Günlük Ev Burç Yorumları 18 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Ocak Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu sabah, önünüzde uzanan işten korkarak uyanacaksınız. Başkaları gönüllü olarak yardım ettiğinde, işler düzelmeye başlayacak. Bugün bir işçi arıdan çok bir lider olacaksınız. Çeşitli tasnif yığınlarını çalışın ve herkesin öğle yemeği için bol bol iyi yemek yediğinden emin olun.


Boğa Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eski batıdaki bir kara hücumu gibi, siz ve ev arkadaşınız sebze tarlalarınızın ve çiçek tarhlarınızın mülkiyet sınırları konusunda çekişiyor olabilirsiniz. Bir an için güç mücadelesini bir kenara bırakmaya çalışın. Bahçe çiçek açmışken, ne kadar çok şey yaptığınızı ayrı ayrı değil, birlikte takdir ediyor olmalısınız. Yeni bir komplo keşfedin ama bunun mor patatesler için mi yoksa fırfırlı yıldız çiçekleri için mi olduğuna birlikte karar verin.


İkizler Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Asla sarı bir banyoya gitmeyeceğinizi düşündünüz, ancak ev arkadaşınız tam saha baskı ile hayalinin peşinden gittikten sonra fikrinizi değiştirdiniz. Artık kendinizi etkilemenize izin verdiğinize göre, ona küvet için sarı lastik bir ördek ve lavabo için güzel kağıt misafir havluları verin.


Yengeç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Limonlu turtaya kesinlikle dayanamazsınız, ama ev arkadaşınızın doğum günü tatlısı için istediği buysa, öyle olsun. Florida’da yaşamıyorsanız, çevrimiçi olarak otantik limon limonu sipariş edebilirsiniz. Esnek olmayı öğrenin – özellikle kendiniz için istemediğiniz yiyecekleri yapmak anlamına gelse bile. Etrafınızdakiler, fazladan yol kat ettiğiniz çabayı iki kat daha takdir edeceklerdir.


Aslan Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Pasta yapmak için çırpıcıları çıkardığınızda, etrafınızdakiler onların 1960’lardan kalma olduklarını, şatafatlı portakal çiçeklerine sahip olduklarını ve devam etmek için koli bandı gerektirdiklerini gördüklerinde kıkırdamalarını bastırmak zorunda kalabilirler. Evinizdeki değerli, ancak işlevsiz birkaç öğeyi yükseltmenin zamanı gelmiş olabilir. Profesyonel kalitede bir karıştırıcının çeşitli hızları ve ikili kaseleri, şimdiye kadarki en kremalı cheesecake’i hazırlar.


Başak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Normalde kazaklarınızı parçalar halinde örersiniz ve sonunda hepsini birlikte dikersiniz. Ancak bir arkadaşınızın yeni bir teknikten bahsettiğini duyduktan sonra, farklı bir şey denemeye hazır olduğunuzu bilirsiniz. Tek parça halinde işlenmiş bir desen deneyin, böylece işiniz bittiğinde onu başınızın üzerine atabilir ve işiniz bitebilir!


Terazi Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Beş yaşındaki çocuğunuz salatalık asmaları gibi tırmanmaya bayılıyor. Ev ödevi ve sanat projeleri yapmak için altına çalışma masası bulunan bir ranza yerleştirerek yatak odasındaki küçük alanla başa çıkın. Uyumak için mutlu bir şekilde merdiveni tırmanacak.


Akrep Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınız işten eve geldiğinde, çalışma odasında yeni bir bilardo masası bulduğu için heyecanlanacağını düşüneceksiniz. Yeterince komik, barda oyun oynamayı ve çalışma odasını bir ofis olarak tutmayı tercih ediyor. Masayı iade etmeden önce, arabanızı park ettiğiniz garajdaki boşluğa koymayı tartışın. Böylece ikiniz de istediğinizi elde edersiniz.


Yay Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yıllardır bu kişiyle kapı komşusu olarak yaşadınız, ancak bu hafta ön bahçede çalışırken bir sohbet başlatacaksınız ve o köpeğini gezdiriyor. Belli ki ortak bir noktanız olacak ve siz farkına bile varmadan bu müstakbel arkadaşınızı limonata içmeye davet edeceksiniz. Köpeği için kemik şeklinde kesilmiş ev yapımı fıstık ezmeli kurabiye ile de hazırlanın.


Oğlak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Günlerdir yağmur yağmamasına rağmen, büyük açık hava etkinliğinizin arifesinde bir sel yaşayabilirsiniz – etkinliği mahvetmeye yetmeyecek, ancak içerideki masaları onarmak için koşuşturmanızı gerektirecek kadar. Bahçe partisi zorlukları karşısında bile sakin kalmaya çalışın. Arkadaşların seninle partiye geldi, bahçe sadece bir bonustu. El havlularını çıkarın, böylece insanlar kuruyabilir, damlamasın.


Kova Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün pazardan döndüğünüzde, mutfak masasının üzerindeki kalp sepetindeki meyveleri düzenlemek için bir saat harcayabilirsiniz. Estetik bugün sizin için önemli olacak. Ev bitkilerinizi en güzel pozisyonlarına getirin ve parlak, yeşil yapraklarına hayran kalın. Fazla asma olmaması için onları geri kesin.


Balık Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün odaklanma kolay gelmiyor. İster stresle ister dışarıda cıvıldayan cırcır böcekleriyle dikkatiniz dağılsın, kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey ara sıra ara vermektir. Konsantrasyon kolay gelmiyorsa, sorunu zorlamayın — yeniden odaklanmaya hazır olana kadar yürüyüşe çıkın. Ruh halinizi yeniden yönlendirmek için yukarıda ve aşağıda hoş kokulu mumları yakın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.