak etmenize neden olacak. Evinizdeki hiç kimse alerjik olmadığı sürece, muhtemelen yardım edecek yeriniz vardır! Alt kattaki komodini kullanmayı öğretecek vaktiniz yoksa, kendi kendini temizleyen bir kedi kutusuna yaptığınız yatırım sizi çok az kokuyla ödüllendirecektir.


Kova Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir flaş kadar hızlıydı ama küçük bir şey gözünüze takıldı ve size büyük bir şey düşünmeniz için ilham verdi. Bir çocuğun oyuncak evine baktığınızda, okumayı sevdiğiniz ışığı yakalamak için yeni kanepenin tam olarak nereye yerleştirilmesi gerektiğini bileceksiniz. Bir sonraki projeniz için ilham, havuz kenarında oynayan çocukları izlemekten gelecek.


Balık Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Uzun bir haftayı geride bıraktınız ve daha da uzun bir haftayı geride bıraktınız, bu anı gerçekten rahatlamak ve gençleşmek için kullanın. Öğlene kadar uyu, sonra brunch’ta sipariş verirken en yumuşak, en rahat pijamalarını giy, ardından akşam yemeği. Şişelenmiş su, şeftali, bir hafta önce satın aldığınız gelin dergisi ve üzerine duvak notları yazmak için not defteri ile yatağınızın başına bir sepet taşıyın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.