Günlük Ev Burç Yorumları 17 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Ocak Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yan bahçe, bir odun yığınından biraz daha fazlası olarak işlev görerek sizi bir süredir rahatsız ediyor. Aniden bugün ne olacağına dair bir vizyona sahip olacaksın. İster yeni sebze tarlanız, ister bacalı bir teras olsun, planlarınızı hemen çizmeye başlayın. Bir müteahhit, başka bir işten kalan, tam da ihtiyacınız olan miktarda tuğlaya indirimli bir fiyata sahip olabilir.


Boğa Burcu

17 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Komşunuz çamaşırlarını ipe astığında, onun biraz tuhaf ve eksantrik olduğunu düşünebilirsiniz, ancak kıyafetleri kromatik olarak, karanlıktan aydınlığa astığını fark ettiğinizde, sadece güzel göründüğünü düşünürsünüz. Kendi arka bahçenizdeki ustalığı takdir etmek için bir dakikanızı ayırın. Kurutucular doğal olarak, havayla kurutmanın yapamadığı lifleri giysilerden çeker.


İkizler Burcu

17 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Peçete halkasına sıkıştırdığınız bir çiçek bu gece yemek masanıza zarif bir dokunuş katıyor. Meksika haşhaşları, yanınızda oturan oldukça tuhaf yabancıyla sohbeti ateşliyor. Arkadaşlarınızın onu getirecek kadar açık olduklarına ve diğerlerinin tüm senaryoyu sinir bozucu değil ilginç bulacağına güvenin. Zihninizi açarsanız ilginç bir şey öğreneceksiniz.


Yengeç Burcu

17 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bazen daha zengin arkadaşlarla takıldığınızda, kendinizin de çok parası varmış gibi hissetmekten kendinizi alamazsınız. Bu hafta berbat bir öğle yemeğinden sonra, basit bir ev eşyasına fazla para harcamadığınızdan emin olun. Vakum eki ile tuzağın altındaki tüyleri emerek kurutucunuzun ömrünü uzatın. Tutarlı tutumluluğunuz, evinizin bu kadar iyi çalışmasını sağlayan şeydir.


Aslan Burcu

17 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tüm yıl boyunca bahçenizde büyüyen domatesleri dört gözle bekliyorsunuz – artık çiftlikte olduğunuza göre, beklemeyi dayanılmaz buluyorsunuz. Erken seçim yapma isteğine karşı koyun. Neredeyse oradasın. Üzüm domatesleri arpacık soğan ve sarımsakla zeytinyağında soteleyebileceğiniz günü planlayın. Hafif bir yemek için makarna ile atın.


Başak Burcu

17 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Duvarlarınızı gerçekten en büyük yetenekleri için kullanıyor musunuz? Oturma odasındaki sehpaların altındaki saklama alanına ne dersiniz? Maksimum dolu bir dolabınız ve neredeyse boş olan bir sürü rafınız ve dolabınız varsa, organizasyonunuzu yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz.


Terazi Burcu

17 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün tamamen seninle ilgili olmayacak. Ev arkadaşınız biraz üzgünse, ona kurabiye pişirin ve o fındık seviyor ama siz sevmiyorsanız, fındık eklemeyi tercih edin. Harika bir dinleyicisiniz ve bugün özellikle iyi bir dinleyici olacaksınız. Bu beceriyi evinizde kullanın. Çabuk atıştırmak için kurabiyelerde kullanmadığınız bir kase çiğ bademi TV kumandasının yanına koyun.


Akrep Burcu

17 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yıldızların altında rahat bir barbekü akşam yemeği geçirdiğiniz gece, beklenmedik bir şekilde bağrışmalara dönüşebilir. Sadece ev yapımı barbekü sosunuz değil, aynı zamanda evinizdeki birkaç kişinin öfkesi de patlayıcıdır. Barbekü alevlerini ve soğuk içecekleri ve sinirlerinizi yatıştırmak için yumuşak müziği yumuşatmak için yakınınızda bir sprey şişesi bulundurun.


Yay Burcu

17 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Muhteşem bir kablo fişiyle iç mekan ev sinema sisteminiz tamamen çalışır durumda! Eh, neredeyse eylem halinde. Ekipmanınız fişe takıldıktan sonra yapılması gereken tüm ayarlar sizi hayal kırıklığına uğratmamaya çalışın. Bunların hepsi sürecin bir parçası. Lezzetli bir kutlama ikramı için film patlamış mısırınızı makarna karışımından kuru satranç paketiyle serpin.


Oğlak Burcu

17 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hain bir sırıtışla, ev arkadaşınızın sandviçine bir parça az yağlı mayonez bulaştıracak ve fark edip etmeyeceğini merak edeceksiniz. Muhtemelen tek kelime etmeyecek ve böylece hiç ‘konuşmak’ zorunda kalmadan yeni bir rutin başlatacaksınız. Sinsiliğinizden dolayı kendinizi tebrik edin. Ev yapımı ekmeğinize kepekli tahıllar eklemek bir sonraki sağlıklı adımdır.


Kova Burcu

17 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tamam, kabul et. Güzel mor rengi nedeniyle 6,5 litrelik güveç satın aldınız. Yaz aylarında güveç tenceresinde nadiren yemek pişirirsiniz, bu yüzden gerçekten sadece tezgahınızda gösteriş yapmak içindir. Kendinizi kaprislerinize kaptırırken, altında dans eden ayaklar bulunan pasta kaidesini çıkarın ve ofis öğle yemeği için iki katlı limonlu bir pasta yapın.


Balık Burcu

17 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gece yarısı törenlerine veya eski vuduya gidecek türden biri olmayabilirken, mobilyalarınızı odaya taşımadan önce biraz adaçayı yakmaya istekli olabilirsiniz. Ruhları temizlemek asırlık bir gelenek olsa da, aromayı da gerçekten seviyorsunuz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.